Tetep update Chromium dina Debian sareng Ubuntu

Ti saprak urang nyarios ngeunaan Chromium, ayeuna kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha tetep diropéa upami anjeun nganggo Debian o Ubuntu ngaliwatan a PPA.

Pikeun Ubuntu.

Tetep diropéa kromium en Ubuntu urang nuturkeun léngkah ieu:

Kami muka terminal teras nyimpen:

$ sudo add-apt-repository ppa:chromium-daily/ppa
$ sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 4E5E17B5
$ sudo apt-get update
$ sudo apt-get install chromium-browser chromium-browser-l10n

Pikeun Debian:

Cara ieu ogé tiasa dianggo dina Ubuntu sareng kuring khusus resep langkung saé. Anu kami laksanakeun nyaéta nambihan kana file /etc/apt/sources.list garis ieu:

deb http://ppa.launchpad.net/chromium-daily/ppa/ubuntu <lucid, maverick, natty, oneric> main

Dina kasus Ubuntu, anjeun kedah milih vérsi mana anu anjeun anggo tina 4 kasadiaan. Bisi kuring jeung Tés Debian, Kuring nempatkeun Lucid sareng éta digawé sampurna. Teras di terminal:

$ sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 4E5E17B5
$ sudo apt-get update
$ sudo aptitude install chromium-browser chromium-browser-l10n

Ieu bakal cekap ngajantenkeun kami dianyarkeun .. ^^


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    HAHAHAJAJAJA, dina tungtungna anjeun kabur, ayeuna anjeun tiasa gaduh anu pangénggalna tina Chromium, wilujeng, tabah pikeun ngahontal tujuan.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hahahaha yeuh. Éta leres .. Nuhun kana sadayana ..

  2.   Oscar cenahna

    Henteu nganggo PPA dina Debian mangaruhan sistem? Sababaraha waktos ka pengker kuring maca dina halaman wéb yén henteu disarankeun nganggo PPA dina Debian.

  3.   exe cenahna

    Naon anu anjeun mamatahan .. stabil atanapi sapopoé?

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Pribadi, kuring bakal nyarankeun stabil 😉

  4.   exe cenahna

    Nya, kuring kedah nempatkeun sapopoe kusabab kuring henteu nyingkronkeun akun google dina kromium sababaraha dinten

  5.   iman cenahna

    Wah kuring akhirna mendakan cara masang kromium (Versi salain ti Chromium 6)

    Hatur nuhun pisan! Abdi gaduh patarosan. Naha Chromium bakal diupdate sacara otomatis ku ieu?

  6.   alcides cenahna

    Halo babaturan, saatos lami kuring hoyong uih deui ka Linux nganggo ubunto anu kuring parantos pasang dina komputer, tapi kuring nyobian ngapdet sorangan sareng browser na, janten, saatos mendakan postingan ieu kuring mutuskeun pikeun nerapkeunana tapi tetep gaduh masalah sareng ieu, pesen ieu kaluar:
    upami anjeun tiasa ngabantosan abdi ...

    W: Teu tiasa kénging http://packages.medibuntu.org/dists/lucid/Release.gpg Hal anu goréng kajantenan ngarengsekeun "'packages.medibuntu.org:http" (-5 - Teu aya alamat anu pakait sareng hostname)

    W: Teu tiasa kénging http://packages.medibuntu.org/dists/lucid/free/i18n/Translation-es.bz2 Hal anu goréng kajantenan ngarengsekeun "'packages.medibuntu.org:http" (-5 - Teu aya alamat anu pakait sareng hostname)

    W: Teu tiasa kénging http://packages.medibuntu.org/dists/lucid/non-free/i18n/Translation-es.bz2 Hal anu goréng kajantenan ngarengsekeun "'packages.medibuntu.org:http" (-5 - Teu aya alamat anu pakait sareng hostname)

    W: Teu tiasa kénging http://ppa.launchpad.net/chromium-daily/ppa/ubuntu/dists/$(lsb_release/-sc)/binary-amd64/Packages.gz 404 Teu Kapendak

    W: Teu tiasa kénging http://ppa.launchpad.net/chromium-daily/ppa/ubuntu/dists/$(lsb_release/main/binary-amd64/Packages.gz 404 Teu Kapendak

    W: Teu tiasa kénging http://packages.medibuntu.org/dists/lucid/free/binary-amd64/Packages.gz Hal anu goréng kajantenan ngarengsekeun "'packages.medibuntu.org:http" (-5 - Teu aya alamat anu pakait sareng hostname)

    W: Teu tiasa kénging http://packages.medibuntu.org/dists/lucid/non-free/binary-amd64/Packages.gz Hal anu goréng kajantenan ngarengsekeun "'packages.medibuntu.org:http" (-5 - Teu aya alamat anu pakait sareng hostname)

  7.   Cecilia cenahna

    Halo! Kuring milarian kumaha ngapdet Chromium, sareng kuring mendakan blog anjeun. Kuring gaduh Huaira, sareng kuring hoyong terang naha salah sahiji tina dua pilihan anu anjeun pasangkeun bakal jalan. Salam sareng hatur nuhun!

  8.   carla alexadra polanco cenahna

    Hmmm ... henteu tiasa dianggo pikeun kuring

  9.   Roque Pena cenahna

    Hai, kuring atos nganyarkeun kromium. Hatur nuhun pisan kuring anu énggal ngeunaan ieu. Abdi hoyong ngapdet Ubumtu, ti 18.04.4 LTS dugi ka 20.04 LTS, sareng kuring henteu terang kumaha carana ngalakukeun éta kalayan cara anu pangsaéna tanpa kaleungitan inpormasi kuring, kuring miharep rekomendasi anjeun, kuring hatur nuhun, salam sareng hatur nuhun sateuacana , ti Mérida -Vénezuela.