FacturaScripts didesain ulang pikeun 2018

Taun kamari urang nyaritakeun ngeunaan manpaatna InvoiceScripts: invoice sareng akuntansi nganggo perangkat lunak gratis, hiji ERP sareng CRM kalayan poténsi anu luar biasa anu menonjol pikeun panggunaan anu gampang sareng kagancangan anu tiasa diadaptasi sareng dilaksanakeun dina sagala jinis bisnis, dinten ayeuna FacturaScripts tetep tumuh, nyayogikeun fitur-fitur énggal pikeun pangguna na ngembangna pangrojongna. Tumuwuhna anu dipercepat ieu nyandak kabutuhan pikeun ningkatkeun parangkat lunak tina haténa supados langkung kaukur dina waktosna sareng janten saluyu sareng téknologi ayeuna, sababna panyipta na Carlos Garcia (NeoRazorX) nyaritakeun heula ka kami kumaha éta Ngadesain deui FacturaScripts pikeun 2018.

Ngadesain ulang InvoiceScripts pikeun 2018 ku NeoRazorX

Salila usum panas, kalayan langkung ti 60.000 unduhan, 12.000 pamasangan anu diénggalan tiap bulan, 4.000 pangguna anu kadaptar dina wéb sareng 90 plugin, kami nyanghareupan waktos anu tenang anu urang hoyong mangpaatkeun ngalereskeun sababaraha masalah desain inti pikeun FacturaScripts: masalah kagumantungan, henteu mampuh diwariskeun antara pangendali atanapi pandangan, sareng jisim ageung kode, hasil tina mangtaun-taun pangembangan ieu.

Waktosna kanggo ngémutan deui sagalana. Diajar tina kasalahan sareng kasuksésan, sareng ngawangun yayasan anyar pikeun sababaraha taun ka hareup. Upami teu kitu urang bakal maot kasuksésan, sabab nambihan fitur-fitur anyar peryogi langkung seueur usaha.

Dina kaayaan ieu urang ngamimitian prototipe kernel sareng komposer sareng sababaraha komponén symfony. komposer ngamungkinkeun urang pikeun nambihan sareng ngatur kagumantungan dina PHP kalayan gampang pisan, sareng kauntungan tina ngamuat otomatis tina kelas anu diperyogikeun. Tina simfoni urang milih http yayasan, pikeun merenah ngatur input sareng kaluaran data, penerjemah ngarobih FacturaScripts kana multi-basa, acara-ngirim pikeun ngatur acara, sareng dahan, mesin témplat sareng warisan éta urang parantos murag asih.

Dina yayasan ieu urang mimitian ngawangun 3 jinis pengendali diperpanjang: DaptarControllers, pikeun daptar, EditControllers, kanggo modél saderhana, sareng Kontroler Panel, Kanggo modél anu langkung rumit anu aya hubunganana sareng modél sanés. Salaku conto, klien, nalika ngédit klien anjeun ogé hoyong ningali alamatna, rekening bank, tagihan anu anyar, jst.

Interface FacturaScripts parantos intuitif, sareng salah sahiji bagian anu paling dipeunteun ku pangguna, Anu urang beuratkeun nyaéta kode. Kontrolér diperpanjang mangrupikeun hal anu urang peryogikeun pikeun waktos anu lami pikeun nganggo deui kode sareng nambihan fitur énggal kalayan langkung gampang.

Upami anjeun pangembang, anjeun sering mendakan diri dina kaayaan percanten yén kode anjeun saé, sareng sababaraha bulan ka hareup sadar kumaha goréngna. Éta normal. Untungna ayeuna aya alat sareng jasa, sapertos scrutinizer-ci, anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun penilaian anu langkung objektif pikeun kode anjeun, salian ti nunjukkeun kasalahan umum sareng nawiskeun naséhat.

Sateuacan dimimitian ku prototipe kami mutuskeun pikeun marios kode urang sareng scrutinizer-ci, kéngingkeun skor 5.4, janten kelas fs_controller anu tanggung jawab hébat, sanaos sanés ngan ukur hiji-hijina. Sareng sakedik kasempetan pikeun ningkatkeun desain tanpa ngarusak kasaluyuan. Langkung alesan pikeun ngamimitian ku inti anu énggal.

Dinten ayeuna, Skor FacturaScripts 2018 nyaéta 8.66, gaduh pinunjul dina seueurna kelas sareng metode na.

Desain anu langkung saé ngamungkinkeun kami pikeun nambihan pilihan énggal pikeun sadaya bentuk, sapertos ngekspor ka PDF atanapi Excel dina halaman atanapi daptar naon waé, sareng mesin pencari mega, anu bakal ngahemat sadaya pangguna seueur waktos.

Ayeuna éta ngan ukur tetep réngsé sababaraha tugas sareng mimitian béta sareng update plugin. Kami bakal ngajarkeun anjeun ;-).

Komentar kana FacturaScripts 2018

Upami urang resep kana hiji hal, éta pikeun ningali yén alat sumber kabuka anu ogé ditujukeun pikeun kamekaran bisnis suksés, éta kerja keras anu sering di handapeun méja, kuring yakin yén ieu sanés kusabab kapuasan pangguna anu ayeuna aranjeunna nganggo alat ieu luhur pisan.

Tumuwuhna dina pajeulitna sareng pungsionalitas alat kusabab éta mangrupikeun tantangan téknis anu cukup ageung, sababaraha kali aplikasi henteu siap pisan tumuh atanapi pangembangna ngan saukur fokus kana ngajaga struktur lami anu henteu sajalan sareng téknologi anyar, saur kuring Hiji titik anu paling nguntungkeun tina FacturaScripts nyaéta kajelasan anu aranjeunna tingali dina parangkat lunakna sareng anu handap haté pikeun terang iraha parobihanna kedah dilakukeun.

Kalayan vérsi énggal ieu, Salian ti langkung éfisiénna, FacturaScripts bakal nyangking fungsionalitas énggal anu caket hubunganana sareng kabutuhan organisasi ayeuna, kami yakin yén ieu ogé bakal janten vérsi anu suksés sareng pangguna ERP anu kuat ieu bakal tiasa tumuh. usaha aranjeunna dina cara anu langkung saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)