Ikon Pokémon pikeun XFCE

Seueur urang émut yén nalika waktos istirahat kami badé ngamimitian maénkeun kaulinan Pokémon, kami bakal tukeur aranjeunna sareng dina édisi Silver sareng Emas kami diklon deui pikeun gaduh tentara Dragonite sareng Celebi kami di tingkat 100.

Nya, pikeun anu katingal sepuh pikeun maénkeun pidéo tapi anu resep émut saat-saat ieu, atanapi pikeun murangkalih Linux urang ngagaduhan sakumpulan ikon Pokémon pikeun XFCE:

Pakét tiasa didownload ti di dieu

Fuente


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kampak cenahna

    Kuring gaduh anu ti Legend of Zelda: 3
    xD

  2.   pandev92 cenahna

    bray kabeh!

  3.   ditangtoskeun cenahna

    Mozilla Charizard !!!!!!!!!!

    🙂

  4.   Bervariasi cenahna

    Nya, teu sabaraha umur kuring, kuring masih ngeusian dunya Pokémon ... Abdi émut nalika kuring kéngingkeun Pokémon Biru pikeun Game Boy deui taun 2000 ... sareng sakedik engké Pérak sumping ... soré anu kuring parantos ngalatih diri, naksir lawan, sareng Bagian anu kuring paling resep, nyaéta nyieun pamanggihan, ngarengsekeun misteri sareng milarian Pokémon anu legendaris ...

    Dinten ayeuna kuring yuswa 25 taun sareng kuring tetep nyéépkeun waktos pikeun pertandingan Pokémon, saatos sababaraha taun hiatus xD ayeuna kuring badé méréskeun Emerald Pokémon, maka kuring bakal ngamimitian ku Fire Red: P, anu goréng nyaéta sapertos ayeuna kuring ngalaksanakeun éta liwat émulator (langkung mirah, naha urang bakal dibobodo) sabab kuring henteu tiasa kéngingkeun Pokémon éksklusif anu ngan ukur muncul dina édisi sanés ¬¬ ... tapi hei, pangalamanana masih kénéh rewarding kanggo murangkalih di kuring 😛

    1.    kawani cenahna

      Kuring nyerah video game dina 15, tapi dugi ka Pokémon.

      Anu goréng nyaéta Pokémon anu anjeun kedah nganggo Tiket Ori sareng anu sanés, nyaéta anjeun kedah angkat ka hiji acara kanggo kéngingkeun tikét éta.

      Intina ... kuring ningali pidéo pikeun barudak dugi ka 12 taun, kuring parantos katingal sepuh pikeun hal-hal éta.

      Ku jalan kitu, wilujeng sumping ka Club Carcamal

      1.    Bervariasi cenahna

        Nya, kuring pikir aya gim pidéo pikeun sagala umur (nyatana, aya), sareng naraka, upami éta ngajantenkeun anjeun waktos anu saé, naha henteu?

        Ngeunaan Pokémon langka anu ngan tiasa didapet liwat acara, sapertos Mew, atanapi Deoxys, atanapi Lugia sareng Ho-Oh, kuring parantos kéngingkeun éta di Esmeralda nganggo gameshark dina émulator, salian ti saeutik trik anu parantos pangsaéna papanggihan anu kuring kantos janten. didamel pikeun Pokémon éta mangrupikeun gameshark anu nalika anjeun aktipkeun, upami Pokémon anjeun menang tarung éta bakal ngagaduhan pangalaman tanpa wates dugi ka ngeureunkeunana ... sanés permén langka atanapi susu, ieu anu pangsaéna, anjeun henteu terang jam sareng jam sareng jam latihan anu nyalametkeun kuring 😛

        1.    pandev92 cenahna

          Naon émulator anu anjeun anggo? Desmume kalebet pisan ku audio ...

          1.    Bervariasi cenahna

            Kuring nganggo GameBoid (émulator Game Boy Advance) dina telepon Android kuring, éta tempat kuring maénkeunana, sacara praktis sapertos maén dina Game Boy saumur hirup xD

        2.    kawani cenahna

          Kuring nganggo Game Boy anu asli, janten kuring kedah angkat kana acara éta.

          Nyaan kuring henteu deui maénkeun naon-naon kusabab masalah maksiat, anu harita kuring ngan ukur bangun naék

  5.   kik1n cenahna

    Naon Team Rocket leungit?

    1.    kawani cenahna

      Hayu urang nyarios leres, Team Rocket, upami anjeun teu kedah angkat ka RAE tina Pokémon hahahaha

  6.   auroszx cenahna

    Pokémon 😀 Ya Allah anu émut ... Kuring salah sahiji anu di sakola sareng Nintendo DS ngagem gim Pokémon Pearl asli atanapi nganggo kartrid GBA na Fire Red: 'D Sareng ayeuna, pikeun nginget deui jaman éta, sababaraha babaturan sareng kuring bade pendak di dinya dinten Senén kanggo mini turnamen ... Sareng ayeuna, tungtung topik anu teu aya.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Naha kuring hiji-hijina jalma anu teu resep Pokemon sakedik? O_O ...

      1.    ren434 cenahna

        Henteu, urang duaan.

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          NGABARAKATAK!! sanés ieu ogé Digimon anu sanés, atanapi anu ditungtungan dina -mon kuring resep aranjeunna HILANG !!

          1.    kawani cenahna

            Éta salinan Pokémon sareng sami-sami lucu, sahenteuna anime

          2.    pandev92 cenahna

            Digimon ngan ukur saé dina usum kahiji ...

          3.    kawani cenahna

            Di dinya disimpen, komo dina anu kadua, tapi anu katilu nyaéta sial anu anjeun sial, leres-leres henteu aya artina

      2.    elav <° Linux cenahna

        Kami parantos 2

        1.    Manual Sumber cenahna

          Sareng kuring aya 4. Abdi resep anjeunna nalika kuring alit, tapi ayeuna anjeunna katingali pisan bodo anu kuring henteu ngartos kumaha anjeunna populér pisan.

          Sabalikna pisan sareng Digimon, anu henteu sapertos KZKG ^ Gaara, kuring resep pisan sababaraha séri anu ngahontalna; tapi ngan ukur usum munggaran, anu sanésna sampah tina tingkat Pokémon atanapi langkung parah. 😛

          1.    elav <° Linux cenahna

            Anu leres-leres ngarusak otak kuring nyaéta…. taratatánnnn ... Yu-gi-go..

          2.    kawani cenahna

            Bener

            iuh gih

            Sanaos kuring henteu kantos ngartos kumaha kartu-kartu éta dimaénkeun, kumargi mode éta ogé muncul nalika reses

      3.    Éritérim cenahna

        Anjeun leres henteu resep Pokémon? Wah, kuring masih émut ka énjing-énjing éta nalika gugah jam 7 énjing mung kanggo nonton dina TV! Hahahaha, sareng kumaha bangga kuring sorangan nalika kuring nampi sadaya pokémon dina Pokémon Gold! XD
        Ngawalon tulisan anu sanés, Digimon henteu goréng, anu kajadian nyaéta jalma miskin éta turun ...
        Elav! Iraha anjeun hoyong, kuring bakal ngéléhkeun anjeun Yu-Gi-Oh!, Kuring tetep nyimpen dek kuring dina kotak sapatu! HA HA HA HA HA HA
        Jo, kuring geek ... Teu aya anu maénkeun Sihir, leres? ngabarakatak

        1.    kawani cenahna

          Sadayana? Irung ... Abdi henteu ngagaduhan Emas, kuring ngagaduhan Perak tapi henteu kénging sadayana ...

          Naon anu lumangsung nyaéta urang parantos lami ningali ieu, man, anjeun kedah ngartos éta.

          Yu Gi Oh, abdi henteu pernah diajar maénkeun éta ogé, kuring ngan ukur maén sakali sareng sadayana blok kartu anu kuring pikagaduh hahaha.

          Sareng Sihir, kuring henteu kéngingkeun trend éta

          1.    Éritérim cenahna

            Hahahaha, leres, kuring sanggup ngaluarkeun kabéh (saatos meres ka dulur misan kuring sareng nyabak anjeunna, MUAHAHAHAHA)
            Abdi yuswa 20 taun sareng dina ponsel kuring ngagaduhan émulator pikeun PS One, N64 sareng Game Boy, sareng gim sapertos Zelda, Pokémon atanapi Digimon ... Anjeun henteu kantos sepuh teuing pikeun hal-hal ieu!
            Sihir sanés pura-pura di dieu ogé, tapi sobat ngajar kami maén sareng tungtungna urang ngagaduhan sababaraha urang, sanaos jalma-jalma ningali anjeun ka anjeun maén "kaulinan balita", nalika Magic mangrupikeun gim strategi anu dipeunteun langkung ti 13 taun ...

          2.    kawani cenahna

            Abdi émut yén kuring naros ka misan kuring pikeun level 100 Pokémon pikeun mengkloningkeun aranjeunna sareng Silver, kuring kuciwa tapi teras anjeunna ngantepkeun éta ka kuring hahahaha.

            Kuring henteu leres-leres lirén maénkeun kusabab umur, tapi kusabab Play Station henteu néwak kuring kaulinan, maka kuring janten marah sareng nyarios.

            Abdi henteu maénkeun gim vidéo sanés dina kahirupan kuring deui

            Sareng ieu dina 15 taun.

            Kuring henteu maénkeun nanaon deui kusabab dua alesan:

            1: Kuring janten kecanduan teras kuring ngan ukur bangun naék

            2: Kuring ningali gimna salaku budak, henteu paduli umur, kuring ningali éta paling salami 12 taun, ti saprak éta kuring nganggap saha waé anu lami pikeun maénkeun kaulinan alit

            Sareng kuring parantos ngawartosan anjeun ku chat, 20 taun = carcamal hahahahahahahahaha

          3.    Bervariasi cenahna

            Kuring ngahontal 150 dina édisi Biru, tapi dina Pérak ... sanaos gaduh Mew sareng Celebi, kuring tinggal nangtung dina 230-hiji ...
            Sareng ayeuna kuring maénkeun édisi Emerald dina émulator, antara kanyataan yén kuring henteu tiasa tukeur sareng kuring peryogi batu ... ogé, candak 386 édisi ieu tina sirah kuring, tapi hé, kuring gaduh 153 kanggo ayeuna .. . éta hal xD

  7.   Ivan morrison cenahna

    Tiasa batur ngawartosan kuring kumaha kuring nga-pasang dina ubuntu nganggo XFCE desktop Kami pencinta pokemon punten bantosan kuring