HumHub 1.7.1: Versi anyar tina Open Source Social Network SW

HumHub 1.7.1: Versi anyar tina Open Source Social Network SW

HumHub 1.7.1: Versi anyar tina Open Source Social Network SW

Kakara leuwih sabulan katukang, versi panganyarna tina Parangkat Lunak ieu parantos dileupaskeun, HumHub 1.7.1, sareng urang ampir sono. Sareng kumargi, ayeuna janten subyek karusiahan online aya dina pantun, pikeun kasekali kalina, khususna dina hal Sistem Olahtalatah sareng Jaringan Sosial, pikeun warta goréng berturut-turut, anu biasana asalna WhatsApp sareng Facebook, diantarana, éta hadé pikeun disorot Solusi parangkat lunak, gratis sareng terbuka, Anu ngamungkinkeun pikeun nyingkahan ceuk warta goréng.

Salajengna, éta parantos sakedik langkung ti 4 taun ti saprak urang dilaporkeun dina anyar tina ieu pikaresepeun tur mangpaat Software Jaringan Sosial Gratis, anu janten sarana anu hadé pikeun nawiskeun alat sareng mékanisme praktis pikeun ngalakukeun éta gawé babarengan anu gampang sareng langkung sukses.

HumHub 1.7.1: Bubuka

Sateuacan lebet sacara lengkep kana berita ngeunaan HumHub 1.7.1Pantes disebatkeun konsép anu sami sareng anu kuring dikedalkeun dina waktos éta:

"HumHub mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng sumber kabuka, dikembangkeun dina Php nganggo Yii Framework, anu nyayogikeun toolkit anu ringan, kuat sareng gampang dianggo anu ngamungkinkeun nyiptakeun sareng ngaluncurkeun jaringan sosial anjeun nyalira. HumHub ngadukung téma sareng modul anu ngalegaan fungsina pikeun ampir sadaya sarat." ¿Kumaha gaduh jaringan sosial anjeun nyalira sareng HumHub?

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha gaduh jaringan sosial anjeun nyalira sareng HumHub

Kanggo inpormasi lengkep sareng / atanapi unduhan HumHub, anjeun tiasa didatangan anjeun website resmi online. Éta asalna sacara standar, dina basa Inggris sareng henteu kalebet dukungan pikeun basa Spanyol.

HumHub 1.7.1: Eusi

HumHub 1.7.1: Pembaruan Ayeuna

Naon Anyar dina HumHub 1.7.1: Catetan Catetan

Numutkeun ka pangembangna, fitur-fitur anyar anu dilebetkeun dina siaran ieu murni aya hubunganana sareng ngalereskeun bug anu sateuacanna, sareng sababaraha diantarana nyaéta:

  • Bug tetep # 4612: Patali sareng tampilan nami pangguna dina sababaraha unsur dina témbok Déwan (Dashboard).
  • Bug tetep # 4614: Patali sareng tautan kana gambar profil rusak.
  • Kasalahan dilereskeun # 4607: Ngeunaan ngarobih ukuran grid sawangan gambar dina téma cairan.
  • Kasalahan dilereskeun # 4609: Patali sareng kasalahan dina paréntah downscaling.
  • Kasalahan dilereskeun # 4621: Pakait sareng orientasi anu salah tina gambar dina ngirangan skala sareng imagick.
  • Kasalahan dilereskeun # 4628: Ngarujuk kana susunan masalah hubungan galeri arus dina subyek cairan.

Sedengkeun versi na anu sateuacana, nomer 1.7.0, ti sababaraha dinten sateuacanna, ngan ukur kaasup 2 fitur anyar ieu:

  • Bug tetep # 4590: Kontras warna tina halaman loader teuing kirang.
  • Bug tetep # 4599: Sawangan file henteu katingali upami diinisialkeun di tukang.

Poto layar

Nyaéta, HumHub mangrupakeun Sistem wéb anu tiasa di host dina server sorangan atanapi pihak katilu, halaman wéb resmi ngagaduhan anu pikaresepeun démo online anu ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa Antarmuka Sistem, sapertos anu ditingali dina gambar ieu:

HumHub 1.7.1: Potret layar 1

HumHub 1.7.1: Potret layar 2

HumHub 1.7.1: Potret layar 3

HumHub 1.7.1: Potret layar 4

HumHub 1.7.1: Potret layar 5

Pokokna, ngan ukur tetep aya anu resep unduh HumHub gratis sareng ngajalankeun tés dina sérver anjeun nyalira. Sareng aranjeunna sateuacanna didokumentasikeun pikeun pamasangan sareng panggunaan aranjeunna ku ngaklik di handap ieu link. Sedengkeun pikeun langkung seueur inpormasi anjeun tiasa didatangan situs resmi dina GitHub.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «HumHub», Perangkat Lunak Jaringan Sosial gratis anu menarik sareng mangpaat anu ngajantenkeun sarana anu saé pikeun nawiskeun pakakas praktis sareng mékanisme pikeun damel tim langkung gampang sareng langkung berhasil; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegram, tanda, Mastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.