Installer Linux Lengkap: Pasang distro Linux dina alat Android Anjeun

Installer Linux Lengkap mangrupikeun salah sahiji anu seueur aplikasi Android yén aya anu pantes dirojong sahingga kamekaranana teras-terasan, sareng nyatana, upami anjeun resep, anjeun tiasa kolaborasi kalayan nyumbang kana proyek ngalangkungan IndieGoGo.

Naon aplikasi ieu ngalakukeun? Saderhana pisan, éta ngamungkinkeun urang masang sababaraha distribusi Lisénsi / Linux Ubuntu di terminal kami Android. Aplikasi na dirancang pikeun ngamungkinkeun kami masang distribusi lengkep tanpa noél pamasangan Andy. 🙂

Diantara distro anu tiasa urang pasang nyaéta: Ubuntu 13.04, 13.10, Debian 5, Debian 6, Debian 7 sareng Debian 8, Kali Linux, Fedora 19, Arch Linux sareng moal lami deui bakal aya pilihan séjén.

Android_BackTrack

Pikeun ieu urang kedah gaduh sababaraha sarat minimal.

  1. Paranti urang kedah di-root.
  2. Éta henteu tiasa dianggo di Kernel mana waé (tingali http://linuxonandroid.org/working-devices).
  3. Prosesor ARMv7 (Debian jalan dina ARMV6).
  4. Sadaya kamungkinan RAM.

Tangtosna, pangembangna henteu hirup dina hawa, sareng éta sababna nawiskeun versi anu kalebet fitur sanés sapertos:

  1. Cabut sadaya iklan aplikasi!
  2. Editor Linux (pikeun ngarobih ukuran layar sareng titik dipasang, jst).
  3. Atur Linux pikeun boot nalika ngamimitian.
  4. Aksés gampang kana distribusi Linux anyar pikeun didukung (Ayeuna di BETA pikeun Fedora)
  5. Pilihan séjén

Anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep, sareng masang aplikasi ti Google Play:

Unduh Aplikasi

Sababaraha tangkepan layar sapertos naon:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kamisama666 cenahna

    Naha mungkin pikeun masang Debian 8?. Janten kedah janten aplikasi XD anu saé.

    Ayeuna sacara serius, katingalina pikaresepeun pisan. Upami sanés kanyataanna telepon sélulér kuring gaduh sumber anu kirang langka (upami kuring ngupingkeun musik sareng aranjeunna nyauran kuring éta hang sareng waktosna kanggo ngabalikan deui) Abdi hoyong nyobian. Abdi hoyong ningali hal-hal jahat anu tiasa dilakukeun sareng Kali Linux dina saku anjeun.

    1.    Gibran barrera cenahna

      Hahahaha, sigana mah Debian 8 nyaéta sisi Debian, kuring ngadukung gerak éta. Sora siga aplikasi anu saé.

      1.    Canales cenahna

        Debian Sid henteu pernah ngagaduhan panomeran.

        Hatur nuhun pikeun data elav, naha aya anu tiasa nguji éta nyarios kumaha lancarna?
        Salam!

      2.    ucing cenahna

        Saur anjeunna hartosna Jessie.

  2.   Nestor cenahna

    Hiji deui metode KISS anu parantos dianggo pikeun kuring sareng Debian 6, 7 sareng 8 dina Android 2.3, 4.0.4 sareng 4.1.2.
    http://elmanytas.es/?q=node/300

    Pikeun ngajalankeun lancar anjeun peryogi sahenteuna 768mb ram sareng dual core.
    Kirang ti éta tiasa janten rada laun.

  3.   nambahan cenahna

    sareng kuring bahkan henteu terang kumaha akar telepon abdi 🙁

  4.   Gregorio Espadas cenahna

    Naha éta sapertos VirtualBox?

  5.   st0rmt4il cenahna

    Kuring bakal ningali kana Galaxy SIII kuring.

    Gracias!

  6.   malaikat cenahna

    Halo Kuring parantos milarian Internét, sigana mah ..
    Meureun anjeun gaduh inpormasi .. Abdi hoyong masang telepon ubuntu sareng atrix 2 kuring
    tong ditiru atanapi nganggo peluncur, sareng upami tiasa ngadamel boot nalika ngamimitian,
    pikeun milih naha anjeun badé mimitian ku andy atanapi nganggo telepon ubuntu.
    hatur nuhun pisan!