Ikon Kamanusaan Terakhir, ikon bakal ungu

Tim desain Ubuntu anu ngamutahirkeun pak ikon Humaniora pikeun cocog sareng téma Lucid anu anyar sareng wallpaper. Tren na nyaéta ninggali ikon jeruk pikeun nunjukkeun batur dina warna ungu. Anjeun tiasa ngaunduh paket .deb kalayan update ti Pembaruan Wéb8.


Ngamutahirkeun | Sigana mah sadayana ngan ukur "nyingsieunan" sareng yén aranjeunna moal ngarobih sakumna bungkus. Ayeuna ikon anu diénggalan nyaéta anu saluyu sareng "My Computer", "My Desktop", "Remote Desktop", "Startup Applications" sareng ikon ikon pikeun "Appearance".

Ditempo dina | Kahirupan Ubuntu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.