Host Minder: Aplikasi anu manpaat sareng saderhana pikeun meungpeuk domain anu teu dihoyongkeun

Host Minder: Aplikasi anu manpaat sareng saderhana pikeun meungpeuk domain anu teu dihoyongkeun

Host Minder: Aplikasi anu manpaat sareng saderhana pikeun meungpeuk domain anu teu dihoyongkeun

Naon waé éta sistem operasi dianggo ku seueur di komputer di bumi atanapi kantorna, salah sahiji hal anu biasana diarepkeun ku aranjeunna kalayan gampang, nyaéta nunjukkeun ka anu dipikahoyong, naon anu jaba anu teu dihoyongkeun, éta domain wéb bakal dikonci ambéh aranjeunna moal tiasa sacara navigasi sacara bébas.

Nanging, aya aplikasi anu manpaat sareng saderhana disebat "Host Minder" anu gampang pisan dianggo, janten tiasa dianggo kalayan épéktip salaku unggulan sistem kontrol parental ngeunaan sababaraha urang ngaapresiasi GNU / Distros Linux.

UbuntuCE: Versi anyar 2021.07.29 aya dumasar kana Ubuntu 20.04

UbuntuCE: Versi anyar 2021.07.29 aya dumasar kana Ubuntu 20.04

Pasti di kantor atanapi organisasi, padamelan ieu tina meungpeuk domain wéb anu teu dihoyongkeun biasana dilaksanakeun séntral, ngaliwatan sistem nyaring eusi wéb ti server sareng sistem khusus. Tapi tina komputer di bumi, biasana henteu aya solusi perangkat lunak anu saderhana sareng efisien dina waktos anu sasarengan.

Sareng ieu biasana penting, khusus pikeun kasus-kasus anu mana Sistem operasi gratis sareng terbuka kedah dianggo ku barudak sareng nonoman o jalma sénsitip kusabab kapercayaan agama atanapi budaya aranjeunna, sareng anjeun teu hoyong aranjeunna sacara bébas dipaparin eusi telenges, cabul atanapi seksual, Diantarana.

Asalna Minder Host

"Host Minder" nyaéta aplikasi asli tina Édisi Christian Ubuntu (UbuntuCE), anu mangrupa GNU / Linux Distro anu nembe urang parantos khusus a ieu publikasi anyar, sabab parantos diénggalan janten a versi anyar 2021.07.29, dumasarkeun kana Ubuntu 20.04.

"Ubuntu Christian Edition (UbuntuCE) mangrupikeun sistem operasi sumber anu gratis sareng kabuka pikeun Kristen. Éta dumasarkeun kana Ubuntu Linux anu populér. Ubuntu mangrupikeun sistem operasi anu basisna Linux lengkep, sayogi gratis kalayan dukungan komunitas sareng propésional. Tujuan tina UbuntuCE nyaéta pikeun nyangking kakuatan sareng kaamanan Ubuntu ka urang Kristen.

Édisi Christian of Ubuntu ogé kalebet kontrol parental anu lengkep pikeun eusi wéb, didukung ku Dansguardian. Alat grafis ogé parantos dikembangkeun pikeun nyaluyukeun setélan kontrol parental khusus pikeun Ubuntu Christian Edition." UbuntuCE: Versi anyar 2021.07.29 aya dumasar kana Ubuntu 20.04

Tulisan anu aya hubunganana:
UbuntuCE: Versi anyar 2021.07.29 aya dumasar kana Ubuntu 20.04

Host Minder: Aplikasi saderhana pikeun meungpeuk halaman wéb anu teu dihoyongkeun

Host Minder: Aplikasi saderhana pikeun meungpeuk halaman wéb anu teu dihoyongkeun

Naon Host Minder?

dumasar kana Halaman web resmi UbuntuCE dina GitHub, aplikasina «Minder Host» Diterangkeun sapertos kieu:

"Mangrupikeun aplikasi anu dianggo pikeun meungpeuk domain wéb anu teu dihoyongkeun. Éta ngagaduhan antar muka pangguna grafis anu saderhana anu ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngapdet file «/etc/hosts»Tina GNU / Linux Distro anjeun ka salah sahiji tina StevenBlack's opat konsolidasi host / host file. File host gabungan ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun meungpeuk situs wéb tina sababaraha kategori, sapertos: Iklan, porno, Gaming, Jaringan Sosial, sareng Berita Palsu."

Nyaéta, "Host Minder" ngagunakeun opat file host konsolidasi, nawiskeun opat "Tingkat perlindungan", anu nyaéta:

  1. saeutik: Iklan / porno.
  2. patengahan: Iklan / porno / Judi.
  3. luhur: Iklan / porno / kaulinan / sosial.
  4. Max: Iklan / porno / Judi / Sosial / Berita palsu.

Nalika ngaktipkeun "Host Minder", éntri file «/etc/hosts» Payil anu aya ditambihan kana file host anu diunduh dina bagian khusus. Salaku tambahan, sadayana tingkat panyalindungan ogé kalebet aktivasina Pilarian Aman Google.

Palaksanaan dina GNU / Linux Distros anu didukung

Pikeun conto palaksanaan praktis urang, urang bakal nganggo sapertos biasana Respin Linux disebut Kaajaiban GNU / Linux, anu dumasar kana MX Linux Ubuntu 19 (Debian 10), sareng anu parantos diwangun nuturkeun urang «Pitunjuk pikeun Snapshot MX Linux».

Unduh, pamasangan sareng panggunaan

dumasar kana Bagian pamasangan "Host Minder" dina GitHub aya Pilihan 3 pikeun nerapkeun parangkat lunak éta dina Distros dumasar kana Ubuntu, sareng anu sanés anu cocog. Nanging, kami parantos milih metode alternatif pikeun tambahkeun Repositories UbuntuCE sareng pasang naon anu dipikahoyong, contona: "Host Minder".

Metode atanapi prosedur na nyarios kieu:

curl -s --compressed "https://repo.ubuntuce.com/KEY.gpg" | sudo apt-key add -
sudo curl -s --compressed -o /etc/apt/sources.list.d/ubuntuce.list "https://repo.ubuntuce.com/ubuntuce.list"
sudo apt update
sudo apt install hostminder

Poto layar

Di handap ieu kami bakal nunjukkeun sababaraha tangkapan layar tina palaksanaan na ngeunaan Sistem Operasi kami:

  • Palaksanaan paréntah paréntah di terminal (konsol)

Potret layar 1

Potret layar 2

  • Ngajalankeun Minder Host via Menu Aplikasi

Potret layar 3

  • Konférénsi Minder Host sareng Aktivasina

Potret layar 4

Potret layar 5

Potret layar 6

Potret layar 7

Potret layar 8

Potret layar 9

Potret layar 10

  • Validasi kontén ngeunaan file host anu anyar anu dikonfigurasi

Potret layar 12

Potret layar 13

Potret layar 14

  • Cék blok domain wéb sampah

Potret layar 11

Potret layar 15

Potret layar 16

Potret layar 17

Alternatipna Kontrol Parental pikeun Linux

  1. CTParental
  2. DansGuardian
  3. E2 Wali
  4. Nanny GNOME
  5. MintNanny
  6. PeerGuardian
  7. Privoksi
  8. Cumi-cumi
  9. Timekpr-nExT
  10. WebCleaner
  11. Kontrol WebContentControl

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna "Host Minder" mangrupakeun leyuran parangkat lunak anu didamel ku pamekar ti UbuntuCE keur meungpeuk halaman wéb anu teu dihoyongkeun dina komputer pangguna, boh di bumi boh di kantor. Ogé, éta tiasa dilaksanakeun di seueur Distros anu cocog sareng Ubuntu y GNU / Debian Debian.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.