Ikon Kalahari sareng Mate-with-Mint pikeun Kayu Manis (dina ulasan)

Sababaraha dinten ka pengker kuring tiasa niténan ikon Manjaro Fusion anu hadé, karya seni. Nya sigana warna héjo Manjaro parantos modis, ngamangpaatkeun waktos distribusi mode.

Upami anjeun resep warna héjo, ieu ikon kuring pikeun Kayu manis, Mate, XFCE sareng Gnome. Ikon kuring didasarkeun kana Faenza janten aranjeunna aya dina lisénsi GPL 3.0.

Pangembang Italia resep karya kuring sareng nyiptakeun garpu nyalira anu disebat Kalahari-Dark ChocoDarkOrange. Nya jalma kuring ngarepkeun anjeun resep karya seni leutik kuring. Wilujeng sadayana kritik konstruktif.

Mate-sareng-Mint

Ikon

Gelada-Mint

Ikon2

Fedoring

Ikon3

Ikon Kalahari

Ikon4

Ikon5

Undeur:

Mate-sareng-Mint
Kalahari

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Éta katingalina saé pisan, ngaunduh versi Mate-with-Mint, teras kuring mairan langkung seueur ... 🙂

  2.   Chris cenahna

    Nuhun pisan !!!!!

    1.    marianogaudix cenahna

      Wilujeng sumping, kuring ngan ukur ngabagi ideu.

  3.   Victor cenahna

    Hébat, éta bakal sampurna upami anjeun gaduh pikeun KDE

    1.    marianogaudix cenahna

      Nalika kuring gaduh waktos kuring ngembangkeun aranjeunna pikeun KDE. Henteu sesah pisan pikeun ngajantenkeun aranjeunna pikeun KDE.

  4.   Tesla cenahna

    Padamelan anu saé!

    Aranjeunna rada resmi sakumaha kuring resep aranjeunna. Kuring bakal ngaunduh aranjeunna kanggo ningali kumaha tampilanana dina Kayu manis.

  5.   ucing cenahna

    Aranjeunna ibarat pagawé kantor, kuring resep pisan ka aranjeunna.

    1.    marianogaudix cenahna

      Dina hartos naon aranjeunna sapertos pagawe kantor?
      Kuring miharep éta henteu siga ikon Mac OS.

      1.    ucing cenahna

        Éta mana pikeun sober tur formal. Salaku conto, polder siga filing lomari.

  6.   ganggang cenahna

    Saé pisan, dimana kuring kéngingkeun téma ikon Fedoreando? Salam! 0 /

  7.   ganggang cenahna

    Abdi parantos mendakan aranjeunna, katingalina saé pisan ... hatur nuhun! :]