Hedgewars sareng 0 AD: 2 kaulinan anu saé pikeun dicobian taun ieu 2022 dina Linux

Hedgewars sareng 0 AD: 2 kaulinan anu saé pikeun dicobian taun ieu 2022 dina Linux

Hedgewars sareng 0 AD: 2 kaulinan anu saé pikeun dicobian taun ieu 2022 dina Linux

Anu mimiti, ieu dinten kahiji taun 2022, mugia urang sadayana masarakat jeung datang sakabéh senang taun anyar 2022. Sarta pikeun ngamimitian taun, urang bakal alamat 2 senang jeung alus Kaulinan pikeun GNU / Linux disebut "Hedgewars sareng 0 AD"

"Hedgewars sareng 0 AD" Éta 2 kaulinan anu kami geus tackle sababaraha taun ka pengker, sarta yén leuwih waktos ngalaman penting cambios (update). Éta pisan sababna naha éta patut reviewing Anjeun kaayaan sabenerna kiwari. Pikeun kanikmatan sareng kasenangan sadayana anu gairah Pamaén dina GNU / Linux.

Hedgewars

Sarta sakumaha biasa, sateuacan urang teuleum ka topik dinten ieu 2 senang jeung alus Kaulinan pikeun GNU / Linux disebut "Hedgewars sareng 0 AD", urang bakal ninggalkeun pikeun maranéhanana kabetot dina Ngalanglang ieu tulisan patali saméméhna kalawan aranjeunna, Tumbu handap ka aranjeunna. Janten anjeun tiasa ngajalajah aranjeunna, upami diperyogikeun, saatos maca ieu publikasi:

"Hedgewars nyaéta kaulinan strategi dumasar péngkolan ogé dumasar kana saga Worms tapi kalawan landak pink tinimbang cacing. Tujuan tina pertandingan nyaéta pikeun ngéléhkeun sésa-sésa tim anu milu ngagunakeun rupa-rupa senjata, alat sareng kauntungan taktis rupa bumi. Salaku tambahan, éta gaduh grafik anu saé tapi teuing budak leutik sareng "pink" pikeun rasa kuring." Hedgewars: Klon anu hadé tina Cacing

Tulisan anu aya hubunganana:
Hedgewars: Klon anu hadé tina Cacing

Tulisan anu aya hubunganana:
0 iklan: kaulinan vidéo strategi kabuka sareng gratis pikeun Linux diperpanjang
Tulisan anu aya hubunganana:
Shrine II: Kaulinan FPS anu pikaresepeun sareng mesin Doom pikeun maén dina Linux

Hedgewars sareng 0 AD: Kaulinan sayogi via Repositories

Hedgewars sareng 0 AD: Kaulinan sayogi via Repositories

Naon Hedgewars?

Hedgewars mangrupa kaulinan teu jadi kawentar atawa populér salaku "0 AD", nu digambarkeun dina na website resmi Como:

"Hiji kaulinan strategi dumasar péngkolan barisan mariem jeung mortir, aksi jeung komedi, featuring antics of landak pink jeung sikep, sabab tarung ti bojong naraka ka jero rohangan. Sareng salaku komandan, tugas pamaén nyaéta ngumpulkeun tim prajurit landak sareng mingpin perang ka musuh.". Ngeunaan Hedgewars

warta ayeuna

Sareng antara na warta ayeuna ieu tiasa disebatkeun:

  1. Gratis sareng kabuka
  2. Multiplatform (Linux, BSD, Windows jeung Mac OS).
  3. Multiplayer, boh lokal sareng jaringan, sareng lawan AI opsional.
  4. Ngamungkinkeun 2 kampanye pamuter tunggal kalawan total 24 misi.
  5. Cai mibanda ngeunaan 58 pakarang dahsyat na Utiliti, kalawan nu musuh bisa dielehkeun.
  6. Ieu nawiskeun 25 misi individu pikeun diajar kaulinan, latihan shooting, tantangan jeung senang.
  7. Ieu ngawengku sajumlah tanpa wates of peta dihasilkeun acak kalawan 37 lingkungan, atawa anjeun bisa milih ti 44 peta kalawan gambar kénéh, jeung anjeun malah bisa ngagambar sorangan dina redaktur.
  8. Eta ngidinan Anjeun pikeun ngajalankeun 25 modifiers kaulinan béda, pikeun nyaluyukeun ampir unggal aspék kaulinan. Tur nyimpen eta setelan kaulinan favorit dina schemes tos siap.
  9. Nawarkeun kustomisasi tim, nganggo langkung ti 280 topi / jas, 32 makam, 13 benteng, 100 jinis bandéra, sareng 13 bungkus sora unik.
  10. Ngawengku kamungkinan perang ageung dugi ka 64 landak. Salaku tambahan, pikeun maénkeun minigames pikeun hiji pamuter sareng multiplayer. Komo bisa ngundeur ton bungkus eusi komunitas langsung ngaliwatan kaulinan komo nambahkeun kuburan custom sorangan, peta, topi jeung kostum, kitu ogé loba karya seni séjén.

Kumaha cara dipasang dina GNU / Linux?

Hedgewars Ayeuna, sayogi dina versi 1.0.0. Jeung di na bagian download pikeun GNU / Linux Ubuntu sagala cara sadia bisa digali. Sedengkeun pikeun GNU / Debian Debian éta sagampil ngajalankeun paréntah di handap ieu:

«sudo apt install hedgewars»

Hedgewars: Potret layar 1

Hedgewars: Potret layar 2

Naon ari 0 AD?

"0 AD" mangrupa kaulinan pisan kawentar tur populér di GNU / Linux Ubuntu, nu digambarkeun dina na website resmi Como:

"Kaulinan gratis, open source, sajarah real-time strategi (RTS) ayeuna nuju dikembangkeun ku Wildfire Games, grup global pamekar kaulinan sukarelawan. Sarta sajarah kaulinan na dumasar kana nyieun pamaén mangrupa pamimpin peradaban kuna, anu kudu ngumpulkeun sumberdaya diperlukeun pikeun ngabentuk kakuatan militér sarta ngadominasi musuh-Na.". Ringkesan proyék

warta ayeuna

Sareng antara na warta ayeuna ieu tiasa disebatkeun:

  1. Gratis sareng kabuka
  2. Multiplatform (Linux, Windows jeung Mac OS).
  3. Ieu nawiskeun model peradaban unik. Dina kaulinan, unggal peradaban unik dina penampilan sareng midangkeunana, kalebet unit, struktur, sareng tangkal téknologi.
  4. Kaasup Prajurit/Warga. Anu ngamungkinkeun sababaraha unit infantri sareng kavaleri henteu ngan ukur ngalawan, tapi ogé ngumpulkeun sumber sareng ngawangun gedong.
  5. Ngidinan pangalaman tempur karakter naek pangkat. Sareng akibatna, kalayan unggal pangkat, aranjeunna langkung kuat, tapi aranjeunna ogé parah dina tugas sipil.
  6. Facilitates bursa téknologi antara karakter. Jeung éta noteworthy yén sababaraha téknologi disusun dina pasangan, sarta dina unggal pasangan.
  7. Ieu nawiskeun kamungkinan unit latihan. Anu kapaké pikeun ngatur unit tempur anu diurus dina formasi perang sajarah.
  8. Realisme anu saé tina peta dunya nyata. Kusabab, peta acak dumasar kana géografi sabenerna dunya kuna jeung tutuwuhan realistis, sasatoan, jeung rupa bumi.
  9. Rincian sajarah anu akurat sareng otentik. Ieu dibuktikeun dina desain unit, gedong sareng téknologi, anu ngagambarkeun ciri khas unggal peradaban.
  10. Perang angkatan laut anu realistis sareng rencanana saé. Anu diwujudkeun ku kapal kalayan skala anu langkung ageung sareng langkung realistis tibatan dina kaulinan anu sami. Sareng ogé, aranjeunna ngalih langkung réalistis, bahkan aranjeunna tiasa nabrak kapal sanés.

Kumaha cara dipasang dina GNU / Linux?

Hedgewars nyaeta dinten, sadia di Anjeun vérsi stabil 0.23.1 y Vérsi ékspérimén 0.25b. Jeung di na bagian download pikeun GNU / Linux Ubuntu sagala cara sadia bisa digali. Sedengkeun pikeun GNU / Debian Debian éta sagampil ngajalankeun paréntah di handap ieu:

«sudo apt install 0ad»

0 AD: Potret layar 1

0 AD: Potret layar 2

nyatet: Kaulinan ieu dipasang sarta diuji ngagunakeun Respin (Gambar Langsung sareng Dipasang) adat dingaranan Kaajaiban GNU / Linux anu dumasar kana MX Linux Ubuntu 19 (Debian 10), jeung nu geus diwangun nuturkeun footsteps tina «Pitunjuk pikeun Snapshot MX Linux».

Ringkesan: spanduk ahir pikeun artikel

Resumen

Pondokna, ieu 2 Kaulinan pikeun GNU / Linux katelahna "Hedgewars sareng 0 AD", nawiskeun momen anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun hiburan sareng hiburan, tanpa kedah masang aplikasi tambahan atanapi pihak katilu sapertos nyeupan o Lutris, atawa prosés instalasi kompléks atawa pamakéan paksa sistem pakét séjén kayaning AppImage, Snap atanapi Flatpak. Kusabab aranjeunna bisa gampang dipasang ti Repository unggal GNU / Linux Distro.

Mudah-mudahan ieu publikasi aya mangpaatna kanggo sadayana «Comunidad de Software Libre, Código Abierto y GNU/Linux». Sareng tong hilap koméntar di handap ieu, sareng bagikeun ka batur dina situs wéb, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah karesep anjeun. Tungtungna, buka halaman imah kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)