Inpormasi Linux Mint 17

linux-mint

Ngaliwatan blog resmi tina linux mint kami nyuarakeun warta ngeunaan versi anyar sebaran populér ieu dumasar kana Ubuntu.

Versi anyar, anu urang émut bakal 17, bakal didasarkeun Ubuntu 14.04. Salaku anu terakhir mangrupikeun vérsi kalayan dukungan anu diperpanjang (Jangka Panjang-Dukungan) éta atra mikir éta Mnt 17 Éta ogé bakal, sareng parantos mastikeun Clement lefebvre. Salaku tambahan, anjeunna ogé parantos mastikeun nami resmina, «Qiana".

Qiana mangrupikeun serat nilon anu diciptakeun dina awal taun 70an anu janten populér di klub wengi, dimana lalaki nganggo kaos anyaman tina serat ieu.

Nanging, éta ogé dianggo salaku nami feminin di Amérika sareng mangrupikeun varian Quiana, anu hartosna bakal sapertos sutera o amis. Ngaran anu saé, upami urang nyandak hartos anu terakhir, pikeun vérsi LTS.

Versi Mint ieu bakal hadir sareng opat rasa anu béda gumantung kana lingkungan desktop Éta dipilih, sapertos biasa urang. Opat ieu bakal:

  • kayu manis
  • mate
  • KDE
  • XFCE

Anjeun gaduh tautan kana blog resmi ku ngaklik tombol di handap ieu:

Blog Resmi

Sajauh ieu teu aya anu énggal. Nanging, marios koméntar pengumuman resmi, saurang mendakan anu nganggo frasa Clement naon waé anu anyar tiasa hartosna linux mint. Nalika pangguna naroskeun naha éta bakal vérsi LTS, anjeunna ngajawab:

Leres, éta mangrupikeun pelepasan LTS (kami ogé ngémutan dumasarkeun 3 rilis saatos tina dina basis LTS anu sami).

Nyaéta, tim ti linux mint bakal nganggap basing versi 18, 19 sareng 20 deui Ubuntu 14.04. Kumaha aranjeunna bakal nerapkeun éta mangrupikeun hal anu teu jelas, sabab ieu masih janten bahan anu ditalungtik.

Pikeun bagian kuring, kuring pikir éta bakal janten kaputusan anu saé pikeun dumasar kana rilis anjeun dina vérsi LTS de Ubuntu. Kuring pikir yén pamekaran vérsi énggal gancang pisan dina kaseueuran distribusi sareng sababaraha kali éta mangrupikeun klaim umum pikeun masarakat tibatan sateuacanna anu nyata.

Kumaha saur anjeun ngeunaan iklan anyar ieu? Anjeun hoyong vérsi panengah antara 17 sareng 21 janten saukur pembaruan dina dasar anu sami, dina gaya Ubuntu 12.04.1, 12.04.2, 12.04.3,…? Atanapi anjeun langkung yakin pikeun ninggalkeun pangwangunan sapertos ayeuna?

Bisi anjeun henteu terang linux mint, Kuring ngantepkeun anjeun sareng analisis alit anu kuring lakukeun pikeun Vérsi 16:

Peunteun LM 16

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

40 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   diazepam cenahna

    Koméntar ti jalma anu hoyong Linux Mint bakti dirina pikeun ngadasar dirina dina Debian dina 3..2..1 ..

    1.    Tesla cenahna

      Upami dina jangka panjang Ubuntu mimiti ngalaksanakeun rencana na sapertos urang terang (Mir, union tablet sareng desktop, sareng sajabana) éta mangrupikeun pilihan anu kedah paling diperhatoskeun.

      Siga sapertos naon Ubuntu dina dinten na. Kanggo ayeuna, upami éta dilumangsungkeun pikeun ngadasarkeun vérsi dina LTS éta bakal janten léngkah anu gedé. Kuring pikir yén versi sering Ubuntu sareng Mint sering henteu nyumbang nanaon. Sareng seueur deui nalika sababaraha kali anjeun kedah masang deui kusabab prosés pembaruan ngarusak hal.

      Atoh, hal anu saé ngeunaan ngabasmi Mint dina Ubuntu nyaéta anjeun nampi sadaya deteksi hardware sareng gampang digunakeun. Anu seueur di antara urang resep ku sagala rupa alesan.

      1.    msx cenahna

        Maca changelogs: Ubuntu SELALU mawa hal-hal énggal dina hiji atanapi sababaraha bidang, éta mangrupikeun distro dina pamekaran anu tetep). Mint tujuanana pikeun langkung konservatif janten seuseueurna perobihan ayeuna aya dina desktop anjeun.

        Disebutkeun yén éta matak heran_ kumaha kuat, gancang sareng saéna pamekaran Ubuntu 14.04 jalanna, kuring parantos nganggona salami sasasih sareng éta jalan saé pisan, henteu katingalina sapertos Ubuntu ^ _ ^

        1.    Tesla cenahna

          Entong salah paham.

          Maksad abdi yén sababaraha kali vérsi dileupaskeun kusabab jadwal pelepasan parantos disetel. Sanés yén aranjeunna henteu kantos nyandak anu énggal, tapi éta mangrupikeun hal-hal anu sacara sampurna tiasa diperbarui.

          1.    msx cenahna

            Waduh waleran abdi aya dina komentar @nosferatuxx 😛
            Mangga paluruh ieu di handap, hatur nuhun!

          2.    Tesla cenahna

            Abdi parantos ningali! Hahaha lieur naon.

            Abdi satuju sareng anjeun! 🙂

  2.   Sergio cenahna

    Ngantosan parantos diucapkeun ti saprak kuring ngagunakeun SD sareng éta henteu ngantep kuring yakin yén kuring henteu pernah tinggaleun mint haha ​​🙂

  3.   Sam burgos cenahna

    Nya, naon musibah jalma-jalma ieu terus didasarkeun kana Ubuntu, aranjeunna kedah angkat ka Debian pikeun ngajantenkeun langkung bébas sareng mandiri ti Ubuntu sareng sadayana gratis

    Bercanda, upami kuring hoyong aranjeunna dumasar kana Ubuntu LTS hungkul, éta seueur padamelan pikeun proyék anu leutik / sedeng anu aranjeunna jaga sapertos 3 versi Ubuntu dina waktos anu sami sareng henteu ngagaduhan waktos pikeun bakti diri pikeun ngabaru sareng tetep up to date on sabisa ku alat anjeun; Kuring bahkan tiasa ngabantosan aranjeunna tetep LMDE up to date pikeun pangguna aranjeunna (kuring henteu nganggo Debian tapi hormat kuring pikeun aranjeunna, sareng saé yén éta dipermudah, distro anu henteu gampang pisan pikeun pemula)

    1.    Tesla cenahna

      Sapuk sapuk. Sakumaha kuring nyarios di luhur pikeun kuring éta bakal janten kasuksésan. Gaduh dasar anu stabil sareng perangkat lunak anu langkung seueur tibatan anu anjeun tiasa mendakan dina Debian contona. Ogé sakumaha anjeun carioskeun, éta bakal kirang damel sareng langkung waktos pikeun nyéépkeun detil semir.

      1.    aioria cenahna

        Upami anjeun parantos gaduh pangalaman ngadamel lingkungan sareng terang perkawis GNU / Linux, naha henteu ngadamel distro nyalira kumargi anjeun teras-teras ngandelkeun Ubuntu.

        1.    Tesla cenahna

          Kuring nebak sabab Ubuntu masihan aranjeunna perangkat lunak sareng dasar kasaluyuan anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun Kayu Manis, salaku conto. Pokokna, kuring henteu terang sabaraha pamekar anu Mint ayeuna gaduh atanapi upami infrastruktur éta bakal masihan pikeun nyéépkeun hiji hal bari ngajaga kualitas distribusi. Hayu urang nyéépkeun waktos sareng urang bakal ningali kumaha sababaraha bulan ka payun dibukaan. Pikeun waktos ayeuna, urang ngagaduhan Panémbong Linteu anu bakal masihan urang 3 taun katenangan dina pikiran. Sareng upami éta saé vérsi 16. Éta bakal janten ostia.

  4.   Burung hideung cenahna

    Nyarios yén Mint henteu parantos ngabaru bakal adil pisan. Dukungan pikeun MATE nalika teu aya anu percanten, pangwangunan Kayu manis, alat anyar pikeun ngatur PPAS ...

    Atanapi kuring pikir henteu ngabahayakeun ngandelkeun Ubuntu. Upami aya kaunggulan naon waé anu ngagaduhan Ubuntu, éta parantos nyayogikeun Debian anu ramah. Aya seueur distro anu nganggo éta salaku dasar, pikeun naon éta leres?

    Éta dina dirina mangrupikeun bantuan padamelan pikeun Mint. Upami éta didasarkeun langsung kana Debian, Mint kedah ngalakukeun padamelan éta nyalira, sareng saur kuring éta teu gaduh sumber anu cekap, atanapi pastina éta ngagaduhan sumber anu langkung kirang tibatan Canonical, anu parantos parantos dilakukeun, sareng saé.

    Ideu LTS ieu sigana saé pisan pikeun kuring, sareng éta nunjukkeun dina pamanggih kuring, naha ngandelkeun Ubuntu langkung saé tibatan ngandelkeun langsung ka Debian, sabab anjeun tiasa bakti sumberdaya anjeun pikeun ngembangkeun sareng ngajaga lingkungan desktop alternatip sareng alat-alat anyar, sareng henteu dina adaptasi ulang sareng ngajaga ulang bungkusan Debian.

    1.    msx cenahna

      MATE omong kosong, proyek lalaki nostalgia anu diiluan ku batur ku seueur waktos luang.
      MATE, leres? Kalayan Xfce aya, naon épolusi alami GNOME2? Halo!!!
      MATE, proyék khas 'pikeun téh lulz'.

      1.    Burung hideung cenahna

        Nya enya, MATI serius. Resep atanapi henteu, éta mangrupikeun proyék anu teras sareng teras, nembé didukung dina repos Debian contona.

        Éta henteu janten kembang sadinten, sareng anjeun terang kunaon? Kusabab sigana aya seueur langkung nostalgia tibatan anu anjeun bayangkeun. Salaku tambahan, teu aya anu lepat sareng nostalgia pikeun naon waé, kusabab éta kami nyarioskeun perkawis parangkat lunak gratis, sahingga aya seueur alternatif sareng sadayana ngagaduhan anu paling dipikaresep ku aranjeunna. Kauntungannana Mint, parantos ningali anjeunna sareng ngadukung anjeunna.

        Anjeun teu resep ka MATE, naha anjeun pikir éta baheula? Tong dianggo. Tapi kuring pikir henteu goréng pikeun anjeun yén anu resep ka Gnome2 tiasa teras-terasan nganggo éta ayeuna. Pikeun maksa lingkungan desktop, sistem kerja sareng konsép unik, sistem güindous sareng propriétari sanésna parantos aya.

        Xfce sanés épolusi Gnome2, mangrupikeun lingkungan anu parantos aya sareng anu gaduh kapribadian nyalira. Xfce sanés Gnome2, éta mangrupikeun hal sanés sanaos ngagaduhan seueur titik anu sami

      2.    joakoej cenahna

        Kuring nganggo Xfce, tapi nalika kuring mendakan Mate, kuring nyimpen anu éta, éta langkung lengkep sareng stabil, kalayan konsumsi sumberdaya anu sami, kuring resep yén aranjeunna terus ngembangkeun Mate, di luar janten janten langkung saé, tapi Xfce nyaéta ditebus dina hiji sisi, sababaraha taun ka pengker Éta nyatakeun yén aranjeunna bakal ngaleupaskeun versi 4.12 sareng aranjeunna bahkan henteu satengahna ngembangkeun sareng ngagaduhan sababaraha masalah konfigurasi.
        Pokokna, kuring langkung resep kana KDE atanapi Cinnamonm, tapi Mate mangrupikeun alternatif sumber-sumber anu saé

        1.    msx cenahna

          Hatur nuhun pikeun klarifikasi anjeun!

        2.    XBD vda kalayan gaya cenahna

          Nalika aranjeunna nyarios ka unggal linux anu nampung distro sareng desktop anu aranjeunna resep, kuring mimitian ku Mandriva teras kuring ngalirkeun Ubuntu sareng tungtungna di Mint, tapi dina desktop, kuring resep pisan Mate, tapi sakali kuring ngédit gambar anu ageung pisan, éta beurat Teuing, butuh lila pikeun ngédit gambarna, kuring maca dina wéb yén desktop XCFE langkung énténg dina Mint, kuring mimiti masang éta teras kuring balik pikeun ngédit gambar kuring leres-leres kuring kaget. ku gancangna kuring ngéditna, ti kuring sok nganggo XCFE dinten éta, abdi henteu ngarobih nanaon, tapi upami anjeun leres, éta aya sakedik kalepatan 😛 tapi kuring ngahampura pikeun gancangna

  5.   ? cenahna

    Batur terang naha dina debian testin henteu ngaéksekusi skrip sh nalika ngaklik dua kali dina file (éta parantos ngagaduhan idin). Kotak anu nyebatkeun 'run in terminal show cancel run' henteu kénging
    Kumaha kuring ngadamel lukisan éta kaluar?

  6.   Raistlin cenahna

    Mint sareng Ubuntu? Masih carita cinta anu langkung saé tibatan surup XD

  7.   jamin-samuél cenahna

    Éta kaputusan anu saé dina akhir dinten distro ieu anu kuring nyarankeun pikeun pendatang anu badé hijrah ti Windows ... Tapi pikeun urang anu mangtaun-taun dina ieu, kuring moal ngadukung nyéépkeun taun nganggo versi anu sami VLC, gratisoffice, GIMP. antara séjén….

    Kami salawasna peryogi parangkat lunak anu énggal sareng ditingkatkeun

    1.    Tesla cenahna

      Éta gumantung kana karesep pribadi anjeun. Misalna, kuring moal kabeuratan gaduh VLC anu sami, sabab anu kuring pikahoyong nyaéta maénkeun video pikeun kuring. Sareng kuring ogé kantos ningali jalma gaduh Debian anu stabil sareng damel kalayan merenah

      Tangtosna, Firefox sareng Thunderbird kuring resep aya waé dina vérsi anu pang anyarna. Sakumaha anjeun tiasa tingali, masalah rasa. Kuring ogé parantos ningali jalma gaduh Debian anu stabil sareng tiasa dianggo kalayan mulus kalayan teu kedah hariwang ngeunaan vérsi program na.

  8.   nosferatuxx cenahna

    Salaku pangguna linux MInt anyar (2009 - ayeuna) kuring nyarios: (tina sudut pandang kuring)

    Mint gaduh kawéntar na kusabab didasarkeun kana ubuntu sareng utamina kontropérsi anu éta (sareng panginten masih aya) pamekaran gnome 3 sareng desktop Unity anu ngamotivasi Clem supados gancang gerak sahingga urang gaduh kayu manis sareng pasangan, ngirangan anjeunna pentingna LXDE sareng KDE. (I go well or I return)

    LMDE dugi ka kuring ngartos hiji proyek tina sakumpulan pangguna Mint di Spanyol (naha kuring lepat?) Kusabab aranjeunna diémbarkeun dina halaman grupna.

    Dina pendapat abdi Mint kedahna tetep gnome 2.32 salami sababaraha taun sahenteuna, masihan sakedik perhatian ka LXDE sareng / atanapi KDE nalika milari atanapi ngembangkeun alternatif anu sanés, nanging henteu kajantenan; tapi Mint masih aya di dieu.

    Anu tiasa dicobian ku pangguna nyaéta ngajantenkeun urang sorangan di forum Mint supados aranjeunna janten pertimbangan sareng saha anu terang, panginten dina sababaraha taun Mint bakal nyandak debian salaku pangkalan.

    1.    msx cenahna

      Neruskeun ngajaga GNOME2 mangrupikeun omong kosong kusabab sababaraha sabab, di antawisna kerangka lengkepna parantos OBSOLETE dina waktos éta, teu kakantun nambalan deui sareng ngadamel trik sareng bid'ah anu teu tiasa ucapkeun sahingga bakal teras damel salami dua taun deui ... Daripada yén éta langkung pikaresep pikeun langsung ngarobah Xfce anu nampilkeun pungsionalitas anu sami tapi nganggo arsitektur modéren.

      Kuring resep Kayu manis, sabab nuju berkembang sigana yén anjeunna badé janten hibrida antara paradigma GNOME2 / Xfce / LXDE lami sareng fungsionalitas KDE SC.

      1.    nosferatuxx cenahna

        Kuring mésér anu Gnome 2 parantos luntur, tapi éta anu seueur terus dianggo sareng sababaraha mimiti sono nalika Gnome3 muncul, kalayan sababaraha distro anu tetep ngalestarikan éta nalika Mate ngagaduhan langkung kematangan / stabilitas dina pamekaranana.

        Kayu manis Sigana saé sareng upami kuring ogé mikir yén éta nyandak sakedik KDE gnome sareng xfce, sanaos kuring ngalih ka LM KDE berkat Elav Developer.

        1.    msx cenahna

          Persis! Sareng IMHO mangrupikeun visi anu salah anu didirikeun ku Ubuntu saprak nalika aranjeunna naroskeun naon anu anjeunna pikirkeun pikeun ngarobah Ubuntu kana semi-rolling cenah «enya, éta pasti bakal pikaresepeun sareng praktis, nyatana éta bakal butuh seueur damel ti kami kumargi ngajaga dahan anu bénten mahal sareng henteu praktis, tapi kami bakal kaleungitan hal anu penting: faktor WOW tiap tiap rilis anyar. "

          Kalayan 14.04 aranjeunna nunjukkeun yén Ubuntu parantos seueur mekar sareng éta dina posisi janten semi-rolling. Anu henteu ditingali ku IMHO Mark nyaéta yén moal aya masalah dina neraskeun ngaleupaskeun ISO anyar biasa ngumumkeun fitur-fitur anyar anu dilebetkeun kana sistem.

          Tapi enya, éta leres, kalénder nandaan sababaraha kali naon anu ditambihan sareng naon anu henteu ditambihan kana unggal vérsi tapi hé, pamekaran parangkat lunak panarjamah parantos gancang sareng saha waé anu parantos damel di perusahaan téknologi terang pisan yén idéal éta, naon milarian, sababaraha kali teu mungkin pikeun ngahontal sareng anjeun kedah wareg ku prestasi alit!

          Salam!

        2.    msx cenahna

          Salami naon, punten, jawaban éta kanggo @ Tesla 😛

          Tingali, kuring resep pisan ka GNOME2 sabab sigana bersih pisan sareng praktis - sanaos TANPA RAGU, kalenturan sareng kakuatan aplikasi sareng kerangka KDE henteu aya tandinganna.
          Ayeuna MATE, objektif, pragmatis, sigana omong kosong pikeun kuring. Upami tibatan nyiptakeun deui roda pikeun nyimpen ékosistem prasejarah, aranjeunna parantos nempatkeun énergi éta kana Xfce, pastina hijrah ka GTK3 sareng évolusi DE anu terakhir bakal langkung gancang sareng langkung kuat.
          Tapi hé, ieu F / LOSS sareng sakumaha Linus nyarios "upami henteu pikaresepeun, naha kitu!?" Teu diragukeun ceking di tukangeun MATE langkung kagoda ku nyiptakeun proyék éta tibatan ngiringan anu parantos aya.

          Salam!

          1.    joakoej cenahna

            Kuring henteu terang naha éta saderhana, ku Mate kuring parantos parantos sadayana, kuring ngan ukur kedah nambalan, perhatoskeun yén aranjeunna henteu nambihan ampir naon waé, éta sami desktop sareng Gnome 2.
            Xfce, di sisi anu sanésna, peryogi seueur paningkatan sareng langkung seueur waktos, salian ti pamekaranana lambat pisan, aranjeunna parantos mangtaun-taun nyarios yén aranjeunna badé ngaluarkeun 4.12 sareng aranjeunna henteu acan satengahna.
            Ngabandingkeun Xfce dinten ayeuna sareng Mate, kuring nyandak Mate sacara pribadi, sigana langkung stabil sareng singket.

  9.   Pablo cenahna

    Kuring leres-leres ningali aya objék anu Mint langkung didasarkeun kana Ubuntu, kalayan tempat anu aranjeunna peroleh di dunya Linux, bahkan dosa henteu janten mandiri. Sacara téknis kami bakal nyarioskeun hiji-hijina hal anu robih dina vérsi 18,19, 20 sareng XNUMX nyaéta parangkat lunak Mint, upami henteu sadayana bakal sami.

    Kuring parantos niténan hal-hal sapertos Mint, Nanny, Mint Welcome, Mint, upload, Mint Install anu sacara praktis tos lami, éta ngan ukur ngalereskeun bug internal bari masih ngagaduhan pilihan sareng fitur anu sami, éta barang lami. Aranjeunna kedah ngahasilkeun parobihan, nambihan seueur pilihan, ménu sabab aya pakakas anu sanés ngabantosan atanapi ngeunaan ménu anu dipimilik.

    Dina cara nu sami, Kayu manis pisan teu stabil sareng terus ngagunakeun alat-alat gnome sapertos Manajer Basa, atanapi The Sound monitor, garpu tiasa manpaat, panginten Mint peryogi sponsor ageung kanggo gaduh seueur hal, contona Elementary OS ngaleuwihan Ubuntu di pakakas. Naha mint moal tiasa ngalakukeun éta?

    1.    Tesla cenahna

      Nya, dumasar kana LTS Ubuntu bakal ngamungkinkeun aranjeunna langkung fokus kana ningkatkeun Kayu manis contona, sajaba alat Mint nyalira. Sanaos nganggo vérsi 2 salami sababaraha bulan kuring kedah nyarios yén éta cukup stabil pikeun ngagunakeunana dina kahirupan sadidinten.

      Kuring ngan ukur ngalaman sababaraha masalah (disababkeun ku Banshee) anu parantos direngsekeun ku: Alt + F2 sareng nalika juru paréntah kaluar: f sareng pencét Enter. Ieu restart Kayu manis ngajaga program kabuka. E voilà! Masalah direngsekeun.

      Sakumaha ceuk @msx: "Kuring resep Kayu manis, kusabab kumaha kamajuanana sigana bakal maju janten hibrida antara paradigma GNOME2 / Xfce / LXDE lami sareng fungsionalitas KDE SC."

      Abdi hoyong anu sanés ngan ukur Kayu manis sareng fungsina KDE.

      1.    Pablo cenahna

        Tapi masalah sareng Kayu manis nyaéta sababaraha applet henteu jalan sareng upami anjeun nyered apét ka palang, lingkunganana sadayana dikonci, panginten éta kusabab hijrah ti kayu manis 1.4 dugi 2.0, kuring nganggo mint 13 maya.

        1.    Tesla cenahna

          Abdi henteu tiasa ngajawab anjeun deui sabab kuring ngan ukur nganggo applét standar sareng henteu nambihan deui. Naon deui, kuring bahkan miceun sababaraha anu datang sacara standar, XD.

  10.   Mario Guillermo Zavala Silva cenahna

    Kuring ngabayangkeun yén salaku LTS éta kedah hébat ...

    Surak !!!

    1.    Tesla cenahna

      Mudah-mudahan! Mudah-mudahan éta sapertos versi 16.

  11.   Jonathan cenahna

    Nya, kuring resep berita na upami kuring hoyong nyobian édisi sareng KDE

  12.   JF Duhamel cenahna

    Leres pisan yén Linux Mint 16 (kuring anggo sareng Kayu manis) tiasa dianggo kalayan saé pisan, sareng kuring nembé diuji dina mesin Ubuntu 14.04 sareng Unity sareng Gnome, anu terakhir henteu ngayakinkeun kuring pisan, kacuali laju ngamimitian. Kuring ogé parantos nyobian Open SUSE, Fedora, tapi tina sudut pandang kuring Linux Mint langkung "ramah pangguna", sareng éta leres-leres ngajantenkeun panarimaan Linux langkung gampang pikeun jalma sanés gék. Mudah-mudahan Mint teraskeun dina jalur ieu. Di perusahaan tempat kuring damel, nyoko kana Mint 6 Kayu manis ngagentos bit Windows 1 16 parantos dipilih sacara démokratis, saatos saminggu dipanggihan sareng ku staf administrasi sareng téknis jam 7 ngalawan 64. Titik perjanjian umum: antarbeungeut visual pisan ngagampangkeun transisi pikeun pangguna Windows, sareng panggunaan libreoffice mangrupikeun naluri (saur sékrétaris kuring, anu, salaku banyolan, parantos dihapus kantor 2007 sareng dipasang LO / windows tanpa ngawartosan anjeunna). Pikeun 2 teknisi (pamekar dina microsystems), sakedik DIY dua dinten munggaran, tapi sadayana beres ayeuna sareng éta tiasa dianggo tanpa masalah saprak 6 bulan. Henteu kakantun kapercayaan anu langkung ageung kana konéksi Internét (teu aya deui virus).
    Merci Clément, anjeun juara.

  13.   joakoej cenahna

    Kuring miharep yén Ubuntu salian ti Rolling Rellease bakal janten pendarahan.
    LTS henteu kunanaon pikeun ngantepkeun anjeun parangkat lunak lami, tapi versi pangwangunan kedahna anu pang anyarna, sahenteuna ngagaduhan program anu pangénggalna.

    1.    joakoej cenahna

      Di sisi anu sanésna, janten peluncuran anu ngagulung tiasa ngabantosan ngajantenkeun langkung gampang ngajaga ppas

  14.   Sol M. Visuetti cenahna

    Nya geulis pisan. Tapi teu sapertos linux mint Petra, kuring henteu tiasa masang printer canon ip 17 kuring dina LM 1300, anu dipasang saé dina LM 16. Sayang pisan, bahkan kusabab dukungan anu langkung lami (LTS) dibanding LM 16. Kuring miharep éta aranjeunna ngalakukeun naon waé kalayan Repositories pikeun masang printer inkjet canon. Éta henteu logis pikeun mikir yén pikeun masang distro anu sanés, kuring kedah solokan printer kuring sareng milari sababaraha anu didukung ku Ubuntu 14.04 atanapi Linux mint 17.
    Hatur nuhun.

  15.   issa bonachea cenahna

    inpo anu saé, tapi kuring hoyong terang kumaha unduhna: 3

    1.    Tesla cenahna

      Dina tautan ieu anjeun gaduh sadayana versi anu sayogi pikeun diunduh:

      http://www.linuxmint.com/download.php

      Upami PC anjeun kuat, kuring nyarankeun vérsi éta kalayan Kayu manis atanapi KDE, upami sanés versi Mate atanapi Xfce.

      salam