Jaringan AutoScan (I): Masang Scanner Jaringan

AutoScan-Jaringan mangrupikeun scanner jaringan anu ngamungkinkeun urang ngajajah sareng ngendalikeun alat sareng alat anu nyambungkeunana. Éta menonjol sabab henteu peryogi konfigurasi kanggo nyeken jaringan sareng sanggup nunjukkeun daptar komputer anu nyambung kana jaringan kami. Salaku tambahan, éta sayogi kanggo Lisénsi / Linux Ubuntu, Windows, Mac OS X, Maemo y Opensolaris.


Sababaraha fitur anu paling penting anu dilebetkeun nyaéta kieu:

  • Deteksi jaringan otomatis.
  • Ngidinan Bangun Dina Lan (WOL).
  • Scanner multi-Utas (nyeken sababaraha alat dina waktos anu sami).
  • Anjeun teu kedah kaistiméwaan administrator.
  • Klién VNC.
  • Klién Telnet.
  • Scanner SNMP.
  • Sareng sajabana panjang.

Upami anjeun resep, kami bakal ngawartosan anjeun kumaha cara masangna step by step.
Léngkah-léngkah anu urang kedah nuturkeun pikeun masangna nyaéta ieu:

  1. Kami aksés ka Halaman unduhan AutoScan Network pikeun GNU / Linux sareng urang pencét dina tautan Unduhan. Sacara prinsip, ngan ukur versi 32-bit (i386) anu sayogi tapi tiasa dianggo sampurna sareng 64-bit (Kuring parantos nyobian).
    Kami ngaunduh AutoScan Network pikeun GNU / Linux
    Kami ngaunduh AutoScan Network pikeun GNU / Linux
  2. Teras, urang nyimpen file na. Pastikeun anjeun terang dimana anjeun nyimpenna, bisi kuring éta salawasna disimpen dina folder Undeuran dina kuring imah.
    Kami nyimpen file na
    Kami nyimpen file na
  3. Teras kami pencét-katuhu dina ikon file anu diunduh pikeun nyandak menu kontéks teras pencét Ékstrak didieu.
    Kami nimba eusi file
    Kami nimba eusi file
  4. File anu namina AutoScan-Network-Linux-1.50.sh dimana urang bakal dua kali klik pikeun masangna.
    Kami tikel dua kali kana file anu teu dizip
    Kami tikel dua kali kana file anu teu dizip
  5. Kusabab éta mangrupikeun file téks, urang bakal ditaros naon anu badé dilakukeun ku éta: tingali atanapi jalankeunana. Kami pencét dina tombol Lumpat.
    Kami pencét dina Run
    Kami pencét dina Run
  6. Dina léngkah salajengna, urang kedah ngalebetkeun kata sandi teras pencét intro.
    Kami nyerat kecap akses
    Kami nyerat kecap akses
  7. Wizard pamasangan Jaringan AutoScan teras bakal ngamimitian. Urang ngan saukur pencét Adelante pikeun nuluykeun léngkah salajengna.
    Wizard instalasi dimimitian
    Wizard instalasi dimimitian
  8. Kami maca sareng nampi lisénsi sateuacan mencét tombol na Adelante.
    Kami nampi lisénsi
    Kami nampi lisénsi
  9. Dina layar ieu kami dibéjaan ngeunaan dimana Jaringan AutoScan bakal dipasang sareng kami diidinan ngarobih diréktori ieu. Sigana kuring tempat anu suksés pisan pikeun masangna / opt / AutoScan, janten kuring henteu ngarobih.
    Kami milih diréktori instalasi
    Kami milih diréktori instalasi
  10. Tukang sihir ayeuna parantos siap masang program janten kami diklik Adelante.
    Kami pencét dina Teraskeun
    Kami pencét dina Teraskeun
  11. Sareng dina sakedap, kami mendakan yén pamasangan parantos réngsé sareng kami mencét tombol na ngabereskeun.
    Pamasangan parantos réngsé
    Pamasangan parantos réngsé
  12. Ti ayeuna, nalika urang badé ngamimitian AutoScan Network kami ngan kedah pencét dina ménu Aplikasi> Internét> Jaringan AutoScan.
    Kami ngamimitian AutoScan Network
    Kami ngamimitian AutoScan Network

Ditempo dina | Linux sareng Langkung seueur


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ragnarok cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring unduh dina kayu manis mint 14 nadia, kuring sasari deui sareng nalika kuring muka sareng mikeunana, éta henteu muka deui nanaon.

  2.   Jose Jiménez cenahna

    Henteu kénging dipasang dina Natty 64 bit, saatos nyungkeun konci dua kali éta mendakan gksudo sareng tungtung.

  3.   Teu pernah. cenahna

    Éta henteu ngijinkeun masang dina Linux Mint KDE 64 Bits.
    Salam!

  4.   ★ David Daniel ★ cenahna

    Dina Crunchbang 10 Statler (debian remze) masihan kasalahan ieu: (gksu: 28347): GLib-CRITICAL **: g_str_has_prefix: assertion `str! = NULL 'gagal

  5.   Anonimo cenahna

    Hai, éta tiasa dianggo saé kanggo kuring, tapi kuring hoyong uninstall, aya ideu?
    sh lain pikeun ngalakukeun éta?

  6.   Carlos cenahna

    Abdi dipasang .. éta tiasa dianggo tapi kuring henteu terang kumaha ngagunakeunana