Jarvis: Asistén Pribadi anu alus teuing pikeun Linux

Seueur pembaca urang bakal ngadéngé 'Jarvis'anjeunna asistén virtual dikembangkeun ku Mark Zuckerberg panyipta tina Facebook, alatna parantos nyababkeun aduk kusabab kanyataan yén éta ngagabungkeun kecerdasan buatan sareng internét hal-hal pikeun ngontrol sacara praktis di bumi anjeun. Ieu sanés pertama kalina asistén pribadi anu kuat parantos didamel, tapi waktos ieu parantos janten viral berkat pangaruh anu Zuckerberg dina industri.

Diideuan ku sadaya révolusi ieu asistén maya, lahir Jarvis pikeun Linux anu luar biasa asistén pribadi pikeun Linux anu ngagunakeun konsol sareng python pikeun ngajadikeun otomatis seueur tugas.

Naon Jarvis pikeun Linux?

Éta mangrupikeun asistén pribadi pikeun Linux anu ngalir ti terminal, gratis gratis sareng dikembangkeun di Python. Alat na jawab ngaéksekusi sagala rupa pancén nalika dituduhkeun ku nuturkeun sintaksis anu sateuacana ngonpigurasi.

Jarvis pikeun Linux ngamungkinkeun anjeun terang inpormasi ngeunaan komputer sapertos (ram, suhu, prosés), lokasi geografis anjeun ogé nomeran réstoran, jasa, stadion, alamat caket lokasi anjeun. Dina cara nu sami, alat ngamungkinkeun urang ngaunduh musik, maca berita, milarian gambar, ngitung rute diantawis fungsionalitas sanés. asistén pribadi pikeun linux

Peryogi diperhatoskeun éta Jarvis Éta ngamungkinkeun nambihan fungsionalitas énggal, salaku tambahan, integrasi sareng jasa pihak katilu diusulkeun. Alatna kakarék dileupaskeun sababaraha dinten ka pengker, tapi panarimaanna saé pisan, nyandak sajumlah ageung kolaborator énggal anu damel pikeun ningkatkeun éta.

Kumaha Jarvis jalan

Ngagunakeun Jarvis cukup saderhana, kantun ngajalankeun kelas utama pakakas sareng lebetkeun paréntah anu parantos diprogram pikeun bot pikeun ngalaksanakeun tugas anu urang nunjukkeun.

Dina pidéo ieu urang tiasa ngahargaan sacara rinci mangpaat Jarvis sareng panggunaan na:

Kumaha carana masang Jarvis

Pamasangan Jarvis pikeun Linux lumayan saderhana, urang ngan saukur kudu mengklon Repository resmi sareng masang kagumantungan anu diperyogikeun.

Pamasangan kagumantungan dina Linux Mint sareng turunan tiasa dilakukeun ku ngajalankeun paréntah ieu salaku root:

$ apt-get install nodejs $ apt-get install npm $ pip install ims $ pip install gTTS $ pip install pyowm $ pip install instantmusic $ pip install SpeechRecognition

Teras urang teraskeun mengklon Repository sareng ngaéksekusi kelas utama.

$ git clone https://github.com/sukeesh/Jarvis.git $ cd Jarvis $ python main.py

Kalayan ieu urang ayeuna tiasa ngaraosan alat hébat ieu

Kacindekan ngeunaan asistén pribadi ieu pikeun Linux

Jarvis pikeun Linux Mangrupikeun alat anu niténan masa depan anu cukup suksés, sanaos nembé dileupaskeun éta parantos ngasilkeun kelompok pangrojong anu cukup ageung, fungsionalitas dasarna (sareng kaseueuran aranjeunna kalebet kana pakakas anu sanés) lumayan ningkatkeun produktivitas pangguna anu biasa ngagunakeun konsol.

Pangguna sistem operasi anu sanésna parantos gaduh sababaraha asistén maya anu cukup ditarima, éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun Linux ngamimitian ngaraosan sababaraha alternatif pikeun alat ieu.

Alat anu saé ieu henteu acan ngagaduhan pangrojong multi bahasa, ditambah éta ngan ukur nampi paréntah khusus. Pasti aya hal anu bakal ditingkatkeun dina vérsi salajengna.

Jalan anu alat ieu kedah tempuh pikeun janten asistén pribadi anu pangsaéna pikeun Linux lumayan panjang, tapi ku kontribusina masarakat, ditambah fitur-fitur anyar sareng, pang luhurna, ku kakuatan python, sigana mah tiasa janten konsolidasi.

Kuring sono yén aplikasi éta tetep henteu ngagaduhan kecerdasan buatan anu terintegrasi, hal anu di pikahareupeun kedah janten prioritas pikeun pangembang upami anjeunna hoyong alatna leres-leres khusus.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

29 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yank Carlos cenahna

    Kontribusi anu saé pisan, tapi nalika masang éta kuring nyanghareupan ieu:
    Traceback (telepon pang anyarna terakhir):
    File "main.py", garis 5, di
    impor pyowm, pamundut
    ImportError: Teu aya modul anu namina 'pyowm'

    Kuring parantos nyobian ngarobih kode sumber na tapi teu aya, éta henteu jalan, sareng kuring ningali yén sadayana aya, naha anjeun tiasa masihan kuring?

    1.    Manuel cenahna

      cobian ku sudo pip pasang pamenta teras cobian deui

      1.    noxonsoftwares cenahna

        Éta sanés modul paménta sana éta nyatakeun persis naon anu diperyogikeun modul
        ImportError: Teu aya modul anu namina 'pyowm'

        pip masang pyowm

  2.   Cristian Abarzua cenahna

    Hello.

    Anjeun kedah ngaunduh modul pyown tina:

    https://pypi.python.org/pypi/pyowm/2.6.1#downloads

    Pilih file pyowm-2.6.1.tar.gz (md5), unzip na di jero folder laksanakeun:

    python setup.py install

    Catetan: Diuji dina: Debian 8.7

  3.   Cristian Abarzua cenahna

    Hello.
    1) Pasang modul pywm tina: https://pypi.python.org/pypi/pyowm/2.6.1#downloads
    2) Unduh file: pyowm-2.6.1.tar.gz
    3) Unzip na jero folder anu katingali ngaéksekusi:}
    python setup.py install

    Wasalam

  4.   Federico cenahna

    Tétéla buah asak Éta perpustakaan klien Python pikeun proyék OpenWeatherMap -http: //openweathermap.org/- sareng anjeun tiasa ngaunduh tina https://github.com/csparpa/pyowm.
    Kanggo catetan, kuring ngan ukur milarian wéb. Kuring henteu acan ngaunduh atanapi masang Jarvis

  5.   hiji anu kajantenan cenahna

    Naon Jarvis pikeun Linux?
    Jalma anu ngalanggar privasi anjeun sareng ngamungkinkeun perusahaan swasta ngendalikeun kahirupan anjeun sareng ngawatesan kabébasan anjeun

    Kumaha Jarvis jalan
    Pasip nampi idin ti pangguna pikeun ngatur sareng masarkeun inpormasi na

    Kumaha carana masang Jarvis
    Kurang akal sareng ngahargaan kabébasan digital pangguna

    Ti pangguna ka pangguna, tong mungkir hak kabébasan digital.
    Ucapkeun henteu ka méga, éta henteu aya ... éta komputer batur.
    Ucapkeun henteu ka jaringan sosial swasta, sabab ngamungkinkeun ngalacak sareng ngendalikeun wargi
    Ucapkeun henteu pikeun dipaké, anjeun kedah diperlakukeun salaku pangguna. Entong perusahaan ngarobah anjeun janten tulisan ...
    Anggo gnusocial upami anjeun hoyong twitter, anggo diaspora upami anjeun hoyong facebook, anggo sinkthing upami anjeun hoyong dropbox, anggo éterpad upami anjeun hoyong evernote, anggo thunderbird upami anjeun hoyong manager email ...

    membela diri anjeun tina jalma anu nganggap anjeun resep produk!

    1.    Tomislav cenahna

      Henteu jelas dina tulisan éta: naha éta bungkus pikeun layanan Facebook atanapi jasa anu ngalir sacara lokal, dina komputer, tanpa konéksi Internét?

      1.    kadal cenahna

        Mangrupikeun alat anu ngalir sacara lokal sareng ngamungkinkeun anjeun ngajadikeun otomatis sababaraha pancén, éta henteu aya hubunganana sareng Facebook, ngan éta parantos diideuan ku alat anu dikembangkeun ku panyipta Facebook

        1.    hiji anu kajantenan cenahna

          Kuring ngarti yén Jarvis dikembangkeun ku Mark Zuckerberg, leres?
          Bisi wae, kuring hoyong terang jinis lisénsi anu dipibanda kode. Kuring rada yakin yén éta moal GPL atanapi turunan ... leres?

          1.    kadal cenahna

            Jarvis pikeun Linux, didamel ku anu sanés .. Sareng lisénsi gratis, bahkan gudang na dina github umum ... Dina tulisan éta Repository sareng anjeun tiasa langkung jero.

            1.    hiji anu kajantenan cenahna

              ok, kuring parantos ningali kode dina github, éta ngan ukur ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nganggo sababaraha paréntah GNU / Linux. Éta tiasa dianggo kalayan seueur upami aya saratna.
              Lumayan


    2.    caian cenahna

      Kabébasan mangrupikeun utopia anu gumantung kana persépsi.
      Henteu janten masalah dimana anjeun aya, aya waé anu nguntungkeun dina usaha anjeun.

    3.    Yo cenahna

      Hei, gampang waé. Éta henteu sapertos masang éta inpormasi pribadi anjeun bakal muncul di New YorkTimes (ogé sanés tina Facebook, éta ngan ukur garpu alien). Sareng tingali ...

      Kuring henteu terang naha anjeun parantos merhatoskeunana, tapi kumargi aranjeunna masihan KTP anjeun (atanapi naon waé anu aya di nagara anjeun) batur parantos ngagaduhan inpormasi anjeun. Sareng saurna, naon anu lepat tina éta, bahkan dina média sosial atanapi anu sanés? Sadayana meunang: anjeun kéngingkeun jasa anu dipersonalisasi kalayan gratis, sareng aranjeunna ningkatkeun produkna sareng ngembarkeun pengumuman.

      Éta aya anu ékstrim, enya, sareng éta sababna kuring henteu nganggo Facebook (ogé kuring henteu peryogi), tapi éta sanés, éta sanés kiamat ...

  6.   Jaime cenahna

    bade kamana sual sareng antara jarbis sareng mycroft anu mana anu kuring kedah cicing?

    1.    hiji anu kajantenan cenahna

      Éta bakal gumantung kana penilaian anu anjeun damel ... privasi vs. kanyamanan

  7.   Frank Davila Arellano cenahna

    Distros naon anu ngadukungna?

    1.    henteu aya namina cenahna

      salami python gaduh sadayana distro anu kuring ngitung

  8.   Eschiclers cenahna

    Sedih, éta nyeri pisan, aranjeunna henteu langkung ti upami sareng paréntah sistem, henteu énggal yén jalma anu parantos diajar python salami 5 dinten henteu tiasa ngalakukeun

  9.   tatamu cenahna

    "Pamaké sistem operasi anu sanés parantos gaduh sababaraha asistén maya anu cukup ditarima"

    Urang nganggap Jarvis langkung unggul, hahahahaha

  10.   Esmil Sánchez Bandera cenahna

    Kuring parantos ngartos yén Jarvis dipimilik ku Stark di Iron Man sahingga FICTITIOUS

    Halo sadayana

  11.   Yesus cenahna

    Kuring nuturkeun sadaya pitunjuk sareng nalika kuring ngajalankeun paréntah python main.py éta ngawartosan ieu:
    python: teu tiasa muka file 'main.py': [Errno 2] Teu aya file atanapi diréktori sapertos kitu
    sareng teu aya deui pitunjuk dina hal ieu, tiasa anjeun ngabantosan kuring pikeun neraskeun, hatur nuhun.

    1.    Gambar placeholder Enrique Gonzalez cenahna

      Kuring parantos ngatasi éta ku cara anu paling bodo tapi tungtungna junun ngaartikeun kasalahan kuring. Mimiti éta henteu sapertos SU janten ulah hilap nempatkeun «Sudo su» teras sareng anu langkung penting, kuring muka konsol dimana folderna sareng éta henteu masihan janten langkung saé asupkeun folder, laksanakeun di dinya heula salaku Super pangguna teras python main .py sareng éta parantos masihan kuring ... Ngan ayeuna kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng éta: / Teu sangka éta langkung sapertos Cortana (Terpadu ka Plasma) tapi kuring leres-leres bosen; Kuring henteu terang sabaraha kuring tiasa ngalakukeun anu sami sareng kuring masih teu ngamanpaatkeunana sapertos kitu.

  12.   Gambar placeholder Enrique Gonzalez cenahna

    Kuring gaduh masalah anu sami, dina akhir «python main.py ngawartosan ieu:
    python: teu tiasa muka file 'main.py': [Errno 2] Henteu aya file atanapi diréktori sapertos »sareng Abdi dina diréktori kalayan ijin administrasi, kuring parantos masang sadaya modul tapi éta henteu bakal ngantep kuring.

  13.   Sergio Avila cenahna

    Tulisan anu saé. Kuring bakal masangkeunana wengi-wengi di bumi. Pikeun aranjeunna anu nyarek baju na kusabab éta ngalanggar privasi aranjeunna ku janten ti Zuckerberg ... HANYA JAGA NAMA!
    Salam.

  14.   Stuart cenahna

    Halo, kuring parantos nyobian Masang ieu, kuring ngatur masang bungkus sareng sadayana berjalan lancar tapi nalika kuring dugi ka bagian tina kloning Repository sadayana hasil, teras kuring pencét cd Jarvis sareng sadayana henteu kunanaon, tapi nalika kuring masihan python main.py, éta masihan kuring kasalahan «python: henteu tiasa muka file 'main.py': [Errno 2] Henteu aya file atanapi diréktori sapertos kitu, aya anu terang, sabab kuring parantos milarian sareng kuring ngarepkeun nanaon. Anjeun tiasa jawab kuring Hatur nuhun sareng wilujeng dinten 😀

  15.   henteu aya namina cenahna

    Teu aya folder main.py dina folder Jarvis. Tulisan anjeun salah. Punten parios.

  16.   Ivan O. Veron cenahna

    Kumaha carana kuring ngabantosan ningkatkeunna kumargi kuring nuju diajar pytom sareng Abdi hoyong nempatkeun sisikian keusik sareng éta bakal dijantenkeun latihan pangwangunan

  17.   Ajag bayangan cenahna

    python main.py henteu aya, nyéépkeun waktos. parios éta.