Hasil survey: anu mana distro anu pangsaéna pikeun Netbooks?

Ieu hasil anu menarik tina survey pangénggalna "distro anu pangsaéna pikeun netbook nyaéta ...". Naha anjeun hoyong terang naon anu dipikirkeun ku jalma? Upami anjeun naros ka kuring, saur Ubuntu sareng turunanna leres pisan… anu hartosna Canonical nuju ngalaksanakeun tugasna kalayan hadé ku cara mindahkeun langkung seueur kana alat sélulér.

hasil

  • Lian: 79 sora (30.38%)
  • Lubuntu: 48 undian (18.46%)
  • Xubuntu: 48 undian (18.46%)
  • Jolicloud: 30 sora (11.54%)
  • Puppy Linux: 26 sora (10%)
  • Elive: 13 sora (5%)
  • Easypeasy: 6 sora (2.31%)
  • Zenwalk: 3 sora (1.15%)
  • Slitaz: 3 sora (1.15%)
  • xPUD: 3 sora (1.15%)
  • Deli Linux: 1 sora (0.38%)

Kuring kuat nempuh perhatian ku Otra anu parantos dipikagaduh. Upami anjeun milih pilihan éta atanapi, upami anjeun milih, naha anjeun milih éta, kuring hoyong terang naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan distro. Ninggalkeun kami komentar anjeun! 🙂

Survey salajengna


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

35 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lukabubamara cenahna

    Sacara total, kuring parantos lami ngagunakeun lengkungan dina Asus eeepc 1005pe kuring sareng éta gancang pisan, kuring masih teu ngagaduhan masalah naon waé, ngan butuh sababaraha lami pikeun diajar kumaha cara masang sareng ngonpigurasikeun sadayana, tapi éta leres-leres pantes. Disarankeun!
    Wasalam
    Lucas

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kitu ogé…

  3.   Alex cenahna

    Anu matak, anu panghadéna nyaéta "Lain" :-), anu mana? saha anu terang ... xD

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Sagalana Ale! Éta narik ati kuring nalika kuring nyertakeun sadaya distro anu sakuduna "dituju" pikeun dianggo dina Netbooks. Kuring perkirakeun yén seueur anu milih Anu sanés panginten ngeunaan Ubuntu. Éta sababna kuring nyarios dina postingan yén Ubuntu sareng turunanana bakal nyandak ampir 50% sora.
    Surak! Paul.

  5.   gug10101 cenahna

    Di Mexico masih aya jalma anu percaya:
    -Free Software nyaéta = freeware
    -Free Software nyaéta = pembajakan ...
    -Mun anjeun nganggo perangkat lunak gratis, anjeun moal mendakan dukungan téknis anu dipercaya
    -Lamun parangkat lunak gratis ngamungkinkeun aksés kana kode, maka éta henteu aman ...
    -Upami parangkat lunak (gratis atanapi henteu) gratis, éta henteu kedah saé pisan ... upami kuring mayar, maka éta kedah langkung saé!

    Kasalahan ieu sareng anu sanésna masih aya ayeuna, diantara pangguna umum, sababaraha perusahaan (bahkan kalayan gelar dina sistem) sareng organisasi

  6.   Monica cenahna

    Anu sanés: Debian Wheezy 😛

  7.   Juan Manuel Barra Valdebenito cenahna

    anu sanés tiasa ubuntu netbook atanapi persatuan sareng kde netbook

  8.   Davidfresno cenahna

    LinuxMint Debian

  9.   madek cenahna

    anu sanésna nyaéta = ka ARCH LINUX

  10.   Ero-Sénnin cenahna

    Nya kuring milih pikeun ngarujuk ka Debian tercinta abdi sareng XFCE ^^

  11.   Eduardo cenahna

    Dina netbook kuring nganggo Ubuntu 10.10 sareng Gnome 2. Dina éta kuring ogé nyobian Fedora 14 sareng Gnome sareng Lubuntu. Sadaya 3 damel langkung saé tibatan lambat Windows 7 Dimimitian anu asalna ti pabrik, tapi kuring milih pikeun Ubuntu.
    Pikeun ayeuna mah kuring moal ngarobih OS, tapi henteu kahaja kuring bakal nganggo Unity atanapi Gnome 3, kuring parantos nyobian duanana dina PC kuring.
    Kuring mairan pangalaman kuring salaku kasus pribadi anu pikeun seueur, ngagunakeun Gnome 2 dina netbook ogé tiasa janten pangalaman anu saé.

  12.   Alex cenahna

    Leres enya, éta narik perhatian kuring ogé :).

  13.   gorlok cenahna

    Dina netbook kuring (Asus eee-pc 701) kuring nganggo Ubuntu Netbook Remix. Baheula kuring parantos nganggo versi sanés tina Ubuntu Desktop sareng UNR. Jigana éta UNR tina 10.04 LTS.

  14.   Don cenahna

    "Lain" nyaéta windows vista ha ha éta bakal peryogi 3 jam hurung 😀

  15.   Roy_Surga cenahna

    Anu sanésna kedah ngandung seueur distro anu béda, janten nyarios yén "Kuring menang anu sanés" hurung rada subyektif, tapi hé.
    Sareng hanjakalna kumaha didieu di Mexico ampir teu aya perangkat lunak gratis anu disebarkeun. Antara monopoli Microsoft, kurangna panyebaran (atanapi kitu kuring nyarios, hiji-hijina acara panyebaran anu kuring terang nyaéta Latin American Festival of Free Software Installation) sareng piracy nyebar perangkat lunak proprietariat. Kuring ngan ukur ngarepkeun yén bakal robih, tapi kaleresan katingalina lumayan jauh.

  16.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Éta leres! Hatur nuhun Edu x komentar!
    Rangkulan! Paul.

  17.   Alex cenahna

    Di nagara kuring (Spanyol) seueur seueur pembajakan, sareng kaseueuran masarakat henteu nganggo gnu / linux sabab henteu ganggu ngarobih OS sareng kedah diajar anu anyar.

  18.   Marcelo cenahna

    Kabeneran dina netbook kuring resep ideu Lubuntu ... LXDE mangrupakeun desktop anu saé. Tapi Unity on netbooks sigana langkung logis pikeun kuring kusabab dikurangan ruang .. sanaos upami kuring émut leres, lubuntu parantos sési kanggo netbook, leres henteu?

  19.   Morpheus cenahna

    Kuring satuju, anu sanésna nyaéta ARCH LINUX

  20.   Javier Debian Bb Ar cenahna

    Debian stabil

  21.   Pzykoh cenahna

    Ubuntu

  22.   Dfsfsfs cenahna

    linux lengkah jalan pisan dina netbook

  23.   Heberthardila cenahna

    debian stabil 🙂

  24.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Abdi satuju.

  25.   Marcosshipe cenahna

    Kuring leres-leres ningali seueur pikahareupeun pikeun anu ieu, rada héjo ayeuna (sababaraha hal anu kedah dilereskeun), tapi éta ngajantenkeun kuring mikir yén anu tina mint serius sareng tanggung jawab sareng upami anjeun ngagabungkeun sareng debian ... mmm, ngabeledug 😀
    boh pikeun netbook sareng desktop biasa.

    PS: sanés anu debian henteu serius, tapi mint éta ngajantenkeun anjeun henteu kedah némpél ampir naon waé, atanapi nyéépkeun seueur waktos dina jero sistem. Sababaraha pangguna sapertos kieu, anu sanés henteu, saé éta éta 2 pilihan 😉

  26.   tanda cenahna

    linux mint

  27.   tanda cenahna

    linux mint

  28.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kuring satuju sareng anjeun Marcos. Éta ngagaduhan masa depan anu HEBAT tapi tetep héjo héjo. Abdi parantos nganggo sakedap sareng nyandak kuring sababaraha masalah. Anehna, sabab kuring panginten éta bakal langkung stabil, tapi hé.
    Surak! Paul.

  29.   Jorge Moreno Abuslaiman cenahna

    Debian damel sampurna 🙂 dina survey anu terakhir, saur kuring masalah utama nyaéta kahoyong pangguna akhir pikeun diajar, seueur anu sieun éta sabab pikir éta sesah atanapi rumit sareng dina masalah atanapi kasulitan anu mimiti aranjeunna condong ninggalkeun dunya anu saé ieu gnu / linux. Abdi parantos sareng masalah perangkat lunak gratis salami 1 taun sareng kuring langkung bahagia, kuring ngalaman masalah, tapi kuring tetep daék diajar 🙂 Kuring ngagaduhan debian anu stabil salaku hiji-hijina sistem 🙂 salam kuring 🙂

  30.   Jus Gelas cenahna

    Fuduntu tiasa janten anu leungit.

  31.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Naon campuran anu anéh. henteu?
    Peluk! Paul.

  32.   elmario cenahna

    Kuring yakin yén jalma biasa ngan ukur nganggo komputer pikeun aksés kana jaringan sosial, obrolan, mail sareng Word. Tapi aranjeunna henteu leres-leres resep kana komputasi sareng éta sababna aranjeunna henteu nalungtik pilihan sistem operasi sanés kumargi aranjeunna henteu terang naon éta.

  33.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Leres pisan mario! Naha aya cara pikeun ngarobih éta? Maksad abdi, sabab pikeun ngajelaskeun filsafat parangkat lunak bébas sareng ningkatkeun kasadaran, masarakat henteu kedah mikirkeun komputasi salaku pakakas anu ngan saukur.
    Rangkulan! Paul.

  34.   Eduardo Battaglia cenahna

    Kuring yakin yén peran anu dimainkan nagara dina penyebaran nganut parangkat lunak gratis dina komputerna langkung penting. Tapi Microsoft ibarat gurita, éta nandatanganan kasapukan sareng sadayana!
    Éta henteu kumaha deui sateuacan jalma-jalma henteu terang Linux, ayeuna aranjeunna terang, tapi aranjeunna henteu badé robih tina Windows "nyaman" na (dimana aranjeunna nyéépkeun satengah jamna pikeun ngajaga, haha!). Anu sanésna nyaéta kurangna parangkat lunak "mérek" anu sami, sanaos kirang sareng kirang kajadian, hiji-hijina alesan anu masih masih nyaéta henteuna Photoshop.
    Kuring mendakan teuing kalimat "tapi upami Windows ogé gratis" (sabab éta datang dina pc atanapi diretas), didieu di Argentina henteu adat mayar parangkat lunak, sareng sacara alami ngalirkeun sérial sareng retakan ti hiji ka anu sanés. batur.
    Sedengkeun pikeun gim, jelas: khususna pikeun tukang kaulinan kuring henteu nyarankeun Linux pikeun seueur buruan sareng kamungkinan tibatan Anggur.

  35.   Carlos125 cenahna

    Numutkeun ka Alex, masalah ageung anu disanghareupan ku panyebaran Linux nyaéta pembajakan komputer, sabab gampang pisan kéngingkeun salinan trout tina sadaya program sareng sistem operasi M $; di sisi anu sanésna, seueur jalmi teu percanten sabab teu dibayar, (sakumaha gug10101 nyebatkeun), dina hal teu aman, tah ... naon anu kuring tiasa nyarioskeun anu teu acan dikata.
    Masalah sanésna nyaéta ampir sadaya teknisi PC, (anu kuring terang), ngan ukur saurang anu terang nanaon tentang Linux.
    Kuring nyobian di padamelan kuring tapi ampir teu mungkin, tapi di bumi kuring ngayakeun ékspérimén, kuring ngaleupaskeun W7 nalika kuring henteu ngamimitian deui (saderhana éta) sareng kuring ninggalkeun Ubuntu 10.10, mimitina aya protés sareng usaha pikeun masang deui, tapi aya tugas ngajar anu kalibet, (langkung kasabaran sareng waktos), kuring junun ngajantenkeun sadayana hilap kana M $ SO.
    Salam.