Jawara édisi ka-8 tina 2016 PortalProgramas Awards

Kamari aranjeunna komunikasi sareng kami ti Observatorium Téknologi tina PortalProgramas, kanggo ngirim kami teh hasil Édisi 8 tina Anugrah dipasihkeun ka Parangkat Lunak Gratis ku situs wéb. Awardsportalprogramas2016

Kami rada bersyukur ka pamiarsa blog urang, saprak FromLinux kéngingkeun tempat munggaran dina katégori Best Free Software Blog. Peryogi dicatet yén sora pamiarsa penting pikeun pamilihan umum urang.

Kami nyandak kasempetan pikeun mikawanoh karya masing-masing éditor, kolaborator sareng pangurus, anu mangtaun-taun ngajantenkeun DesdeLinux mangrupikeun blog référénsi pikeun énggal sareng ahli perangkat lunak gratis.

Dina cara anu sami kami ngadamel uleman terbuka, supados anjeun tetep percanten kana pagawéan anu parantos kami lakukeun sareng ogé dina hiji cara atanapi anu sanés ngabantosan kami pikeun neraskeun ngadamel FromLinux blog anu anjeun resep pisan.

 Hasil umum tina panghargaan portalprogramas nyaéta kieu:

BLOG SOFTWARE GRATIS GRATIS DI PROGRAM PORTAL

Tempat ka-1: TiLinux
Tempat ka 2: Blog KDE
Tempat ka-3: Parangkat lunak Livre Brasília-DF

POTENSI LEBIH HEBAT Pikeun Tumuh

Tempat ka-1: Robotika Icaro
Tempat ka 2: LinuxAE, GNU / Mesin Virtual Linux.
Tempat ka-3: gvSIG Desktop.

Pangalusna FREE Software Pikeun MOBILE

Tempat ka-1: Geopaparazzi
Tempat ka 2: KDE Connect
Tempat ka-3: Bitmask.

PALSU PERUSAHAAN GRATIS PALING RÉVOLUSI

Tempat ka-1: gvSIG Desktop
Tempat ka 2: Kaséhatan GNU
Tempat ka-3: GNU canaima

PENTING Pikeun KOMUNIKASI

Tempat ka-1: WordPress
Tempat ka 2: GNU canaima.
Tempat ka-3: Chamilo LMS.

PENTING pikeun bisnis

Tempat ka-1: LibreOffice
Tempat ka 2: InvoiceScripts.
Tempat ka-3: GNU canaima

Déwan juri dina kasempetan ieu parantos dikarang ku Noel Rodríguez Freire - Présidén Asosiasi Atikan LiGNUx, David Santo Orcero - Dokter Téknik Élmu Komputer sareng Insinyur Organisasi Industri sareng David hine gomez - Insinyur komputasi.

sadaya itungan pikeun ngagabungkeun sora pangguna sareng sora juri parantos didamel ku Fransisk Iglesias - Lulus dina Statistik sareng Gelar Master dina Analisis Data Multivariat Canggih. Mei unduh lambar Calc kalayan sadaya data anu dihasilkeun Fransisco sareng dianggo pikeun itunganana.

Sakali deui, hatur nuhun sadayana sareng ngawartosan yén anjeun ogé juara Blog Software Gratis Pangsaéna 2016, kumargi anjeun ogé bagian tina DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo cenahna

    Selamat Dari Linux !!! Kuring nembe sumping ka anjeun sareng anu leres nyaéta aranjeunna nyebarkeun tulisan anu saé pisan !! Teraskeun, salam !!

    1.    Luigys toro cenahna

      Hatur nuhun pisan sareng kami ngarepkeun teraskeun sareng tulisan anu langkung saé.

  2.   Alex Bodas cenahna

    Selamat, tapi pikeun kuring blog ieu mangrupikeun taun anu teu jauh tina anu sateuacanna.

    Kualitas tulisan sigana aya patarosan pikeun kuring, sababaraha ogé henteu nyarioskeun perkawis Linux…. Sababaraha diantarana bakal nyarios yén aranjeunna disponsoran.

    Tim panarjamah anjeun sareng nyalin sareng némpelkeun tina halaman wéb sanés gaduh seueur padamelan unggal dinten.

    Tim moderasi koméntar anjeun tiasa nyéépkeun koméntar kuring. Anjeun bakal kedah naék gaji na kusabab kuring bakal nyarios yén koméntar sapertos kuring gaduh sababaraha.

    Halaman wéb anjeun muatan fatal. Éta gaduh pagelaran anu pikareueuseun. Tapi anjeun masih ngumbar titik ieu kusabab saatos sababaraha bulan teu lebet kana halaman wéb anjeun ayeuna sigana éta beban ogé.

    Kumaha waé ogé. Anjeun parantos meunang, leres. Tapi pikeun kuring anjeun bahkan henteu kedah dicalonkeun pikeun penghargaan.

    Salam sareng cobian janten kritis ku koméntar kuring.

    1.    Luigys toro cenahna

      Hatur nuhun pisan kana ucapan salamet anjeun sareng ogé pikeun kritik terbuka.

      Aya seueur hal anu kajantenan di DesdeLinux dina waktos-waktos ayeuna, pangurus anyar, pangladén énggal, sudut pandang énggal, pangguna énggal sareng ogé éditor énggal. Anu tetep sami sareng mudah-mudahan henteu pernah robih, nyaéta kahoyong pikeun mempublikasikan Perangkat Lunak Gratis sareng nyumbangkeun élmu urang pikeun masihan sakedik deui, tina sabaraha komunitas anu parantos dipasihkeun ka kami.

      Kami parantos damel atos ngokolakeun saprak kami ngatur DesdeLinux sahingga éta ngajaga garis éditorial na langkung-langkung janten pangguna supados teras-terasan mikaresep bahan anu disayogikeun pikeun aranjeunna. Tim kami parantos diwangun ku Profesional Perangkat Lunak Gratis sareng ogé parantos ngahijikeun jalma-jalma anu kolaborasi sareng DesdeLinux kapungkur sareng anu ayeuna ngaraos yén éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun terus ngalakukeun éta.

      Kualitas tulisan parantos ningkat, kami parantos ngalakukeun sababaraha kasalahan, tapi henteu rahasia pikeun saha waé yén tindakan-tindakan anu diperlukeun parantos dilakukeun supados henteu kajantenan deui.

      Moderasi koméntar parantos sami sapertos biasa, tapi jujur ​​​​saeutik pisan anu dina sababaraha cara henteu ngartos kana usaha anu dilakukeun supados Blog tetep janten patokan dina software gratis.

      Kami parantos ningkat pisan kinerja wéb, sawaréh ningkatkeun kagunaan sareng dina waktos anu sami ngajukeun paningkatan supados langkung diaksés ku sadaya pangguna. Mudah-mudahan ka payunna, urang tiasa teraskeun maca ti anjeun, saran supados situs na dina kaayaan optimal.

      Kami henteu meunang, komunitas anu ngadukung kami sareng anu ngadukung DesdeLinux mangtaun-taun parantos meunang. Panginten seueur hal-hal anu urang gagal ayeuna bakal dibenerkeun dina waktos anu langsung.

      Kami ngajak anjeun janten bagian tina solusi sareng dina cara anu jelas sareng transparan, anjeun tiasa nyumbangkeun kanyaho, koméntar sareng katerampilan komunikasi anjeun, sahingga DesdeLinux mangrupikeun situs anu urang sadayana pikahoyong.

      Kami ngajaga filosofi Perangkat Lunak Gratis sareng masing-masing kritik sareng koméntar anu dipasihkeun ku pangguna, ngagambarkeun pikeun urang titik penting dina paningkatan komunitas ieu.

      Kami terang sareng terang yén kami parantos ngalakukeun sababaraha kasalahan, tapi urang damel tulus sahingga DesdeLinux janten Blog éta
      anjeun resep pisan. Kami arepkeun anjeun ogé yakin yén kami bakal ngahontalinya.

      1.    Nyolong cenahna

        Dina pamendak kuring, nalika parobihan pamilik parantos dilakukeun, blog na memang turun, utamina kusabab masalah plagiarismeu. Tapi ti ditu, sadayana janten langkung saé sareng ti saprak éta kaleresan nyaéta lagu-lagu na parantos ningkat. Gening dina pangakuan sareng kuring ngaharepkeun anjeun terus ningkat.

  3.   HO2Gi cenahna

    Wilujeng,

    1.    Luigys toro cenahna

      Hatur nuhun pisan HO2Gi satia kami

  4.   josè fernandez cenahna

    Situs na saé pisan sareng kuring ngantosan berita! Hatur nuhun. Josè Fernàndez.

    1.    Luigys toro cenahna

      Hatur nuhun pisan, urang teraskeun.

  5.   Federico cenahna

    Dear Luigys, Seueur ucapan salamet pikeun sadayana koléktif DesdeLinux pikeun kéngingkeun Portalprogramas Award dina katégori Parangkat Lunak Gratis.
    Salam sareng kasuksésan

    1.    Luigys toro cenahna

      Pangajén ieu milik anjeun ogé, hatur nuhun pisan parantos ngabantosan dina nyiptakeun matérial anu saé sapertosna ... Anjeun mangrupikeun jalan

  6.   Gaspar Fernandez cenahna

    Wilujeng !! Éta sabab anjeun portal rujukan pikeun seueur urang Linuxeros sareng GNULinuxeros 🙂

    1.    Luigys toro cenahna

      Sareng kami ngarepkeun tetep janten langkung lami. Hatur nuhun pisan kana ucapan salamet anjeun!

  7.   Rafael Larenas cenahna

    Salam, saé pisan upami kéngingkeun kasuksésan anu teras-terasan ieu anu masihan bimbingan komunitas Linux sareng pangetahuan anyar pikeun ngagaduhan masarakat anu bébas. Hidup software gratis !!!!

  8.   aioria697 cenahna

    ucapan salamet dina waktos anu saé kadua kalina anjeun kéngingkeunana.