HCL: parios yén pakakas anjeun dirojong dina distro anjeun

nu Daptar Kasaluyuan Hardware (HCL) sering dipaliré ku pangguna Linux, anu kedah ngupingkeun inpormasi ieu sateuacan ngawadul yén komputerna henteu tiasa dianggo kalayan saé sareng distribusi ieu. Kami parantos terang yén pangrojong parangkat keras dina Linux parantos kawatesanan kadang-kadang, sareng sanaos ayeuna kasaluyuan sareng kaseueuran komponén sareng periferal pikaresepeun, henteu ngaraos atos ningali daptar ieu.


Unggal distribusi (sahenteuna dina kasus anu ageung) biasana ngagaduhan dokumén anu dimungkinkeun pikeun ngalacak HCL pikeun distribusi éta, sareng dina daptar-daptar éta urang tiasa mariksa naha tim urang -atawa komputer anu bakal datang anu urang panginten masang Linux- sapinuhna cocog dina tingkat hardware kalayan distribusi.

Kuring parantos milarian gancang sareng Kuring parantos mendakan sababaraha HCL ieu pikeun sebaran anu béda:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Juan Manuel Lopez cenahna

    Hai kumaha kabarna?

  2.   standar cenahna

    pikeun linuxmint sareng ubuntu aranjeunna henteu muka alamat ieu