Flattr-ikon-kde dina ArchLinux

Ikon Flattr

Kuring nebak téma ikon anu saé ieu pikeun KDE, ayeuna sadayana kedah terang. Nya di dieu kuring nyandak paket kanggo Archlinux. 🙂

Desktop kuring sareng téma dilarapkeun:

Praktikum I8

Pamasanganana saderhana pisan:

yaourt -S flattr-icons-kde


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   snock cenahna

    Sae pisan, hatur nuhun kana koméntar ... kuring henteu terang.

  2.   Gallux cenahna

    Naha ideu kuring atanapi naha katingalina sapertos tema ikon telepon windows?

  3.   josejacomeb cenahna

    Téma na saé pisan, sababaraha dinten ka pengker kuring parantos masang flattr tapi Git henteu kunanaon tapi anu kuring henteu resep nyaéta titik bodas saeutik dina Logo Firefox

  4.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Abdi resep aranjeunna, kuring resep pisan 😀

  5.   truko22 cenahna

    Saé pisan, saur kuring éta anu di bawa ku iso anyar kaos distro 😀

    1.    e2fletcher cenahna

      Upami leres ...

  6.   xphnx cenahna

    Kuring nembé unggah téma Plasma KaOs, sareng téma Ksplash sareng KDM ka AUR. Éta mangrupikeun paket munggaran kuring anu diunggah kana AUR, janten aya kalepatan, punten wartosan kuring.

    https://aur.archlinux.org/packages/kde-plasma-themes-midna/

    1.    xphnx cenahna

      Jantenkeun abdi ...; (

  7.   Maykel cenahna

    Berharga Abdi resep. Tapi naon anu kuring henteu ngarti sabab éta parantos dilarapkeun kana sagala rupa kecuali lumba-lumba, nalika kuring muka lumba-lumba éta anu lami némbongan….

    1.    max cenahna

      Rada telat tapi tinggaleun, anjeun kedah ngapdet, sahenteuna hasil pikeun kuring.

  8.   Yo-yo cenahna

    Aranjeunna saé pisan, sanaos aranjeunna henteu gaduh padamelan pikeun dilakukeun 🙂

    Di KaOS kami parantos garpu sareng ngarengsekeunana, aranjeunna ogé parantos dipasang deui kanggo masihan warna distro 🙂

    http://yoyo308.com/2014/02/24/agregados-iconos-mimetypes-para-los-flattr-icons-kde-de-kaos/
    http://yoyo308.com/2014/03/01/mi-escritorio-gnulinux-marzo-2014-kaos-kde-midna-flattr-icons/

    Ikon ieu parantos dicandak salaku set resmi pikeun KaOS 🙂

    1.    e2fletcher cenahna

      Nya, kuring ngan ukur ngajaga paket AUR kumargi sumber na https://github.com/MishkaRogachev/flattr-icons-kde. masang anu Kaos sareng kuring henteu resep warna folderna

  9.   Dekomu cenahna

    Pikeun distro dumasar debian éta henteu tiasa dilakukeun ku konsol? xd

    1.    e2fletcher cenahna
  10.   nano cenahna

    Hébat, leres, tapi naha anjeun tiasa ngalirkeun font tina ikon-na? Abdi nganggo git repo, tapi tetep henteu gaduh jinis pikeun pdf, sareng seueur file (jpg, jst)

    Upami anjeun tiasa paskeun ka kuring font, kuring tiasa ningali naon anu kudu dilakukeun ku kuring: 3

      1.    fach cenahna

        Kumaha kuring tiasa masangkeunana dina Kubuntu?

        1.    nano cenahna

          Anjeun buka ~ / .kde / share / ikon sareng di sana anjeun unzip .zip anu anjeun unduh tina alamatna, teras anjeun angkat ka karesep, sareng sareng prosés anu sami anjeun ngarobih ikon anjeun.

          1.    fabio cenahna

            hatur nuhun

  11.   pandev92 cenahna

    Kuring parantos nempatkeun éta dina kde kuring, henteu goréng 🙂

  12.   Jorgicio cenahna

    Nguji di KDE kuring sareng Gentoo. Téma ikon sapertos kieu hésé dipilarian. Mudah-mudahan budak Numix ngaleupaskeun versi ikon pikeun KDE. Nuhun 😀