Ikon anu saé pikeun Dulang KDE

Tingali di sudut katuhu handap poto ieu, sakumaha anjeun tiasa tingali ... sababaraha ikon anu kerén leres?

Panulis ieu nyaéta kubik, sareng kaleresan kuring hatur nuhun pisan pikeun ngalaksanakeunana, sabab sahenteuna kuring resep pisan ka aranjeunna. Sareng sanés ngan éta, kanyataanna, kuring henteu resep ngagaduhan ikon anu béda-béda warna di dinya, ogé Kopete, cocol, sareng anu sanésna masing-masing mawa warna masing-masing, anu kuring henteu resep.

Ayeuna aranjeunna bakal ningali kumaha cara masangna 😉

1. Buka terminal sareng di dalamnya nyerat kieu, teras pencét [Lebetkeun]

cd $HOME/ && wget https://blog.desdelinux.net/wp-content/uploads/krayscale_icons.tar.gz && tar -xzvf krayscale_icons.tar.gz && cp -R krayscale_icons .kde4/share/apps/desktoptheme/*

2. Siap, teu aya deui 😀

3. Kaluar sareng lebet deui, ikon anu anjeun tingali bakal muncul.

Salam 😀


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sierra cenahna

    Keren pisan hatur nuhun kana tips na ..

    Naon sebaran Linux éta? sareng tema na?

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Wilujeng sumping di situs 😀
      HAHA hatur nuhun, pikaresepeun terang yén anjeun resep éta.

      Kuring nganggo Arch, téma na nyaéta anu sacara standar 😉
      Wasalam

      1.    Roger cenahna

        Éta saé pisan, ... Kuring tiasa masang éta ..., tapi pikeun kuring sacara pribadi anu KDE parantos katingali saé pikeun kuring.

        1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

          Anu KDE henteu goréng, ngan kuring henteu terang ... sadayana nganggo éta, kuring resep langkung bénten atanapi asli HAHA.

  2.   Sierra cenahna

    Sababaraha dinten ka pengker kuring masang Arch Linux 11 tapi kuring henteu ningali téma éta ogé kuring nyangka yén distribusi ieu disusun dina 10.04 upami kuring lepat, aranjeunna lereskeun kuring

  3.   Nano cenahna

    Gaara masangkeun hal! Weee! xD

  4.   Hairosv cenahna

    NGABARAKATAK…. aya naon… .gaara parantos ngabantosan pendapat kuring ... nalika kuring ngamimitian dina linux, kuring nembé masang Linux Mint dina komputer virtual "Debian" anu saé, mirip pisan pikeun menangkeun lingkungan Xfce.

    1.    kawani cenahna

      Gaara mangrupikeun sepuh anu teu males nyerat, ampir sadayana ditulis ku Elav

  5.   Irwin Manuel Boom Gamez cenahna

    Nya, saé pisan sareng tingali naha anjeun nalungtik naha anjeun badé ngaleupaskeun LMDE tapi ku KDE, kusabab Gnome 2.30 leres-leres ngaboséh kuring sareng 3 ti anu saderhana pisan kasar, sareng sigana yén KDE mekar sapertos anu dipikahoyong tina desktop.

  6.   Holmes cenahna

    Ikon-ikonna éndah, kuring badé nyobian dina openuse kuring.
    vlwfwi, Holmes

  7.   trik cenahna

    Abdi resep ikon hatur nuhun pisan uu

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Hatur nuhun pikeun anjeun anu parantos maca sareng nyungkeun koméntar 🙂
      Salam sareng masalah naon anu anjeun terang, kami di dieu pikeun ngabantosan 😉

  8.   Nano cenahna

    Kanggo sababaraha alesan éta henteu masang aranjeunna, éta ngawartosan yén éta henteu kéngingkeun folder atanapi file na teu aya. Kuring ngarobah arah ka tempat anu sakuduna dituju na moal, éta teras-terasan ngagerem.

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Caritakeun upami anjeun ngagaduhan folder .kde o .kde4 di bumi anjeun, ogé ngawartosan upami éta di jero ngabagikeun, dina ieu anu sanés kedahna aktip, sareng di jerona tungtungna kedah desktop

      Anjeun ngawartosan anu mana anu anjeun leungit 😉

      1.    Nano cenahna

        Nyatana kuring gaduh sadayana tapi .kde4, tapi kuring ngalakukeun naon anu anjeun carioskeun sareng sia ... Kuring pasti asin hahaha

  9.   mfcollf77 cenahna

    sareng anjeun tiasa ngalakukeun éta dina FEDORA 17?