ISO Master, pikeun nyiptakeun sareng ngamanipulasi ISO

con Master ISO anjeun bakal tiasa nyiptakeun sareng ngamanipulasi file ISO kalayan gampang sareng gancang, tanpa kedah ngahesekeun hirup anjeun. Éta ngagaduhan vérsi pikeun Linux sareng Windows.


Masang dina Ubuntu kami bakal ngalakukeunana kalayan aptitude, tina konsol:

sudo aptitude masang isomaster

Sareng kami bakal ngajalankeun éta tina:

Aplikasi> Sora sareng pidéo> ISO Master


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   yesus cenahna

    Chamo (a) Kuring henteu terang pisan kuring anyar dina ieu anjeun tiasa netepkeun langkung seueur. Abdi hoyong ngaapresiasi