Ikon map énggal dina Lucid

Aranjeunna ngarobih ikon folder dina pembaruan Lucid terakhir. Éta ayeuna warna oranyeu langkung poék sareng ikon desktop nganggo warna "anggur" anyar anu diwanohkeun dugi ka dileupaskeun ieu.

Sateuacan:
asdasdsda

Ayeuna:

énggal

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.