Majalah Tux Info # 48 sayogi

Nomer 48 majalah digital Tuxinfo ayeuna sayogi kanggo diunduh.


Ieu mangrupikeun topik anu ngaliput:

  • ownCloud: awan gratis anjeun
  • GIMP: Lampu Lampu
  • #RSAdict: Léngkah munggaran kuring dina Twitter
  • Samsung Galaxy S3
  • Zello App; Pitunjuk GNU / Linux (VIII)
  • Slitaz 4.0
  • Komunitas Fedora
  • Ubuntu 12.04
  • Humor: Maxi
  • FLISOL 2012
  • Pendapat: Kasalahan Warisan
  • Lemes gratis sareng Mac sareng pemula
  • Kacepetan Impian 2.0
  • Nyaho Komunitas Parangkat Lunak Gratis di Vénézuéla: Gnu Maturin.

TuxInfo 48


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Dilereskeun, Juanca! Hatur nuhun!
    Paul.

  2.   PC DIGITAL, Internét sareng Jasa cenahna

    Sakumaha biasa sareng lagu-lagu anu saé pisan, kuring sadar pisan unggal sékrési, kusabab kuring resep maca majalah éta.

    Alus upami sanaos rada telat dimuat dina blog ieu, supados jalma sanés terang majalah ieu.

    Salam.

  3.   Juan Carlos cenahna

    Hayu atuh tandaan anjeun sakedik kalepatan: «…. Nomer 47… ..», sareng 48.

    Wasalam