Haneut: usul anyar pikeun «pakéan» Lucid

Haneut hoyong janten téma langkung lemes, kalayan warna anu langkung campuran, sanaos tetep dina kisaran warna anu dianggo dina Ubuntu.




Haneut nganggo campuran lampu sareng kelir poek pikeun narik panon kana eusi aplikasi. Tulbar sareng bilah menu poék, sedengkeun awak aplikasi nganggo warna lampu. 

Preferensi> Penampilan. » onmouseover = »this.style.backgroundColor = '# ebeff9 ′» onmouseout = »this.style.backgroundColor =' # fff '»>
Téma metacity anu dibarengan ku Warmth mangrupikeun vérsi khusus tina téma Homosapien anu populér.


Warmth ngadukung Ubuntu Netbook Edition.



Pasang Haneut dina basa karma

CATETAN: Kanggo téma pikeun dianggo dina Karmic anjeun kedah ngaunduh versi anyar mesin murrine.
Teras jalankeun paréntah ieu di terminal:

git clone http://git.gnome.org/browse/murrine/
cd murni
./configure --prefix = / usr --enable-animations
nyieun
sudo nyieun install

Akhirna, balikan deui komputer sareng pasang téma.

Anjeun ogé tiasa nyobian ieu:

sudo add-apt-repository ppa: suraia / ppa
sudo update apt-meunang
sudo apt-get install gtk2-mesin-murrine

Ditempo dina | ubuntu geek


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.