Haro: Bonéka pikeun cafe internét

Puppy HaroCafe mangrupikeun Puplet, nyaéta turunan Puppy Linux, sebaran mini Linux anu kawéntar, anu ngan ukur dina 196MB sareng didamel kanggo dianggo di warnet. Versi anyar, dumasar kana Puppy Linux panganyarna (4.3.1), ningkatkeun panggunaan window manager icewm, nyayogikeun vérsi paling anyar tina program anu paling populér, jst.

Sababaraha aplikasi kalebet dina HaroCafe 4.3.1

  1. openoffice 3.2 tapi ngan ukur panulis, calc sareng kesan
  2. Galeri gambar Openoffice ditambihan
  3. Diénggalan ka Firefox 3.6 kalayan tambahan: prisma, preview cool, Flash Block, 1 klik youtube downloader, web mail notifier, facebookchatbar.
          1. inuman anggur
          2. pidgin
          3. ulasan
          4. inkscape
          5. kalkulator
          6. Ogé, Haro ayeuna dianggo Icemm Jemimah sareng idesk pikeun ikon; sadayana ieu hartosna yén, salaku conto, upami anjeun ngarobih téma, éta ogé ngarobih latar desktop, jst. Omong kosong leutik tapi anu nambahan ...

            Unduh Haro

            Kanggo langkung seueur inpormasi anjeun tiasa didatangan forum proyék.


            Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

            Koméntar, tinggalkeun anjeun

            Ninggalkeun koméntar anjeun

            email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

            *

            *

            1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
            2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
            3. Legitimasi: idin anjeun
            4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
            5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
            6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

            1.   Lainama cenahna

              distro anu alus, hampang sareng kuat, sareng lumayan gampang, éra yén wallpaper teu tiasa dilebetkeun, sahenteuna kuring henteu tiasa.