Login tunggal pikeun sadaya situs resmi Ubuntu

Canonical dinten ngumumkeun peluncuran 'Ubuntu Single Sign On' - layanan anu dirancang pikeun nyiptakeun toko mandeg pikeun pendaptaran sareng aksés kana Ubuntu sareng jasa anu aya hubunganana, sapertos UbuntuOne, Toko Musik Ubuntu sareng Launchpad.


Pengumuman resmi berbunyi:

Tujuan tina jasa ieu nyaéta nyayogikeun layanan konéksi tunggal pikeun sadaya situs anu aya hubunganana sareng Ubuntu, sahingga ayeuna langkung merenah pikeun pangguna Ubuntu sareng anggota komunitas pikeun ngakses inpormasi, komunikasi, sareng nyumbang.

Kanggo kaseueuran pangguna parobihan bakal diabaikan sareng hiji-hijina bédana nyaéta halaman login. Nyatana, Canonical nyebatkeun hal ieu dina siaran pers: –Kumaha béda layanan anyar ieu sareng anu lami?

Henteu seueur kanggo ayeuna, sajabi ti tampilan halaman. Kami gaduh seueur rencana pikeun fitur-fitur anyar, tapi ieu bakal kaluar sakali jasa diadegkeun. Upami anjeun ngagaduhan ideu pikeun fitur sanés anu anjeun hoyong tingali dina login tunggal Ubuntu, kami resep ngadangu ti aranjeunna.

Kamanusaan sareng AbdiNyarios ngeunaan situs énggal, login.ubuntu.com siga kieu:
Asup kanaNumutkeun pengumuman éta ngagaduhan pilihan "Ayeuna Ubuntu Tanda Tunggal Di Diwatesan ku Kontrol Akun Dasar". Di toko musik Ubuntu asup kana adegan urang bakal ningali pilihan pembayaran ditambihan.


Langkung @ blog.canonical.com

Ditempo dina | OMG Ubuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.