Pintasan keyboard pikeun Mozilla Firefox

Mozilla Firefox Éta pikeun kuring pangotéktak pangsaéna anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar, sareng sanés ngan ukur pikeun OpenSource, Gratis, Gancang, gaduh ekstensi anu saé sareng patuh kana standar, tapi pikeun sadaya alat anu dikandungna sareng kalenturan éta masihan kami nalika ngagunakeun éta.

Conto ieu nyaéta anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap, sadaya jalan pintas keyboard anu ngagaduhan aplikasi ieu:

napigasi

Parentah Trabasan
Buka halaman sateuacanna Alt + Backspace
Buka halaman salajengna Alt + Shift + Backspace
mimiti Alt + Pilihan bumi + bumi
Buka file Ctrl + O.
Reload F5
Ctrl + R.
Muat ulang (ngaganti cache) Ctrl + F5
Ctrl + Shift + Sunda
Eureun Esc

Halaman kiwari

Parentah Trabasan
Turun ahir
puncak mimiti
Buka pigura salajengna F6
Buka pigura saméméhna Pergeseran + F6
nyitak Ctrl + P.
Simpen halaman salaku Ctrl + S
Ngaronjatkeun ukuran Ctrl ++
Ngurangan ukuran Ctrl + -
Ukuran ngareset Ctrl + 0

édit

Parentah Trabasan
salinan Ctrl + C
Motong Ctrl + X
mindahkeun Mupus
témpél Ctrl + V
Redo Ctrl + Y.
Pilih sadayana Ctrl + A
Undo Ctrl + Z.

neangan

Parentah Trabasan
manggih Ctrl + F
Milarian deui F3
Ctrl + G
Milarian sateuacanna Pergeseran + F3
Ctrl + Shift + G
Pilarian gancang waé dina téks tautan '
Milarian gancang /
Tutup teang atanapi teang milarian gancang Esc - nalika milarian atanapi bar teang gancang fokus
Bar teang: gampang milih mesin pencari karesep anjeun Ctrl + K
Ctrl + ECTrl + J
Pilih atanapi atur mesin pencari Alt + ↑
Alt + ↓
Pilihan F4 + ↑
pilihan + ↓
- nalika Search Bar parantos difokuskeun

Jandéla sareng tab

Tingali ogé Anggo tab pikeun ngatur seueur halaman dina hiji jandéla.
Parentah Trabasan
Tutup tab Ctrl + W.
Ctrl + F4
- kacuali Tab Aplikasi
Tutup jandela Ctrl + Shift + W
Alt + F4
Pindahkeun tab fokus ka kénca Ctrl + ←
Ctrl + ↑
Pindahkeun tab fokus ka katuhu Ctrl + →
Ctrl + ↓
Pindahkeun tab fokus pikeun ngamimitian Ctrl + Imah
Pindahkeun tab fokus pikeun ngeureunkeun Ctrl + Tungtung
Tab Anyar Ctrl + T
Jandéla anyar Ctrl + N.
Tab salajengna Ctrl + Tab
Ctrl + Halaman Downcontrol + tab
kontrol + halaman payun
Buka alamat dina tab anyar Alt + Enter + balik - tina palang alamat atanapi palang teang
Tab samemehna Ctrl + Shift + Tab
Ctrl + Halaman Downcontrol + shift + tab
kontrol + halaman payun
paréntah + pilihan + ←
Candak tutup tab Ctrl + Shift + T
Cabut tutup jandela Ctrl + Shift + N
Pilih tab 1 dugi 8 Ctrl + 1a8
Pilih tab terakhir Ctrl + 9
Grup tab ditingali Ctrl + Shift + E.
Tutup panempoan grup tab Esc
Grup tab salajengna Ctrl + `kontrol +` - ngan ukur pikeun sababaraha jinis keyboard
Grup tab samemehna Ctrl + Shift + `control + shift +` - ngan ukur pikeun sababaraha jinis keyboard

catetan

Parentah Trabasan
Panel samping Sejarah Ctrl + H.
Katalog (Riwayat) jandela Ctrl + Shift + H

Tandha

Parentah Trabasan
Tambihkeun tab kana tetengger Ctrl + Shift + D
Cirian halaman ieu Ctrl + D.
Panel samping tetengger Ctrl + B.
Ctrl + Kuring
Jandéla Katalog (Tetengger) Ctrl + Shift + B

pakakas

Parentah Trabasan
undeuran Ctrl + J
Kompléks Ctrl + Shift + A
Konsol wéb Ctrl + Shift + K
Mariksa Ctrl + Shift + I
Draf Pergeseran + F4
Éditor gaya Pergeseran + F7
Kodeu sumber halaman Ctrl + U
Kasalahan konsol Ctrl + Shift + J
Inpo halaman Ctrl + Kuring
Toggle to Private Browsing: Browse the web without save information about the sites you visit Ctrl + Shift + P
Mupus riwayat browsing, milarian sareng nga-download Ctrl + Shift + S

Jalan pintas anu sanés

Parentah Potong kompas
Alamat lengkep com Ctrl + Enter
Alamat lengkep .net Shift + Enter Shift + balik
Alamat lengkep .org Ctrl + Shift + Enter
Hapus éntri lengkep otomatis anu dipilih Hapus yus + hapus
Toggle layar pinuh FF11
nulungan F1
Toggog ka Menu Bar (nalika disumputkeun) Alt
F10Alt (KDE)
F10 (GNOME)
Tembongkeun / Sumputkeun Plugin Bar Ctrl +/
Napigasi kursor F7
Pilih Alamat Bar F6
Alt + D
Ctrl +

Jalan pintas dina eusi multimédia (video Ogg sareng WebM hungkul)

Parentah Trabasan
Toggle Play / Ngareureuhkeun Rohangan
Turunkeun polumeu
Naekeun polumeu
Ngajempékeun audio Ctrl + ↓
Batalkeun audio Ctrl + ↑
Reureuh 15 detik
Tunda 10% Ctrl + ←
Maju 15 detik
Sateuacanna 10% Ctrl + →
Buka heula mimiti
Buka tungtungna ahir

 

Dokuméntasi resmi tiasa ditinjau di dieu

Upami batur henteu ngartos saé kumaha tabel anu dipidangkeun di handap terstruktur, kuring tinggalkeun anjeun gambar anu nunjukkeun aranjeunna sakedik langkung teratur. Salah sahiji parobihan sareng paningkatan desain blog salajengna nyaéta masihan tabel gaya anu langkung éndah .. 😉


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rayonan cenahna

    Murag kawas Firefox Geek! xD Kuring terang aranjeunna sadayana, kuring anggap yén datang nganggo Firefox tina versi 2 tina hiji hal pasti dilayanan kuring ogé. Mangpaat pisan pikeun anu resep kuring nganggo keyboard langkung seueur.

  2.   Oscar cenahna

    Kusabab panasaran, naon bédana Firefox sareng Iceweasel.

    1.    elav cenahna

      Dasar namina, sanaos saur Debian mah ngalakukeun hal-hal alit ... abdi henteu terang.

  3.   lain ngaran cenahna

    Jigana ieu henteu aya dina daptar:

    tombol beurit tengah dina tautan = dibuka dina tab anyar

    1.    Cocolium cenahna

      Wilujeng énjing !!! Nuhun kana inpormasi na.

  4.   Tilu belas cenahna

    Sababaraha dinten ka pengker kuring béak "beurit" sareng ngan ukur milarian "jalan pintas keyboard." hehe

    Salam Elav.

  5.   Javi hyuga cenahna

    Jo, sareng kuring pikir kuring cukup terang ... xD
    Hatur nuhun kana tulisan ieu, saur seueur urang bakal ngamanpaatkeunana.

  6.   Franco cenahna

    Hatur nuhun pisan kana sumbangan! Jenius.
    ps: Abdi resep pingguin anu nganteurkeun anjeun ka bumi, kuring ningali anjeun maok éta! ngabarakatak

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      haha nuhun naon anu anjeun carioskeun tentang pingguin 😀

  7.   cova56 cenahna

    Inpormasi ieu pikaresepeun, tapi kuring ngadeteksi sababaraha kasalahan dina aranjeunna ...
    contona dina bagian alat, bagian inpormasi halaman nunjukkeun jalan pintas Ctrl + I pintasan anu sami ieu ditingalikeun dina bagian téténgger dina bagian panel sisi tetengger sareng éta pisan
    Anu sanés anu kuring anggap mangrupikeun kalepatan nyaéta dina bagian pakakas Ngabersihan riwayat browsing, milarian sareng unduhan, gabungan tombol ctrl + Shift + S nembongan, tapi nunjukkeun jandéla debugger sareng henteu ngalakukeun pembersihan navigasi
    Kuring gaduh versi 30 firefox, naha éta dina vérsi ieu sababaraha jalan pintas dirobah?
    Upami anjeun tiasa mendakan sareng menerkeun kasalahan-kasalahan ieu, kuring bakal ngahargaan upami anjeun ngabagi ... kuring resep pisan
    pangalusna Wasalam