Mupus riwayat Google anjeun

Sababaraha waktos ka pengker kuring nyarioskeun asumsi hormat pikeun karusiahan Google ka pangguna na.

Janten parah, dinten ieu mangrupikeun dinten terakhir anu urang tiasa mupus sareng mareuman sajarah Google, kusabab ieu, anu kedah urang lakukeun nyaéta ieu:

  1. Login ku akun Google anjeun dina jasa mana waé.
  2. Didatangan alamat ieu: https://www.google.com/history.
  3. Pencét dina "Hapus sadayana riwayat wéb".

Nalika urang ngalakukeun ieu akumulasi jeda sejarah.

Entong dipikir dua kali teras lakukeun.

sumber: Hayu urang nganggo Linux


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

36 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sengit cenahna

    Hatur nuhun pisan mangfaat 🙂

  2.   Mauricio cenahna

    Saur kuring henteu kantos diaktipkeun. Kuring henteu terang, tapi nalika kuring nuliskeun halaman éta pilihan anu dipasihkeun ku kuring nyaéta "Aktipkeun Riwayat Wéb" sareng "Henteu hatur nuhun." Tangtosna kuring milih anu kadua.

    1.    TavK7 cenahna

      Aneh, éta ogé katingalina ku kuring, sigana kuring henteu pernah ngaktipkeunana sahingga bakal xD

      Surak! 🙂

  3.   Jamin samuel cenahna

    saé pisan ... ayeuna kuring naroskeun, sakali riwayat navigasi dihapus, moal aya anu tiasa disimpen deui?

    1.    kawani cenahna

      Henteu, sabab lirén

  4.   jelpasajero cenahna

    Nuhun, ngabantosan pisan. Sanaos ditingali sareng windows kuring sareng Linux.
    https://addons.mozilla.org/es-ES/firefox/addon/user-agent-switcher/

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      mmm abdi henteu ngartos hehe. Nyaéta, anjeun nganggo Linux tapi anjeun ngaganti UserAgent supados nembongan salaku Windows + IE? o_0U

      1.    diazepam cenahna

        Anjeun pasti nganggo Tor Browser

      2.    rayonan cenahna

        Upami éta mangrupikeun bagian tina séri firefox add-ons pikeun nyegah aranjeunna tina ngalacak anjeun, atanapi nyimpen data anjeun anu tiasa dianggo (biasana dijual ka perusahaan pikeun tujuan pariwara). Pikeun bagian kuring, kuring henteu ngagaduhan pilihan diaktipkeun (kuring ngalirkeunana kusabab alesan tina pidéo anu nunjukkeun Courage sateuacanna)

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Ah henteu kunanaon, kuring paranoid ngeunaan kaamanan tapi henteu dugi ka jauhna TUHAN !!! (Abdi henteu nyarios anu goréng kuring netelakeun hehe).

  5.   jelpasajero cenahna

    Hai, abdi leres pisan sareng LMDE sareng Firefox. Dina halaman anjeun kuring henteu paduli nyarios éta, tapi sakumaha aturan kuring pikir yén teu aya anu paduli naon anu kuring anggo.
    Éta henteu sigana goréng sapertos anu kuring carioskeun.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Halo 😀
      Jelas, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngagunakeun UserAgent anu anjeun pikahoyong haha, nyatana anjeun ngagaduhan hak pikeun ngawartosan yén kuring henteu paduli HAHA, hatur nuhun parantos ngaréspon 🙂

      Éta ngan ukur ngajadikeun kuring panasaran, sabab kuring henteu kantos ningali anu ngarobah UA janten Win + IE 😀

      Salam ^ _ ^

  6.   jelpasajero cenahna

    Halo Diazepan. Abdi henteu sareng Tor, sanaos abdi nganggo ogé. Anjeun kedah lebet kana tautan anu kuring pasang, unduh tambihan sareng mimitian nganggo.

  7.   Jamin samuel cenahna

    Teu aya anu nganggo google Chrome atanapi Chromium teras ??

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Leres, éta ... Kuring nganggo Firefox, Chromium, Opera sareng Rekonq gumantung kana naon anu kuring peryogikeun 🙂

      1.    Jamin samuel cenahna

        ahh ok anjeun serbaguna 😉 Kuring saatos seueur berita yén kuring parantos maca kanyataanna kuring henteu terang naha teras-terasan nganggo google chrome / chromium browser sabab tungtungna éta sami.

        Kuring henteu terang kumaha mendakan firefox dina uji coba debian, kuring ngan ukur ningali anu disebut Iceweal

        1.    moony cenahna

          enya !! icewell éta nyaéta iceweasel sareng éta firefox !!

          # aptitude install iceweasel (sareng voila, anjeun gaduh firefox tapi nganggo logo anu sanés, sami dina sadayana!)

          1.    Jamin samuel cenahna

            Salam ... patarosan: kumaha anjeun ngajantenkeun ikon Debian némbongan dina nami anjeun? Kuring nganggo Debian ogé sareng nalika nyerat katingalina kuring éta ikon Tux pingguin tapi sanés logo Debian .. Naha ??

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Anjeun kedah ngarobih Agén pangguna dina panyungsi anjeun, dina cara panyungsi anjeun nyarios ka wéb (FromLinux) yén anjeun nganggo Linux ya, tapi khususna Debian, tingali, baca di dieu:
              https://blog.desdelinux.net/desdelinux-ahora-te-muestra-que-distro-usas/
              https://blog.desdelinux.net/ahora-desdelinux-te-muesta-el-user-agent-pero-de-otra-forma/

              Pikeun ngarobih UserAgent dina Chrome / Chromium baca didieu:
              https://blog.desdelinux.net/tips-como-cambiar-el-user-agent-de-chromium/

              Salam 🙂


            2.    KZKG ^ Gaara cenahna

              … Uji koméntar saatos ngarobah UserAgent kuring pikeun nunjukkeun yén kuring nganggo Arch…


          2.    kawani cenahna

            Bangsat KZKG ^ Gaara siga henteu anjeun admin

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Naha komputer anjeun henteu acan dipulangkeun ka anjeun? … Naon anu anjeun lakukeun dina Windows? ¬_¬


          3.    kawani cenahna

            Langkung saé henteu nyarioskeun perkawis ...

            Kuring nyobian Debian sareng éta masihan kuring kasalahan, kuring nyobian Arch sareng anu sami.

            Aranjeunna pasihkeun ka kuring ku Kubuntu sareng pas dihurungkeun diblokir, kuring henteu tiasa ngakses ménu atanapi naon waé.

            Ieu parantos masihan kuring komputer nalika kuring nyandak, ngan ukur ku Kubuntu tibatan distro asli.

            Sigana kuring yén komputer éta bakal cicing di kamar panyimpenan sareng nalika kuring kéngingkeun artos kuring bakal mésér

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Kirim anjeunna ka dieu sabab di dieu urang ngalakukeun keajaiban sareng anjeunna hahahaha.


          4.    kawani cenahna

            Sarua anjeun teundeun sababaraha punches sapertos kuring

        2.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Chrome / Chromium ... éta bakal langkung seueur sapertos OpenOffice / LibreOffice
          Kalayan kecap sanésna, anu kahiji mangrupikeun perusahaan / perusahaan anu ngajaga kapentinganna heula, janten teu umum pikeun nyimpen data / inpormasi dina navigasi pangguna, sedengkeun anu kadua (Chromium) mangrupikeun garpu komunitas, henteu nyimpen data atanapi setan sabab éta ti, ku sareng kanggo masarakat sapinuhna 🙂

          1.    Jamin samuel cenahna

            Tapi ku masalah flash anu ayeuna ngan ukur badé sumping sareng google chrome .. kuring ngabayangkeun éta ogé dina kromium anu leres?

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              mmm abdi henteu terang, abdi henteu terang naha éta bakal dilebetkeun kana kromium ogé, tapi sigana henteu.
              Pokokna, HTML5 sareng plugins sanés anu alternatip kana flash tiasa dianggo 🙂


          2.    kawani cenahna

            Sareng ... upami anjeun silih pasihkeun ka Jabber atanapi anu sapertos kitu kanggo nyarios?

  8.   jelpasajero cenahna

    Upami ku pidéo anu anjeun hartosna youtube, éta henteu masihan kuring masalah, kuring henteu terang naha éta bakal sabab kuring nganggo gsnah salaku plugin. Anjeunna masihan aranjeunna ka kuring nalika narjamahkeun halaman, hayu, anjeunna henteu.

  9.   jelpasajero cenahna

    Hapunten, kuring mimiti ngaco. Éta nyikikik.

  10.   jelpasajero cenahna

    Paranoid? .HAHA, kumaha kabarna. XDDD

  11.   kawani cenahna

    Nya, kumaha upami anjeun badé nyarioskeun ieu sadayana ku mail?

  12.   Ares cenahna

    Nuhun peringatan, kuring henteu terang yén kuring ngagaduhan tenggat waktos kanggo ngahapus éta.

    Luar biasa kuring ngagaduhan hal-hal ti bulan Juni taun kamari sareng pendaptaranna ngan ukur lirén sababaraha dinten di dieu, sanaos kuring kedah mupus éta (anu kuring pikir aranjeunna parantos ngajaga sadayana tapi henteu nunjukkeun ka kuring).

  13.   Jibril cenahna

    ngabarakatak

  14.   Xavier cenahna

    Duh Gusti, barang-barang anu kuring kedah mupus.