Desktop Linuxero Pangsaéna: Maret 2014 - Hasil

10 méja pangsaéna dina bulan pengikut kami sumping Google+, Facebook y Diaspora. Bener pisan hésé mutuskeun kusabab aranjeunna ngirimkeun kami gambar layar méja anu hadé. Nanging, sababaraha salinan anu saé pisan ditingalkeun tina daptar pamungkas pikeun henteu kalebet detil desktop (sistem, lingkungan, téma, ikon, jst).

Sakumaha biasa, bulan ieu aya sababaraha rupa distro, lingkungan, ikon, sareng sajabana anu menarik pisan. Diajar, niru sareng nikmati! Naha anjeun bakal aya dina daptar?

1. Mikail Fuentes

Téma GTK: Greybird (standar) Ikon: SD Xfce langkung poék + Numix circle Plank: Transparent Conky: Horizontal + Conky google ayeuna Covergloobus: Ibex Music player: Gmusicbrowser File manager: Thunar

Téma GTK: Greybird (standar)
Ikon: SD Xfce langkung poék + Numix bunderan
Plank: Transparan
Conky: Horisontal + Conky google ayeuna
Covergloobus: Ibex
Pamuter Musik: Gmusicbrowser
Pangatur file: Thunar

2. Omar Navarrete

OS: Linux Mint 16 Desktop: Cinnamon Theme: zoncolorDarkNight Icons: eOSX-Dark Dock: Cinnadock Desklets: Analog jam sareng Cuaca

OS: LinuxMint 16
Desktop: Kayu manis
Téma: zoncolorDarkNight
Ikon: eOSX-Dark
Dok: Cinnadock
Desktop: Jam analog sareng Cuaca

3. Alejandro Camarena

Distro: Ubuntu 13.10 Lingkungan Desktop: Kayu manis 2.0.14 GTK Téma: GnomishBeige Cinnamo Téma: Ikon Batal: Kompas Conky: Deep Blue (Conky Manager) Covergloobus: Kingdom Of Rust

Distro: Ubuntu 13.10
Lingkungan Desktop: Kayu manis 2.0.14
Téma GTK: GnomishBeige
Téma Cinnamo: Batal
Ikon: Kompas
Conky: Deep Blue (Manajer Conky)
Covergloobus: Karajaan Karat

4. Tomas Del Valle Palacios

-Ubuntu 12.04 -LXDE desktop -Conky -Screenlets -Ubudao-style-1.4.5 ikon -Cairo darmaga

-Ubuntu 12.04
Méja -LXDE
-Conky
-Screen
-Ubudao-style-1.4.5 ikon
-Cairo darmaga

5. Rodolfo Crisanto

Linux Mint Petra 16 - Cinnamon Cinnamon Theme: Numix Blue Cinnamon GTK3 Theme: Blumix Icons: aery-icons-v02 Wallpaper: kirang-langkung-langkung.

Linux Mint Petra 16 - Kayu manis
Téma Kayu Manis: Numix Blue Cinnamon
Téma GTK3: Blumix
Ikon: aery-ikon-v02
Wallpaper: kirang-langkung-langkung.

6. Armando Mancilla

ikon elementos: ieOS7

SD
ikon: ieOS7

7. Matias Funes

-Crunchbang 11 Waldorf -Icons Moka -Openbox -Theme Waldorf -Conky Harmattan (kalayan bantosan ti + Mikail Fuentes) -Wallpaper Ngarecah rohangan

-Crunchbang 11 Waldorf
-Lambang Moka
-Kotak terbuka
-Tema Waldorf
-Conky Harmattan (kalayan bantosan ti + Mikail Fuentes)
-Wallpaper Ngarecah rohangan

8. Jorge Dangelo

Desktop KDE, tema midna, ikon kaos flattr, latar tukang "cat bed jump". Wallpaper

Desktop KDE, tema midna, ikon kaos flattr, latar tukang "cat bed jump".
wallpaper

9. Victor Salmeron

Sebaran: Lingkungan Desktop Debian Wheezy: Openbox Theme: Onyx Icons: Elementary dark Wallpaper: https://app.box.com/s/m8h884q94swvp71w7r49 Conky: miui (http://www.deviantart.com/art/Conky-Miui - 216613544), mocp (http://guanatux.wordpress.com/2012/10/08/un-pequeno-script-para-conky/), popup (http://fezvrasta.deviantart.com/art/Conky- Popup -Disereskeun-193970985)

Sebaran: Debian Wheezy
Lingkungan desktop: Openbox
Téma: Onyx
Ikon: Dasar poék
wallpaper
Kongkorong: miui, mocp, bijil

10. Christian Duran

Linux Mint 14 Petra Plank / Lukay Theme https://www.dropbox.com/sh/qg2f55dgnoa0syi/RB6A6ZRGJp Ikon: Faience Conky Harmattan http://www.omgubuntu.co.uk/2014/01/conky-harmattan-for- linux

LinuxMint 14 Petra
Plank / Téma Lukey
Ikon: Faience
Conky harmatan

Yapa: Luis Alexis Fabris

Archlinux + Openbox Conky Harmattan Wallpaper http://imgur.com/R1mdLNJ Ikon: Numix-Circle Tint2 Dock: Plank CovergloobusSimple

Archlinux + Openbox
Conky Harmattan
Wallpaper http://imgur.com/R1mdLNJ
Ikon: Numix-Circle
Tint2
Dok: Plank
CovergloobusSaderhana


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

23 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   patodx cenahna

    Abdi satuju sareng anu kahiji .. Rék balik kana Linux .. Jandéla anu kedah abdi anggo ayeuna ...

    1.    Hairosv cenahna

      Naha anjeun kedah nganggo windows deui? (Kuring kantos nganggo windows sareng ayeuna 8)

  2.   Cijulang cenahna

    Abdi hoyong wallpaper 6!

  3.   hayu urang nganggo linux cenahna

    Wilujeng ka sadayana anu ngiringan!

  4.   dinten cenahna

    Sae pisan 1, méja alus teuing.
    Hatur nuhun pikeun milih milik kuring, tanggal 8

    1.    Alexander ponce cenahna

      Abdi resep méja anjeun langkung saé tibatan anu munggaran.

      1.    dinten cenahna

        Thankssss 🙂

        1.    Janik Ramirez cenahna

          Kuring resep desktop anjeun. Naha anjeun nganggo KDE Plasma Netbook?

  5.   Sergio cenahna

    Batur ngawartosan kumaha kuring nempatkeun jam di tengahna nyaéta 6, 5 Abdi resep pisan ogé

    1.    Nhano cenahna

      Hai kumaha damang, éta konéng nyaéta link ieu http://www.deviantart.com/art/eOS-395474726 😀 bisi anjeun resep nerapkeunana

  6.   Dhouard cenahna

    Kuring parantos ngaganti wallpaper pikeun anak ucing. Abdi resep pisan éta!

  7.   Dr Byte cenahna

    Potret layar anu saé pisan.

  8.   jamin-samuél cenahna

    Abdi hoyong terang naon spésifikasi tangkepan nomer 5

    🙂

    1.    Alexander ponce cenahna

      - Téma Kayu Manis: Numix Blue Kayu manis
      - GTK3 Téma: Blumix
      - Ikon: aery-ikon-v02

    2.    hayu urang nganggo linux cenahna

      Anjeun kedah kumalayang beurit dina gambar pikeun ningali detailna.
      Surak! Paul.

  9.   Ronin cenahna

    Éta sadayana saé pisan, sanaos kanggo kuring anu pangsaéna nyaéta anu terakhir.

  10.   sephiroth cenahna

    Abdi resep pisan 1 sareng 6 🙂

  11.   vidagnu cenahna

    haha wallpaper 9 saé!

  12.   eliotime3000 cenahna

    Boh dina G + boh dina forum Kuring parantos ngeposkeun layar layar desktop Debian + XFCE kuring.

  13.   Tesla cenahna

    Abdi bogoh ka 7, 9 sareng YAPA (khususna anu terakhir) sareng OpenBox. Luar biasa naon anu tiasa dihontal ku WM éta. Meureun kuring bakal bijil sareng OpenBox dina mesin virtual pikeun ningali naon anu kuring peroleh. Kusabab kuring ngaraos pikaresepeun pisan, salian ti hampangna narik perhatian.

    Pokokna, aranjeunna sadayana geulis pisan. Unggal-unggal kuring ningali hasilna, éta ngajadikeun kuring hoyong rebab ku hal-hal.

    Wilujeng ka sadayana!

  14.   Marco Lopez cenahna

    Tanpa diragukeun, Yapa hébat, bahkan katingalina éta elementos.
    Kuring badé mariksa naha kuring tiasa dugi ka dinya sareng Openbox sareng masih nganggo Arch: 3
    Tapi ngan ukur dina MV: C
    Hahahaha… screenshot alus, salam!

  15.   jack john cenahna

    Potret layar anu saé pisan.