Surfshark: Tinjauan "hiu" jasa VPN

Logo SurfShark

SurfsharkSalaku prédator laut anu sajati, éta parantos tiasa nyéépkeun seueur pesaing dina arena jasa VPN. Janten upami anjeun hoyong gaduh otot Surfshark, kami nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan jasa, boh pro atanapi kontra na.

Janten anjeun tiasa mutuskeun nyewa éta Jasa VPN sareng dijagaan salami konéksi anjeun ka hareup, salian ti nganikmati anonim sareng kaunggulan sanés anu ditawarkeun ku jinis jasa ieu. Émut yén ayeuna nganggo telecommuting sareng pendidikan jarak jauh, VPN mangrupikeun jasa anu langkung penting ...

Naha anjeun hoyong nyobian VPN ieu? Ngamangpaatkeun tawaran ku diskon 81% aranjeunna gaduh dinten ayeuna.

Naon ari VPN?

Operasi VPN

Una VPN (Jaringan Swasta Virtual), atanapi jaringan pribadi virtual, mangrupikeun jasa anu anjeun tiasa ngotéktak Internét nganggo saluran anu énkripsi anu aman pikeun mastikeun data sareng privasi anjeun nalika anjeun ngotéktak. Henteu ngan ukur data anu ditransper bakal énkripsi pikeun ngasingkeun aranjeunna tina panon panon, éta ogé nyumputkeun IP asli anjeun sareng masihan anjeun anu sanés pikeun anonim anu langkung ageung.

Ieu henteu ngan ukur masihan anjeun kaamanan sareng privasi, gaduh IP sanés ti nagara sanés, anjeun ogé tiasa muka konci eusi anu diwatesan atanapi dilarang di daérah géografis anjeun. Salaku conto, pikeun seueur platform streaming anu ngagaduhan eusi anu henteu sayogi di nagara anjeun, jasa anu ngan ukur di nagara sanés, jst.

Ayeuna, ku pandemi, anu teleworking sareng pendidikan jarak jauh. Éta ogé bakal disarankeun pisan pikeun gaduh VPN pikeun kasus-kasus ieu. Ku cara ieu anjeun mastikeun yén inpormasi barudak di bawah umur terkendali, sareng ogé sadaya inpormasi sénsitip anu anjeun cekelan dina padamelan anjeun (hak cipta, detil bank, dokumén pribadi, ...)

Naha anjeun milari kaamanan, anonimitas, atanapi ngabuka blokir jasa, kuring moal ragu-ragu mésér jasa VPN kanggo ngaraosan sagala kauntunganana ti ayeuna ...

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan SurfShark VPN

cta surfshark

Upami anjeun mikir ngiringan jasa Surfshark VPN, anjeun kedah terang sababaraha detil téknis pikeun terang kaunggulan jeung kalemahan ngeunaan jasa ieu, sareng upami éta leres-leres cocog sareng kabutuhan anjeun. Di dieu kuring nyorot sadaya detil anu anjeun kedah terang ...

kaamanan

salaku ka kaamanan, Surfshark nyayogikeun jasa anu saé pisan. Kalayan répertoir téknologi padet pikeun ngajagi konéksi anjeun berkat enkripsi kelas militér kalayan algoritma AES-256. Salaku tambahan, éta ogé kalebet ranté ganda MultiHop, ngamungkinkeun data pikeun énkripsi dina dua atanapi sababaraha server, anu desentralisasi kana pilihan ieu sareng ngajantenkeun langkung aman.

Tangtosna, éta ngagaduhan protokol anu aman sapertos OpenVPN sareng IKEv2. Sareng sababaraha fitur tambahan sapertos CleanWeb, pikeun meungpeuk iklan pop-up, ancaman malware, pelacak online, sareng iklan anu ngaganggu sapertos kitu. Kalayan ieu, anjeun tiasa napigasi langkung santai.

Penting pikeun dicatet yén éta ngagaduhan sono Pindah pikeun pegatkeun sambungan nalika VPN lirén damel. Éta mangrupikeun asuransi anu saé pikeun nyingkahan panyaring data, kusabab jasa sanésna henteu ngagaduhan pilihan ieu sareng upami, ku sababaraha alesan, VPN lirén damel, anjeun moal sadar éta sareng anjeun bakal teras-terasan browsing saolah-olah henteu aya nanaon, tapi tanpa terang yén anjeun teu aya di dinya. dijagaan ku torowongan énkripsi anu aman. Kalayan Kill Switch, upami aya kajadian, éta bakal nyambung anjeun ngarah teu kompromi.

Upami sagala rupa anu henteu saenyana pikeun anjeun, percanten DNS wasta DNS Zero-Pangetahuan pikeun nyegah aktivitas pangguna Surfshark tina didukung.

Pikeun mastikeun sadayana ieu, Surfshark nyewa perusahaan ti cybersecurity disebut Cure53 pikeun Inok jasa aranjeunna, kéngingkeun hasil anu positip pisan ...

kinerja

Surfshark

La kagancangan Éta mangrupikeun faktor penting sanés nalika nyarioskeun VPN, sabab ku énkripsi data, anjeun bakal ningali penurunan kinerja dina konéksi Internét anjeun. Untungna, Surfshark gaduh langkung ti 1000 server di langkung ti 60 nagara. Jaringan ageung anu ngamungkinkeun ngajaga kagancangan anu saé pisan, kalayan sérpér anu sakedik overload, anu ogé positif.

kalaluasaan

Nalika milari jasa VPN anu saé, Privasi tina pangguna atanapi konsumén penting. Surfshark janji bakal ngahargaan privasi éta kalayan kawijakan no-log na, nyaéta henteu nyatet inpormasi pangguna (henteu aya IP, teu aya kagiatan browsing, henteu aya riwayat, henteu nganggo server, henteu nganggo bandwidth, henteu sési, jam anu nyambung, patalimarga , sareng sajabana).

Naon anu didaptarkeun nyaéta alamat email anu anjeun daptar dina layanan Surfshark sareng inpormasi tagihan kalayan anu anjeun mayar ...

Akhirna, perkawis Pamundut DMCA, Surfshark dumasarkeun di Kapuloan Virgin Inggris. Salah sahiji "paradises hukum" dimana aranjeunna henteu ngagaduhan hukum anu nguntungkeun pamundut ieu, janten privasi sareng kaamanan anjeun bakal dihormat.

Extras

Jasa VPN biasana kalebet sababaraha tambahan pikeun nyugemakeun pangguna na. Upami anjeun nganalisis jasa Surfshark, anjeun tiasa ningali éta tiasa dianggo pisan streaming pikeun ngabuka blokir eusi, contona, Netflix. Tambih Deui, éta ngalaksanakeunna cukup saé dina hal ieu dibandingkeun sareng sababaraha kelas beurat anu bersaing.

Sajaba ti Netflix, éta ogé dianggo sareng Hulu, BBC, iPlayer, jsb. Sadayana kalayan kagancangan anu saé sareng stabil.

Upami anjeun ogé milari VPN pikeun diunduh, anjeun kedah terang yén Surfshark henteu ngahalangan protokolna P2P sareng torrenting. Kituna, anjeun tiasa nganggo P2P sareng Torrent klien pikeun ngaunduh naon anu anjeun peryogikeun sareng bagikeun data. Aranjeunna bahkan gaduh server khusus pikeun ningkatkeun dukungan P2Pna.

kasaluyuan

Surfshark gaduh sababaraha aplikasi sareng ekstensi klien. Sadayana gampang pisan dianggo janten anjeun henteu ngagaduhan kasusah anu langkung ageung dina ngajantenkeun jasa ieu dianggo dina platform anjeun. Salaku conto, anjeun tiasa nganggo aplikasi na pikeun Windows, macOS, iOS sareng Android. Éta ogé ngadukung GNU / Linux, Fire TV, Apple TV, Smart TVs, PlayStation, Xbox sareng ekstensi pikeun panyungsi Firefox sareng Chrome.

Asistencia

Dukungan konsumén Surfshark nyaéta sae pisan. Rarasaan anu ditingalkeun positip, ku agén anu ngahadiran anjeun ku ngobrol 24/7, ngaréspon gancang sareng waleran anu cukup mangpaat pikeun méréskeun masalah. Éta ogé ngadukung kontak ngalangkungan email, upami anjeun henteu hoyong obrolan sacara langsung.

Upami anjeun resep polah sorangan, éta ogé ngagaduhan seueur inpormasi anu sayogi dina halaman wéb na, sareng tutorial kanggo pamasangan, konfigurasi, FAQ, sareng sajabana.

Harga [Tawaran Jumaah Hideung]

cta surfshark

Upami anjeun mutuskeun nyewa jasa Surfshark VPN ayeuna, anjeun kedah terang yén jasa na rencana langganan Aranjeunna gaduh jual kanggo Hideung Jumaah.

Biasana, lalanggan Éta dibasajankeun € 10,89 / bulan upami anjeun ngan ukur nyéépkeun 1 bulan jasa, € 5.46 / bulan upami anjeun ngalakukeun éta salami 1 taun, sareng € 1.69 / bulan upami anjeun mésér durasi 2 taun. Kalayan éta anjeun bakal gaduh data anu teu terbatas sareng anjeun ogé bakal tiasa nyambungkeun tanpa wates alat anu anjeun hoyongkeun sakaligus.

Hideung Jumaah VPN

Ayeuna sareng hideung Jumaah anjeun gaduh tawaran sareng Diskon 83%. Éstu matak pikasieuneun. Nyaéta, tibatan € 10.89 / bulan, anjeun ngan ukur mayar € 1.86 / bulan. Sareng, salaku tambahan, anjeun bakal ngagaduhan jasa gratis 3 bulan kanggo dinten ieu ...

Sareng upami anjeun hoyong terang métode mayar, anjeun tiasa nganggo kartu kiridit anjeun (VISA / MasterCard), atanapi nganggo metode digital sanés sapertos PayPal, Google Pay, Amazon Pay, jst. Sareng upami anjeun langkung milih anonimitas maksimum, anjeun ogé tiasa ngalaksanakeunana nganggo cryptocurrency.

Kumaha ngagunakeun Surfshark VPN

Platform VPN, atur

Upami anjeun parantos mutuskeun mutuskeun nempatkeun sakedik kaamanan sareng privasi dina kahirupan online anjeun sareng hoyong nyewa Surfshark, anjeun kedah terang yén VPN ieu tiasa dianggo dina cara anu gampang nuturkeun sababaraha léngkah saderhana:

  1. Sakali anjeun parantos kéngingkeun kauntungan tina tawaran Hideung Jumaah na anjeun gaduh catetan, hal anu salajengna nyaéta anjeun aksés kana download area ti Surfshark, pilih platform anjeun, unduh perangkat lunak, pasang dina sistem atanapi panyungsi wéb anjeun.
  2. ayeuna ngajalankeun aplikasi / penyuluhan browser sareng lebetkeun data pendaptaran anjeun.
  3. Sakali lebet, anjeun tiasa angkat sambung kantun ngan ku hiji tombol, atanapi jantenkeun sababaraha setting anu maju upami anjeun peryogi (pilih server kanggo ngarobih nagara IP,…).

Ku jalan kitu, upami anjeun gaduh seueur alat anu nyambung, atanapi IoT, Di bumi pinter anjeun, anjeun ogé ngagaduhan pilihan pikeun ngonpigurasikeun VPN dina router anu cocog sareng sadaya alat anu nyambung kana Internét ngalangkungan router anu dijaga pusat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)