Ngurangan ikon dina Aplikasi Témbong dina Gnome-Shell

Trik anu kuring nunjukkeun ka anjeun dina postingan ieu panginten dipikaresep ku seueur pangguna gnome-cangkang éta hariwang ngeunaan éstétika méja anjeun, sareng éta gampang dilakukeun.

Tujuanana nyaéta pikeun ngirangan ukuran ikon nalika urang aya dina Applications Applications.

gksu gedit /usr/share/gnome-shell/theme/gnome-shell.css

Kami milarian jalurna:

/* Apps */
.icon-grid {
spacing: 18px;
-shell-grid-item-size: 118px;
}
.icon-grid .overview-icon {
icon-size: 96px;
}

Sareng urang ngagantikeunana ku nilai-nilai anu dipikahoyong, dina hal ieu ukuran ikon sareng pipisahan diréduksi janten satengah:

/* Apps */
.icon-grid {
spacing: 18px;
-shell-grid-item-size: 59px;
}
.icon-grid .overview-icon {
icon-size: 48px;
}

Éta bakal cekap. Urang balikan deui Shell (Alt + F2 urang nyerat r)

Ditingali dina: Manusa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.