Ubuntu Lucid: Ikon Kamanusaan netepkeun Parobihan

Anyar-anyar ieu, ikon Humanity set (anu sacara standar dina Lucid) parantos ngalaman sababaraha parobihan anu matak, kalebet ikon-ikon énggal pikeun Rhythmbox, anu MeMenu, status aki sareng tempat sampah, sareng anu sanésna.

Ikon Rhythmbox bakal robih gumantung kana kaayaan pamuter na

iklim

Ikon cuaca tungtungna diadaptasi kana gaya monokrom anu ditetepkeun saprak Karmic di Ubuntu. Ayeuna éta cocog sareng sésana tina ikon panel.

Transfer File

Ikon transfer file Nautilus ogé diluyukeun sareng gaya monokrom. Versi lami katingalina panjang teuing dina panel, ogé henteu pas. Ikon anu énggal sareng alit ieu katingalina langkung saé sareng sésa ikon dina panel.

epolusi

Évolusi ogé ngagaduhan ikon anyar, khususna dina bagian-bagian anu teu aya anu sateuacanna.

(pencét pikeun ngagedéan)

batur

Anjeun tiasa ningali yén ikon anu nunjukkeun status sampah sareng batréna ogé parantos ngalaman parobihan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.