Juggernaut, Sphinx sareng Status: Aplikasi olahtalatah instan anu pikaresepeun

Juggernaut, Sphinx sareng Status: Aplikasi olahtalatah instan anu pikaresepeun

Juggernaut, Sphinx sareng Status: Aplikasi olahtalatah instan anu pikaresepeun

Teraskeun sareng topik modis ngeunaan alternatif ayeuna sareng kamungkinan pikeun aplikasi olahtalatah instan tina WhatsApp, dinten ieu urang bakal nampilkeun 3 anu pikaresepeun aplikasi olahpesen instan sumber kabuka.

Maranéhna nyaéta Juggernaut, Sphinx sareng Status, sareng sanés ngan ukur ngagaduhan kaunggulan anu pikaresepeun salaku aplikasi olahtalatah, tapi salaku mékanisme atanapi sarana pamayaran, Kusabab aranjeunna dumasar kana téknologi blockchain.

Platform Komunikasi Grup pikeun GNU / Linux

Platform Komunikasi Grup pikeun GNU / Linux

Sanaos anjeun 3 aplikasi énggal anu hadir ti mimiti sumber kabuka, Anu matak nyaéta pangwangunan na handapeun Téknologi blockchain. Nanging, pikeun anu hoyong ngajajah alternatif anu teu kalebet téknologi ieu, urang gaduh seueur terbitan samemehna anu disarankeun pikeun dibaca saatos réngsé:

"Aplikasi komunikasi atanapi platform parantos ngagampangkeun sareng ningkatkeun komunikasi jalma-ka-jalma atanapi kelompok-ka-kelompok anu mangpaat pisan ku ngamungkinkeun komunikasi anu épéktip sareng épisién antara aranjeunna ti mana waé di planét kalayan aksés internét sacara real-time ngalangkungan sababaraha saluran komunikasi." Komunikasi: Platform kanggo Sistem Operasi GNU / Linux.

Tulisan anu aya hubunganana:
Komunikasi: Platform kanggo Sistem Operasi GNU / Linux

Tulisan anu aya hubunganana:
Delta Chat: Aplikasi olahpesen basis email gratis sareng terbuka
Tulisan anu aya hubunganana:
Sesi: Aplikasi Olahpesen Aman Open Source
Tulisan anu aya hubunganana:
Jami: Platform énggal pikeun komunikasi gratis sareng universal
Tulisan anu aya hubunganana:
Telegram atanapi WhatsApp: Naha TG janten App anu dipikaresep pikeun pangguna Linux?

Juggernaut, Sphinx sareng Status: Eusi

Aplikasi talatah instan sareng Blockchain Technology

Naon Juggernaut?

dumasar kana Situs resmi Juggernaut, éta dijelaskeun salaku:

"Aplikasi olahtalatah instan anu ngabayangkeun cara urang ngirim pesen, ngagunakeun mékanisme énkripsi tungtung-ka-tungtung, kalayan ngalirkeun jaringan bawang, anu ngajadikeun éta tahan ka sensor, bari nyayogikeun mékanisme olahtalatah anu épisién sareng sistem pamayaran ti sasama ka sasama. Éta sababna Juggernaut langkung ti ngan ukur aplikasi olahtalatah instan anu énggal, kusabab éta ngamungkinkeun para pangguna ngaraosan sadaya kamampuan anu disayogikeun ku Bitcoin sareng Jaringan Kilat."

Juggernaut: Aplikasi pikeun Linux

Bagja platform aplikasi salib ayeuna aya di Windows, Mac OS sareng Linux. Sareng format file installer asup Format ".AppImage". Salaku tambahan, pangembangna ngajanjikeun yén éta bakal gancang sayogi pikeun platform sistem operasi seluler. Sareng kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan sagalana pikeun anjeun unduh sareng pasang anjeun tiasa didatangan anjeun halaman wéb resmi dina GitHub.

Naon Sphinx?

dumasar kana Situs resmi Sphinx, éta dijelaskeun salaku:

"Aplikasi olahtalatah instan anu dijalankeun di luhur Jaringan Kilat sareng nganggo TLV pikeun ngirim pesen di luhurna. Anu hartosna yén unggal pesen mangrupikeun pamayaran anu dikirim tina hiji pangguna ka anu sanés. Anu dina gilirannana, hartosna yén unggal pesen peryogi micropayment anu mastikeun yén titik-titik ngalirkeun pesen-na. Upami sérver resmi dianggo, pangmayaran henteu ditagihkeun, kumargi satoshi henteu kantos ngantunkeun titikna, sanaos ogé tiasa nyambungkeun node na nyalira. Akhirna, diantara seueur manpaat anu sanés, aplikasi éta ngadukung ngirim sareng nyungkeun pembayaran, dua arah, sareng nyiptakeun grup."

Sphinx: Aplikasi pikeun Linux

Bagja platform aplikasi salib ayeuna aya di Windows, Mac OS sareng Linux. Sareng format file installer asup Format ".AppImage". Salaku tambahan, éta sayogi pikeun platform sistem operasi sélulér, ios sareng Android. Sareng kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan anjeun tiasa didatangan halaman wéb resmi dina GitHub.

Naon ari Status?

dumasar kana Situs resmi status, éta dijelaskeun salaku:

"Aplikasi olahtalatah instan, dompét crypto sareng browser Web3 diwangun ku téknologi pangénggalna. Kusabab kitu, éta tiasa dianggap salaku aplikasi super anu kuat pikeun komunikasi pribadi sareng aman. Tambih Deui, éta nganggo énkripsi sareng alat kaamanan pangénggalna pikeun mastikeun pesen anjeun sareng transaksi anjeun sareng anjeun nyalira. Sareng éta ngaluarkeun lalaki tengah pikeun ngajaga pesen anjeun swasta sareng aset anjeun aman."

Status: Aplikasi pikeun Linux

Bagja platform aplikasi salib ayeuna aya di Windows, Mac OS sareng Linux. Sareng format file installer asup Format ".AppImage". Salaku tambahan, éta sayogi pikeun platform sistem operasi sélulér, ios sareng Android. Sareng kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan sagalana pikeun anjeun unduh sareng pasang anjeun tiasa didatangan anjeun halaman wéb resmi dina GitHub.

 

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «Juggernaut, Sphinx y Status», 3 pikaresepeun aplikasi olahtalatah instan sumber kabuka dumasar kana téknologi blockchain; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegram, tanda, Mastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y JedIT, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.