Ieu fitur-fitur anyar OS SD

SD 5.1.5 hadir sareng sababaraha perangkat tambahan pikeun AppCenter sareng Payil, tapi aya ogé seueur hal-hal sanés anu mendakan.

Sedengkeun pikeun AppCenter, aya parobihan ageung anu bakal disambut seueur; pangguna henteu kedah peryogi ijin administrator pikeun masang apdet.

Ieu sigana henteu aman, tapi nyatana éta asup akal pisan lamun urang mikir yén pangurus tim kedah nyatujuan pamasangan aplikasi pikeun pangguna umum, janten sacara téknis pangguna parantos ngagaduhan ijin éta, maka naha henteu ngantep anjeunna ngamutahirkeun aplikasi ?

Kieu sababna, sareng Pendiri Dasar SD Cassidy James Blaede ngajelaskeun:

"Kusabab administrator parantos nyatujuan pamasanganana sareng kami nyayogikeun penjelasan anu jelas antara aplikasi anu diverifikasi sareng anu henteu. Teu masuk akal yén kami henteu ngantep pangguna pikeun ngapdet. Ieu mangrupikeun bagian tina padamelan urang anu teras-terasan pikeun ngirangan kacapean oténtikasi, naékkeun idin ngan upami diperlukeun.".

Sedengkeun pikeun aplikasi Payil, parobihan anu penting pisan; ningkat stabilitas nalika damel sareng gambar. Dimimitian ku rilis ieu, anjeun tiasa nyalin poto teras némpélkeun kana aplikasi anu sanés sareng Elementary OS moal deui nempelkeun jalan pintas gambarna tapi salinan na.

Aplikasi na ogé parantos diénggalan sareng sababaraha paningkatan minor sapertos anu langkung seueur inpormasi anu ngamungkinkeun penanganan file langkung saé.

Perbaikan sanésna sapertos perbaikan bug nalika setélan dirobih aya dina vérsi énggal ieu, Elementary OS 5.1.5, janten sadayana kedah ngajalankeun langkung saé tibatan sateuacanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nami cenahna

    "Ngajantenkeun seueur akal"

    WTF! Saha anu narjamahkeun éta, Google atanapi gringo anu diajar basa Spanyol di jalan-jalan Mexico? xDDD

  2.   Gambar placeholder Armando Mendoza cenahna

    BugmentaryOS

  3.   Oscar Xiques cenahna

    Aranjeunna tetep henteu kalebet modeu poék sigana. Hal anu pangguna parantos lami naroskeun sareng tétéla aranjeunna henteu ngupingkeun aranjeunna.