Jaringan Chia: Blockchain Global Terpusat dina Sumber Terbuka

Jaringan Chia: Blockchain Global Terpusat dina Sumber Terbuka

Jaringan Chia: Blockchain Global Terpusat dina Sumber Terbuka

Dinten ieu, urang bakal ngagali anu pikaresepeun Proyék DeFi (Keuangan Desentralisasi: Ékosistem Keuangan Sumber Terbuka) katelah Jaringan Chia. Dina raraga teraskeun sareng tulisan urang kamari perkawis éta.

Jaringan Chia sapertos batur anu parantos dieksplorasi, éta henteu ngan ukur nawiskeun mangpaat alat atanapi jasa, tapi ngamungkinkeun monetisasi panggunaan Sistem Operasi, ngamangpaatkeun aplikasi multiguna atanapi khusus dirarancang pikeun éta. Nyaéta, parangkat lunak pertambangan pikeun tambang (tani / panén) cryptocurrency anu tangtu atanapi pituin atanapi khusus tina platform na. Sareng dina hal ieu, anu énggal nyaéta anu ngagunakeun utamina Panyimpenan dina hard drive, sabalikna GPU, CPU atanapi RAM.

Utopia: Ékosistem P2P desentralisasi anu pikaresepeun pikeun Linux

Utopia: Ékosistem P2P desentralisasi anu pikaresepeun pikeun Linux

Sareng saprak, urang rutin alamat Proyék DeFi atanapi jejer anu aya hubunganana sareng cenah Domain IT, urang bakal langsung angkat di handap sababaraha tautan pang anyarna dina sababaraha urang tulisan patali saméméhna. Sangkan anu resep ngajalajah aranjeunna saatos réngsé nyebarkeun ieu tiasa gampang waé:

"Utopia dasarna mangrupikeun kit sadayana-kanggo-hiji pikeun ngagunakeun olahtalatah instan anu aman, komunikasi email anu énkripsi, pamayaran anonim, sareng browsing wéb pribadi, numutkeun panyipta na. Naon ogé anu saé dianggo dina Sistem Operasi GNU / Linux, sabab éta ngamungkinkeun anjeun monetisasi panggunaanna ku ngan saukur jumlah mémori RAM (4 GB) anu sayogi sareng alamat IP umum anu tetep. Maka, éta mangrupikeun produk pikeun ngamajukeun kabébasan, anonimitas sareng henteuna sénsor, anu parantos dirarancang pikeun komunikasi anu aman, pamayaran anonim sareng panggunaan internét anu leres-leres gratis sareng teu aya wates." Utopia: Ékosistem P2P desentralisasi anu pikaresepeun pikeun Linux

Tulisan anu aya hubunganana:
Utopia: Ékosistem P2P desentralisasi anu pikaresepeun pikeun Linux

Tulisan anu aya hubunganana:
DeFi: Keuangan Desentralisasi, Ékosistem Keuangan Open Source
Tulisan anu aya hubunganana:
NFT (Token Non-Fungible): Pangembangan Perangkat Lunak DeFi + Open Source
Tulisan anu aya hubunganana:
Cryptogames: Kaulinan anu gunana tina dunya DeFi pikeun terang, maénkeun sareng meunang

Jaringan Chia: Pertambangan Digital sareng Spasi Panyimpenan

Jaringan Chia: Pertambangan Digital sareng Spasi Panyimpenan

Naon Chia Network?

Numutkeun ka anjeun website resmi, Jaringan Chia Sakedik dijelaskeun sapertos kieu:

"Blockchain anu hadé sareng platform urus pinter anu langkung desentralisasi, langkung éfisién sareng langkung aman".

Sedengkeun engké aranjeunna ngajentrekeun hal-hal ieu:

"Chia Network mangrupikeun blok terbuka global desentralisasi sumber terbuka anu kirang boros, langkung desentralisasi, sareng langkung aman tibatan cryptocurrency tradisional buktina-tina-damel. Éta diideuan sareng mirip sareng blokcheyn Bitcoin, tapi di Chia, sumberdaya na sanés kakuatan komputasi, tapi ruang disk.

Pikeun ngahontal ieu, "buktina gawé" anu dianggo dina Bitcoin diganti ku "buktina rohangan", dimana rohangan disk janten sumber utama sareng buktina waktos pikeun ngahontal konsensus "gaya Nakamoto" anu terdesentralisasi. "Éta ngesahkeun transaksi . Jaringan Chia ogé mangrupikeun perusahaan platform urus pinter". Ngeunaan Chia Network

Bisi, anjeun hoyong milarian sakedik deui kana sajarah anu anyar Jaringan Chia anjeun tiasa ngajajah tulisan kami anu saencana Proyék DeFi:

Tulisan anu aya hubunganana:
Cryptocurrency Chia, naékkeun harga hard drive
Tulisan anu aya hubunganana:
Panambang Chia luncat ka laut sareng aranjeunna ngical sadayana

Naon anu diperyogikeun sareng proyék DeFi ieu?

Salah sahiji hal anu hébat ngeunaan proyék ieu nyaéta na website resmi ngagaduhan unggulan inpormasi dina basa Spanyol. Sareng di jerona, anjeunna nyaritakeun ngeunaan tujuan na nyaéta kieu:

"Kami ngawangun Jaringan Chia pikeun ningkatkeun pamayaran global sareng sistem kauangan. Chia bakal janten artos digital kelas perusahaan munggaran. Chia nganggo algoritma konsensus blockchain énggal mimiti ti Bitcoin. Disebut Bukti Spasi sareng Waktos, éta diciptakeun ku Bram Cohen, insinyur protokol jaringan hirup anu panggedéna sareng panemu BitTorrent. Chialisp mangrupikeun bahasa pamrograman transaksi Chia anu anyar anu kuat, gampang diaudit, sareng aman. Transaksi rujukan pinter anu sayogi ayeuna nyaéta: swap atom, pamayaran anu sah, dompet anu tiasa dipulut deui, dompet multisig, sareng dompet tingkat terbatas".

Tingali kana Perangkat Lunak Chia Mining dina Linux

Pikeun ngahontal tujuan ieu, anjeun kedah ngaunduh software pertambangan pikeun GNU / Linux milikna bagian Download resmi. Teras pasang deui sapertos biasana ngalangkungan terminal atanapi konsol, nganggo manajer paket anu tos aya atanapi pikaresep.

Dina kasus praktis kami, kami bakal ngaunduh installer dina format anu cocog pikeun Debian / Ubuntu, kumargi, urang bakal nganggo sapertos biasana Repin Linux disebut Kaajaiban GNU / Linux, anu dumasar kana MX Linux Ubuntu 19 (Debian 10), sareng anu parantos diwangun nuturkeun urang «Pitunjuk pikeun Snapshot MX Linux». Teras we bakal ngajajah sadaya fitur tina parangkat lunak pertambangan anu diucapkeun.

Chia Coin: Potret layar 1

Chia Coin: Potret layar 2

Chia Coin: Potret layar 3

Chia Coin: Potret layar 4

Chia Coin: Potret layar 5

Chia Coin: Potret layar 6

Chia Coin: Potret layar 7

Chia Coin: Potret layar 8

Chia Coin: Potret layar 9

Chia Coin: Potret layar 10

Chia Coin: Potret layar 11

Chia Coin: Potret layar 12

Chia Coin: Potret layar 13

Chia Coin: Potret layar 14

Chia Coin: Potret layar 15

Chia Coin: Potret layar 16

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan cara masang, ngonpigurasikeun sareng nganggona Chia Network dina GNU / Linux jeung lianna Sistem operasi, anjeun tiasa mimitian ku ngajajah ieu di handap link. Sareng ningali anu salajengna video.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna Jaringan Chia nyaéta anu sanés tina seueur Proyék DeFi anu nawiskeun kauntungan téknologi sareng kauangan / merkantile anu menarik, sareng dina kasus anu khusus Linuxers jeung GNU / Distros Linux nawarkeun kauntungan tina ngahasilkeun kauntungan dina dunya Cryptocurrencies, ku cara Tambang Digital tina sami.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.