Kalayan AMD kami parantos pendak deui

Nalika kuring pikir kuring henteu tiasa pencét handapeun, saatos ngajual Nvidia tercinta, kuring mutuskeun ngajual Intel i5 anu kuring dipikacinta, sabab dina Linux kuring henteu tiasa lancar maénkeun salah sahiji gim anyar (dibandingkeun sareng Windows).

Janten kuring nganggo baja sorangan, saloba pangguna Phoronix parantos nyarankeun solusi AMD ka kuring. Goréng kuring anu nganggap aya anu robih ti Juni 2012 ... tapi henteu, teu nanaon, leres-leres henteu aya anu robih, sadayana tetep sami.

Kuring ngamimitian ku nguji Ubuntu 13.04 sareng abdi apu a8 5600k (radeon 7560d), kuring ningali yén supir gratis teuing laun, yén flash kuring henteu tiasa nempatkeun kana layar pinuh kusabab pc na kalem, teras kuring nyobian ningkatkeun kernel ka 3.11 (anu gaduh manajemen kakuatan dinamis). Anggo xorg edges pikeun ngagaduhan git terakhir driver amd sareng tabel terakhir, restart, aktipkeun manajemén kakuatan, tapi sadayana tetep sami, launcher laun sakumaha emule di taun 1999 (upami éta parantos kapendak ...), sareng langkung saé hayu teu nyarios perkawis alat tulis.

Nyobian mendakan perdamaian, kuring ngagentos supir gratis ku anu ekslusif, goréng kuring, ceuk kuring! Goréng henteu tiasa angkat! Pasti bug anu kuring béja taun kamari parantos dibereskeun, kuring nempatkeun supir proprietari sareng kuring perhatoskeun yén kuring parantos nyaring dina réproduksi pidéo sareng di flash, kuring angkat ka AMDCC, aktipkeun cai panon, kuring nempatkeun pilem, sareng éta katingalina sapertos nyentak ... , sadayana tetep sami ...

Janten, kuring nyandak laptop sareng mimitian milarian distro anu sanés, saatos 2 jam mikirkeun distro anu mana anu badé dianggo, henteu mendakan anu nyugemakeun kuring, pikeun anu aya di Out of the Box, kuring mutuskeun ngaunduh archlinux, Kuring ngamimitian pamasangan, kuring nempatkeun KDE, ngantosan naon kwin éta lemes, sareng kuring nganggo Repository VioLO kanggo kéngingkeun Katalis panganyarna.

Kuring nguji, nganonaktipkeun vsync Kwin sareng ngaktipkeun AMDCC's (Kwin's teu jalan pisan). Tungtungna kuring nyobian ningali lampu kilat ..., lalaunan ... lambat pisan, bahkan meakeun sakedik CPU, éta diperhatoskeun sabab henteu ngaleueut 20 fps cairan (upami teu lepat, film-filmna ditémbak 23 / 24 fps), janten anjeun tiasa merhatoskeun jerks tangtu unggal 4/5 detik.

Kuring bébéja sorangan! Nya, ieu flash .., hayu urang nyobaan anu langkung normal, kuring nyandak VLC, kuring maénkeun anime 1080p anu disebut Break Blade, kuring nguji, sareng kuring ningali kumaha xv henteu aya anu lancar, teu aya anu robih, éta sami sareng nyentak dina adegan gancang, sapertos Juni 2012, nalika kuring masih nganggo radeon 4650, janten kuring mutuskeun pikeun nguji kaluaranana gl, Abdi nyobian sareng Mplayer sareng VLC, sadayana cairan, kuring ngalih kursus nuju menit bar kanggo diparios, sareng bug anu sami anu kuring laporkeun dina Januari 2012, masih aya .., nalika kuring mindahkeun kursor ka menit bar sareng volume , Salam, Magelang gélo sareng nyiptakeun artefak di saluruh layar ....

Kasabaran kuring béak sareng ayeuna kuring nyerat ti Windows, ngarepkeun bapa baptis kuring dina Oktober bakal masihan kuring artos kanggo ngagaleuh kuring a Nvidia...

Punten entong mésér AMD!

Entong mésér AMD


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

107 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elav cenahna

    Nya éta kuring maca anjeun sareng éta salawasna sami. Upami anjeun terang yén kartu anu anjeun mésér moal dianggo saé pikeun anjeun dina GNU / Linux, naha anjeun nyabut Windows? Di tempat damel kuring nganggo PC anu Windows asalna ti pabrik sareng kuring henteu acan ngaluarkeunana. Kuring dipasang Debian sareng kuring gaduh boot ganda. Naha? Nya, sabab nalika kuring hoyong maén, kuring ngalebetkeun Windows sareng éta waé. Topikna parantos réngsé.

    1.    nano cenahna

      Kuring henteu acan kantos masang Windows sakitar 2 taun, kuring maénkeun murni dina Linux, kaulinan asli (anu saé pisan sareng seueur deui anu badé kaluar) ... Kuring henteu ningali naha kuring kedah nganggo Windows pikeun ngalakukeun hiji hal anu kuring parantos tiasa lakukeun dina Linux.

      1.    elav cenahna

        Nya, upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun.

        1.    nano cenahna

          Entong diduruk kuring, kuring terang yén Pandev bakal benci ka kuring pikeun koméntar ieu, tapi pikeun ngahargaan kapercayaan anu urang saling percanten sareng naluri kuring pikeun ngabobol bal na:

          Éta kusabab éta hideung ... XD

          Serius, éta bangsat ¬¬

          1.    yukiteru cenahna

            NGABARAKATAK!!!

          2.    pandev92 cenahna

            ????

          3.    sanhuesoft cenahna

            Modeu rasialis HIRUP! 😀

      2.    Kalangkang cenahna

        Pikeun maénkeun kaulinan anu teu aya pribumi di Gnu usa

  2.   nano cenahna

    Haters hujan dina 3 ... 2… 1… AMD henteu goréng, henteu upami anjeun nganggo di luar Linux.

    "Éta ngaleupaskeun supirna, spésifikasi na, saé, saéaaaa", éta mesék kuring, aranjeunna henteu tiasa dianggo saé, éta sababna kuring ngantunkeun aranjeunna sababaraha taun ka pengker dina tingkat grafik sareng tetep Nvidia GT430 kuring, éta sanés monster tapi kuring tiasa maén, kuring tiasa nonton pidéo, kuring tiasa ngalakukeun naon waé anu dipikahoyong tanpa kedah ngalaman kasusah dina Linux

    1.    yukiteru cenahna

      Anjeun leres @nano, ATI saé di luar Linux, sabab upami anjeun nganggo Linux sareng gaduh ATI, éta henteu saé pikeun anjeun, éra kusabab kartu grafis na dina sababaraha kasus ngalangkungan NVIDIA (sareng sabalikna ogé).

      Kuring bakal tetep NVIDIA kuring sareng pas kuring ngagaduhan Intel HD Graphics dina Core i3 😀

    2.    JackassBQ cenahna

      Lapisan 8 🙂

      1.    yukiteru cenahna

        Anjeun leres-leres pikir éta lapisan 8. Kuring ragu éta, leres-leres.

    3.    pandev92 cenahna

      Éta mangrupikeun troll anu sami anu ngajantenkeun kuring murag kana phoronix sareng tangtosna sabab apu aya dina 80 euro, tawaran ti amazon ahahhaa henteu katahan xD.
      Amd ngaleupaskeun spésifikasi na ohh 8D

  3.   JackassBQ cenahna

    Masalah anjeun rada anéh, kuring ngimpina notebook sareng ap450 E720 dimana kuring ngajalankeun Debian nguji Xfce sareng supir proprietari sareng kuring henteu nampilkeun salah sahiji masalah anu anjeun nunjukkeun, kecuali tampilan anu lambat dina flash di XNUMXp , tapi éta tipung tina karung anu sanés. Éta dumasarkeun ka kuring yén éta tiasa janten hal "kasaluyuan" KDE.

    1.    yukiteru cenahna

      @JackassBQ éta hal anjeun, tapi "masalah" tampilan flash laun dina 720p sareng driver ATI proprietari anu anjeun gaduh, henteu ngagaduhan alesan kunaon, sareng jawabanana saderhana pisan, kalayan NVIDIA nganggo nouveau atanapi proprietary driver Éta henteu kajantenan sareng éta mangrupikeun masalah raksasa anu ATI / AMD gaduh sareng supirna sareng kualitas goréng na, anu tungtungna ngajantenkeun aranjeunna pilihan anu parah pisan nalika ngagunakeun éta sareng GNU / Linux.

      1.    JackassBQ cenahna

        Kuring mastikeun yén éta henteu sakumaha anu anjeun carioskeun, kuring parantos ngalaksanakeun tés sareng intel sareng nvidia kalayan pakakas anu sami sareng milik sareng masalah sareng flash sami. Sadayana terang yén lampu kilat dina lebay GNU / Linux, éta masalahna.

        1.    yukiteru cenahna

          Nya, dina kasus kuring kuring tiasa ningali flash dina 720p sareng 1080p kalayan nouveau tanpa masalah ti YouTube, janten sigana kuring anu anjeun umumkeun. Dina kasus Intel, HD Graphics henteu kunanaon sareng kuring teu ngagaduhan masalah sareng aranjeunna, sareng kuring miharep kuring henteu ngagaduhan éta dina komputer anyar kuring.

          1.    Root87 cenahna

            Nouveau kuring janten panas pisan dina kartu ... janten kuring kedah nganggo anu kagungan

          2.    sina kire cenahna

            Sobat, unggal Komputer bénten sareng anu sanés, sanaos 2 hadware idéntik anu sami dina spésifikasi 😉 tina pangalaman anu kuring carioskeun, kuring parantos mangtaun-taun ngalereskeun sareng ningali komputer, kuring parantos nyimpulkeun kasimpulan kuring sareng lapisan éta 8 dipaké pisan pantun, aya modél amd dina grafik anu kerén dina linux sapertos anu sanés anu henteu anjeun ngamimitian atanapi caket xD, ayeuna mangrupikeun hiji-hijina perusahaan anu kuring kantos tingali anu nempatkeun driver grafis gratisna nyaéta anu intel, sanaos moal aya kakurangan tina jinis-jinis anu aranjeunna resep pikeun ngamimitian Perang seuneu, hayu urang nyarios sakumaha aranjeunna, duanana amd sareng nvidia henteu tiasa ngaleupaskeun kode sumberna pikeun ngalaksanakeunana dina linux, rentang-rentangna aya sababaraha hal anu paling lucu anu sakumaha waktosna ngalirkeun. aranjeunna ka warisan, sareng teu aya ti 2 anu sanggup ngalakukeun anu pantes dina proprietariana, anu sanésna nyaéta ngabalikkeun insinyur driver sareng wasware sareng kéngingkeun supir anu teu resmi, tapi sopan: /

            Surak! 🙂 (Anggo bari Intel sanaos anjeun henteu resep pisan, éta mangrupikeun hiji-hijina pilihan anu tetep dugi ka anjeun ngalakukeun tugas anjeun ogé henteu satengah ...)

          3.    sina kire cenahna

            chucha xD kanggo komentar @jackass xd

          4.    Marcelo tamasi cenahna

            Sapuk satuju. Seueur anu percanten yén supir proprietari, persis pikeun alesan éta, langkung saé, padahal kanyataanna anu aranjeunna lakukeun nyaéta ngalambatkeun komputer. Kuring henteu kantos masalah sareng Ubuntu lami, sareng nalika aranjeunna mimiti muncul (versi 12) kuring robih janten LMDE sareng masalah éta direngsekeun.

        2.    pandev92 cenahna

          Kuring mastikeun yén kuring nyobian nganggo nvidia gt630 sareng intel hd4000, sareng 0 masalah sareng flash, kalayan intel hiji-hijina masalah nyaéta di tempat kadua, éta parantos robih atanapi henteu, tapi ku duanana éta cairan pisan.

        3.    JackassBQ cenahna

          Janten panginten éta mangrupikeun kasalahan 8 lapisan kuring anu henteu tiasa nganggo intél atanapi nvidia grafik ku cara anu saé, sareng lapisan 8 anjeun henteu tiasa nganggo AMD sakumaha mistina 😀

          1.    pandev92 cenahna

            Nya naon saur anjeun putra xDDDD.
            Upami ngabahagiakeun anjeun: ok

          2.    yukiteru cenahna

            Saur anjeun seueur ngeruk kalayan lapisan 8, upami éta kuring ngan ukur tiasa ngawartosan anjeun pikeun mikir naon anu anjeun pikahoyong.

          3.    JackassBQ cenahna

            Nya, nalika aranjeunna diajar ngonpigurasikeun perangkat kerasna ogé, urang bakal nyarios 😉

          4.    pandev92 cenahna

            Oke, kami bakal ngabéjaan, salam sareng wilujeng sumping.

          5.    JackassBQ cenahna

            Anjeun parantos masihan kuring alesan pikeun méréskeun masalah anjeun, kumaha saé anjeun tiasa kéngingkeunana. Salam.

          6.    sanhuesoft cenahna

            Kalayan i3 generasi kahiji sareng Intel HD kuring ogé ngagaduhan masalah sareng flash, utamina dina layar pinuh.

            PS: Henteu perlu sindir sampir, masing-masing parantos ngalaman pangalaman nyalira sareng pakakasna sareng saha anu terang upami masalahna salah sahiji atanapi hardware éta sorangan.

      2.    Pato cenahna

        HTML5 sareng drama parantos réngsé

  4.   Minggu cenahna

    Hatur nuhun kana naséhatna. Dengki anu jorok sareng supir gratis na dianggo pisan sareng jaga supir proprietari na.

    1.    yukiteru cenahna

      Éta gumantung kana NVIDIA, kuring gaduh awéwé lami (8400 GS) sareng anjeunna henteu kunanaon, kalayan suhu anu handap sakitar 48ºC sareng 60ºC dina kakuatan pinuh, kuring maénkeun anu sanés atanapi anu sanésna, sareng teu lami mesin PuerVideo HD tiasa dianggo nganggo nouveau, sanaos tangtosna éta Éta moal dibandingkeun sareng supir proprietary, hal-hal ngalayang ka ditu.

  5.   3 cenahna

    Kuring gaduh AMD A10-5800K APU sareng Radeon (tm) HD Graphics 7660D sareng éta tiasa dianggo pisan… tingali leres sareng parios naon anu leungit .. contona: naha anjeun gaduh dual chanel diaktipkeun? sabaraha ram na? jsb

    enya anu anjeun pikahoyong nyaéta linux janten pas kana windows maka masalahna aya dina pikiran anjeun sanés dina gnulinux

    1.    henteu cenahna

      Hoyong naon waé anu urang diinvestasikeun artos anu saé kanggo jalan saé atanapi, sahenteuna, lumayan lah ogé sanés masalah méntal, éta akal sehat murni.

    2.    pandev92 cenahna

      ram 1333 mhz ddr3, sadayana diaktipkeun, kuring nganggo 512 mb mémori kanggo apu, éta sanés sual konfigurasi, éta carita anu sami sareng biasana, supir AMD anu goréng dina 2d ..., kamari kuring nuju ngadiskusikeun euy éta dina phoronix. Ayeuna ku supir 13.8 anu kaluar kamari sahenteuna pertandingan henteu saé pisan, anu valvesna, tapi ku 13.7 anu kuring kamari, pikareueuseun..: /. Sareng kuring terang ieu sanés mangrupikeun kasus anu anéh, sabab masalah kaluaran opengl kalayan vlc sareng mplayer parantos dilaporkeun nalika nganggo radeon 4650 sareng masih aya. Kanggo langkung inri akhir minggu ieu kuring bakal ngadamel pidéo anu nunjukkeun masalah.
      Pikeun elav, sabab kuring henteu badé mésér amd, upami kuring peryogi artos sareng intel i3 henteu ngan ukur laun salaku CPU, tapi ogé ngagaduhan ampir kabéh grafik intel hd2500 / 3000 anu henteu pantes diputer dina windows.

      1.    frk7z cenahna

        pikeun memori APUs RAM diperyogikeun langkung sering, éta ngajantenkeun pc langkung saé, ti taun 1866 atanapi 2000+

        meureun masalahna nyaéta grafik terintegrasi pikeun APU, anjeun ogé tiasa nganggo sababaraha FX kalayan séri grafik HD 7000 séri kisaran pertengahan rendah

        1.    pandev92 cenahna

          Éta ram anu sami anu kuring anggo pikeun intel hd4000, tangtosna upami anjeun nempatkeun langkung gancang anjeun bakal terang sababaraha bédana, tapi pikeun supir katalis henteu kedah ngagaduhan bug mega éta.

          1.    frk7z cenahna

            Nya, Intel gaduh maksimal 1600mhz kanggo RAM (dina prosesorna), di AMD dugi ka 1866mhz sigana kuring, sareng kuring kantos ningali sareng OC langkung ti 2000, tapi éta khusus pikeun APU kumargi aranjeunna ngajalankeun langkung saé langkung gaduh frekuensi dina RAM éta naha éta nyarios xd.

  6.   AleQwerty cenahna

    Tulisan anu pikaresepeun. Abdi henteu maénkeun kaulinan, sahenteuna sanés anu canggih kalayan sarat pakakas anu luhur. Pikeun naon waé anu kuring anggo Linux sareng dina uji Debian abdi 64 XFCE4 kalayan Intel G31 / 33 anu sederhana pisan dina kapal, kuring gaduh cekap.

  7.   3 cenahna

    Abdi badé ngarobih add-on firefox ka agén pangguna ..

  8.   césasol cenahna

    Dina archlinux, supir propriétari ATI anu paling parah di dunya, sareng langkung-langkung upami anjeun nganggo violo, langkung saé pikeun diunduh sareng atur ku cara tangan (upami anjeun hoyong nganggo anu propriétari)

    Kuring nganggo ATI HD3000, supir gratis anu pangsaéna pikeun apus warisan ieu, tapi anjeun kedah ngonpigurasikeunna pikeun ngamaksimalkeunana, kuring nyarankeun anjeun maca wiki arlinux radeon https://wiki.archlinux.org/index.php/Radeon#Performance_tuning

    Sareng ogé émut yén Archlinux henteu nganggo nanaon sacara standar, bahkan henteu sadaya perpustakaan akselerasi grafis:
    lib32-fontconfig lib32-libxcursor lib32-libxrandr lib32-libxdamage lib32-libxi lib32-gettext lib32-glu lib32-libsm libxi gettext glu libsm desktop-file-utils lib32-giflib libpng lib32-libpng gnutls lib32-gnutls libxinerama libxcomposite -libxcomposite libxmu lib32-libxmu libxxf32vm lib32-libxxf86vm libxml32 lib86-libxml2 libldap lib32-libldap lcms lib2-lcms mpg32l ib32-mpg123 openal lib32-openal v123l-utils lib32-v4l-utils libs alsaite libsa méja lib32-méja

    Sareng dina cara nu sami masang sadayana perpustakaan anu didaptarkeun di dieu https://wiki.archlinux.org/index.php/Steam/Game-specific_troubleshooting#Dependencies

    1.    pandev92 cenahna

      Pikeun kartu warisan! supir gratis anu pangsaéna kusabab éta digosok, tapi ti séri 5xxx sareng sajabina, aranjeunna henteu acan digosok sadayana mhhh ...

  9.   Gayus baltar cenahna

    Kuring parantos parios sababaraha kali dina daging kuring ... AMD saé dina hal harga, tapi dina pagelaran (sareng seueur deui dina Linux) éta henteu ngimbangan, ku seueur. Sakumaha anu kuring carioskeun dina postingan kuring sateuacana, éta sanés deui masalah kinerja di buruan (anu nuju ditingkatkeun), tapi masalah sareng desktop sacara umum.

    Kuring pulih Nvidia 9800GT kuring sababaraha dinten ka pengker, sareng bédana kinerja tiasa ditingali, sahenteuna ku supir propriétari. Kartu ieu tiasa dipasihan ku harga anu saé pisan, numutkeun kinerja anu dipasihkeun. Kuring nempatkeun tautan dinten anu sanés ti Phoronix kalayan sababaraha tolok ukur Linux / windows anu hadé pikeun Nvidias ti 98'00GTX ka luhur.

  10.   Gayus baltar cenahna

    Kanggo catetan, Catalyst pikeun Linux parantos ningkat pisan. Sababaraha taun ka pengker, nganggo laptop kuring HD4330 di OpenSuse / Kde sareng Ubuntu mangrupikeun déwa ... sareng Debian éta saé langkung saé.

    1.    pandev92 cenahna

      Aranjeunna parantos ningkat pisan ngeunaan séri 11.xx tapi ngeunaan 12.6 anu terakhir anu ngadukung radeon 4650 .., ogé henteu ... aranjeunna henteu paduli nalika kuring ngalaporkeun bug! Kuring yakin yén minimum anu kedah dilakukeun ku perusahaan sapertos anu ngajantenkeun supirna tiasa dianggo saé sareng kwin atanapi compiz, sareng xv éta henteu sapertos anu lambat dibandingkeun sareng nvidia atanapi intel.

      1.    Gayus baltar cenahna

        Jigana masalahna jelas pikeun pangguna sababaraha taun ka pengker, tapi ayeuna yén gim anu cukup kuat parantos sumping, anu urang sadayana terang mimiti terang: yén driver ATI pikeun Linux mangrupikeun 'kotoran'. Kuring pikir yén dina sababaraha taun ieu bakal ningkat ... kalayan ATI sareng Nvidia. Tapi kanggo waktos ayeuna, jalma-jalma anu ngagaduhan grafik "lami" parantos jelas. 😀

  11.   Ritman cenahna

    Kamari kamari kuring ngalaman pangalaman sapertos kitu sareng HD5670 kuring, anu tangtosna tiasa dianggo saé dina Windows. Saatos ngaganti hard drive kuring langkung resep masang sadayana ti mimiti, sareng kamari éta Linux Mint 15 Kayu Manis.

    - Ngan dipasang éta masihan kuring supir gratis, kalayan sababaraha masalah pikeun leres ngadeteksi résolusi tapi kuring gancang ngajawabna.
    - Kuring masang 'fglrx' sareng saatos balikan deui Peta Kayu manis sareng lebet kana mode warisan atanapi naon waé anu disebatna.
    - Kuring masang 'fglrx-update', anu langkung énggal, sareng langkung sami (frasa ieu kadenge kuring wawuh).

    Kuring parantos ngantepkeun supir gratis, anu sigana henteu janten goréng dugi ka masang sababaraha kaulinan. Kuring ngan ukur nyobaan lincity-ng sareng tanpa ampir nganapigasi ménu na kuring dugi ka desktop.

    Isukan kuring bakal neraskeun tés.

    Panasaran, laptop ieu sareng HD7470 cocog sareng 'fglrx-update' (sanaos kuring émut kana pidéo layar lengkep), tapi di dieu kuring nganggo Mate, anu henteu meryogikeun kamekaran Cinnamon sareng desktop anu langkung modéren anu sanés.

  12.   3 cenahna

    anjeun parantos nyobian sagara apu a8 5600k?
    entong nyerah ...

    1.    pandev92 cenahna

      Kalayan papan asrock, kuring ngaktipkeun Xboost, janten kuring mendakan yén xD oceada ..., ayeuna kuring badé nyobian ubuntu 13.10 iso teras nganggo distro anu nganggo sababaraha lingkungan tanpa épék, sapertos crunchbang, dugi ka beureum topi XD

      1.    Gayus baltar cenahna

        Awas! AMD nyalira ngingetkeun yén aranjeunna ngan ukur ngadukung Ubuntu 12.04 ... sanaos kuring masih luncur sareng ningali Catalyst Legacy, anu kuring gaduh pikeun HD4330.

  13.   pandev92 cenahna

    Ayeuna kuring nuju uji coba sareng kubuntu 13.10 sareng sigana sampurna, duanana flash henteu gaduh robih sareng cairan sabab mplayer tiasa ngagunakeun opengl kalayan leres sareng tanpa masalah, sapertos dina 2d sadayana leres .., ayeuna anu janten perhatian kuring nyaéta suhu. ., sensor sensor teu nyaritakeun sabaraha gelar kuring.

    1.    JackassBQ cenahna

      Dugi ka anjeun hasil. Éta pentingna nyéépkeun sadayana hartosna sateuacan ranting kusabab leres. Salam, kuring ngabagjakeun anjeun 😉

      1.    pandev92 cenahna

        Kuring parantos ngahontal satengahna, kusabab unggal 1 atanapi 2 jam, sapertos gpu nabrak sareng layar pareum 5 detik teras dihurungkeun deui. XD

    2.    k1000 cenahna

      Aya distro anu kalakuanana sapertos kotoran (Abdi henteu nyarios éta, leres, ngan ukur debian sareng openuse sareng mint kalakuanana sapertos anu kuring pikahoyong: P)

    3.    mitcoes cenahna

      Punten apdet tulisan anjeun / tantrum
      Komputer kuring langkung parah tibatan milik anjeun
      AMD X3 450 + ATI HD 4250 di 720p dina ASUS caket 24 ″ 1080p
      Sareng sareng Manjaro sareng supir gratis sadayana jalan - kecuali Blénder anu kuring henteu anggo kusabab ATI nganggo OPENcl - kabuka - sareng sanés CUDA - ditutup -
      Abdi henteu kedah langkung seueur sareng dina dintenna rasio kualitas / harga anu pangsaéna
      APU sanés ngalakukeun kaajaiban, nyaéta nyimpen sahenteuna

      Éta ngaganggu kuring ninggali pengendali anu ngadamel sadaya mérek

      Dina GPUs kualitas harga ATI - NVIDIA saimbang sareng pengendali sareng CUDA gaduh kaunggulan tibatan model harga Nvidia sareng kinerja sami sareng ATI, tapi dina APU perbandingan kedah dilakukeun sareng Intel dina harga sareng kinerja sareng harga. pikeun CPU meunang ATI, sareng harga sareng kinerja pikeun GPU ogé.

      Pasang alternatif Intel sareng grafik Intel pikeun harga anu sami pikeun dibandingkeun, henteu sababaraha kombinasi hipotetis Intel + nvidia terintegrasi murah anu teu aya.

      1.    pandev92 cenahna

        Laptop abdi nganggo driver gratis sareng radeon 4650, ngahontal 90 derajat, janten kuring henteu ngarencanakeun pikeun ngapdet nanaon. Bisi naon waé kuring bakal nunjukkeun kaayaan anu pikaseurieun pikeun supir pikeun kartu kuring. Tapi éta meureun énjing.

  14.   Wayne7 cenahna

    Compa kuring miharep anjeunna sagala tuah anu mungkin, kuring pikir anjeunna gaduh sihir / kutukan ka anjeunna haha ​​-Ngan guyon.
    Kuring parantos sareng amd apu A8-3850 sakedik waktos ayeuna, sareng sapertos anjeun, hargana leres-leres narik perhatian kuring. Kuring parantos nyobian seueur distro sareng robih, tapi sanés kusabab stabilitas, tapi kusabab mania kuring, tapi éta masalah henteu stabilitas henteu kajantenan kuring, tapi pagelaranana henteu sami sareng dina Windows di buruan, anu ngajalankeun anggur ku pisan goréng. Salian ti éta, Cakra mah langkung stabil tibatan driver bébas; Kuring ngan ukur nekenkeun yén lampu kilat di Firefox mangrupikeun hal anu pikareueuseun yén dina Chromium henteu sami, éta méwah.
    Kuring ayeuna gaduh dualboot, sareng windows pikeun kaulinan. Tapi kuring sadar yén supir swasta amd jauh tina teu aya di tingkat nvidia.

    Salam!

    1.    pandev92 cenahna

      Apu anjeun langkung lami tibatan milik, éta nganggo hd65xxd anu saleresna sami sareng séri 5xxx janten ngagaduhan pangrojong anu langkung saé :). Masalah 2d kuring parantos réngsé ku kubuntu 13.10… hayu atuh sababaraha tés deui.

    2.    Pablo cenahna

      DI CHAKRA SADAYANA SADAYANA

      1.    pandev92 cenahna

        Éta sababna anjeun nganggo windows (trolling maksimum).

  15.   René Lopez cenahna

    Intel Rulez!
    Éta saderhana éta (pikeun kuring) Abdi sanés gamer, upami kuring maénkeun kuring ngalakukeunana sareng anu asalna sacara standar dina sistem (upami éta datang), henteu aya anu sapertos nyéépkeun waktos maén Sudoku atanapi Mahjong (anu terakhir anu kuring pendakan / diajar Thanks anu éta sumping di Ubuntu) bari kuring ngamutahirkeun sistem atanapi ngaunduh sababaraha hal.
    Sareng upami kuring maénkeun kuring ngalakukeunana dina maén 2, teu aya anu sapertos tantangan PES anu saé sareng rerencangan, dibarengan ku sababaraha bungkus bir, sanaos kuring ampir-ampiran sok éléh.

    1.    Gayus baltar cenahna

      PS2 henteu ngagaduhan buruan anu pangsaéna di dunya: Serius Sam xDDD

      1.    pandev92 cenahna

        Di Linux éta gim hyper hyper kirang dioptimalkeun, éra: /

  16.   janus981 cenahna

    Kuring parantos nganggo ati salami 10 taun ayeuna kuring gaduh atu 5670hd sareng driver debian sareng proprietary sareng kuring teu ngagaduhan masalah boh flash atanapi video, kanggo maén di dinya upami kuring nganggo windows, kecuali nalika kuring maénkeun FTL anu kuring resep. singgetna, sadaya jelema nyarioskeun kumaha kaayaan aranjeunna di pameran.

  17.   aioria cenahna

    sakumaha ceuk kuring sateuacan hardware AMD RADEON langkung saé tibatan Nvidia tapi NVIDIA ngagaduhan perangkat lunak anu langkung saé tibatan AMD. Kuring mangrupikeun kipas AMD tapi dugi ka aya anu saé kaluar tina drive dina Linux kuring bakal teras nganggo Nvidia yén upami éta tiasa dianggo saé di GNU / LINUX

  18.   k1000 cenahna

    Kuring terang kuring henteu ngan ukur pangguna anu bahagia sareng AMD. Kuring henteu nerjemahkeun, henteu maénkeun, tapi nganggo cangkang gnome, (kde bores kuring), kuring nonton video flash, pilem (henteu langkung ti 720p) sadayana kalayan supir gratis.
    Kuring ngan ukur kedah nyarios: Hidup AMD

    1.    seba cenahna

      Kuring teu ngagaduhan masalah sareng proprietari, patokan repo katalis jalan saé pisan, hiji-hijina hal anu kuring sono nyaéta pikeun leres milih akselerasi, apu sareng anu khusus, hal anu nyolong sakedik batré, tapi éta henteu seueur, di win 8 moal tiasa 🙁

  19.   nano cenahna

    Moral? Entong nganggo produk AMD pikeun grafik upami anjeun hoyong ngaraosan GNU / Linux, jaman

    1.    Pablo cenahna

      Tangtos henteu, anjeun lepat, kuring gaduh prosesor sareng video AMD, kuring nganggo cakra sareng sadayana sampurna ... Di Ubuntu pikareueuseun.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Pikeun hal éta kuring gaduh PC sareng 100% chipset Intel.

        1.    pandev92 cenahna

          Masalahna sareng intel nyaéta anjeun henteu tiasa lancar maén ampir naon waé ... hayu urang tingali naha aranjeunna masihan paningkatan dina méja kumargi éra bahkan dota éta kirang ti 20 fps ...

    2.    eliotime3000 cenahna

      Topik Top: Avatar éta ngingetan kuring ngeunaan guru anu nyawad tina séri animasi daria.

  20.   3 ndria cenahna

    Sial, kuring henteu pernah mikir kasaluyuan (atanapi sauyunan!) Kalayan AMD mangrupikeun halimpu

  21.   Pablo cenahna

    @ pandev92 Dimana fanboyism na?

    Lanceuk jelas anjeun nganggo apu the apus ngagabungkeun grafik sareng cpu apu henteu goréng tapi, sialan urang sadayana terang yén supir AMD Linux anu kotoran, duanana gratis boh proprietari.

    Hardware kuring AMD Phenom II X4 965BE 3.4GHZ
    Asus motherboard M5A97 chipset
    4gb Kingston 1333mhz
    Master cooler stock cooler master sareng 2 pipa tambaga

    Jelas kuring ampir wani mastikeun yén pc anjeun sami sareng generasi kahiji Intel core i3 kalayan frékuénsi anu henteu langkung luhur tibatan 2GHz

    Tingali di Bechmark ieu http://cpuboss.com/cpus/AMD-Phenom-II-X4-965-vs-AMD-A8-5600K

    Kumaha anjeun tiasa ningali CPU kuring didahar dina 5600k, tong pura-pura gaduh prestasi anu hébat sareng apu éta, kuring satuju sareng anjeun amd henteu tiasa dianggo sacara grafis di Linux sahenteuna di Ubuntu sareng NO turunan.

    Tétéla kuring ngagaduhan pir os 7 Kuring masang supir propriétét anu dianjurkeun ku Canonical dina sumber perangkat lunak sareng hiji-hijina anu kuring kéngingkeun nyaéta ngarobih bungkus, kuring kedah masang deui.

    Sateuacanna kuring nganggo Cakra sareng supir anu aranjeunna pasang sareng pamasangan sareng supir, sadayana sampurna tanpa aya masalah sareng meureun amd henteu némbak seueur fps tapi kuring henteu paduli ngeunaan fps.

    Abdi sanés fanboy tina AMD Kuring ngan ukur nganggo éta kusabab kuring resep maén adilna, anjeun terang Nvidia éta AMD tapi CEO Jen-Hsun Huang bakal ngajual nvidia upami anjeunna teras-terasan amd salaku CEO mérekna, intél ogé kuring henteu nyarios dina windows éta sampah.

    Kuring nampi, ngaku sareng masihan iman yén dina CPU Intel mangrupikeun raja raja sanaos AMD gaduh 8 inti asli sareng stok 4.0ghz nalika nganggo intél 32nm bakal meunang.

    Fakta anu sanés: Dell, HP, Toshiba sareng pabrik anu sanés nampi diskon salaku imbalan kanggo ngagaleuh sakedik atanapi nanaon ku AMD, janten perusahaan ngajukeun gugatan ngalawan éléktronika Terpadu.

    Sigana sirah anjeun panas, tapi kuring salah éta Stallman. Unggal kuring yakin yén RMS Hirup di taun 1990 sareng sanés di 2013, sadayana katingalina lepat,

    "Entong mésér ATI, éta mangrupikeun musuh kabébasan anjeun" Musuh bal kuring, meureun anjeunna henteu resep nanaon kusabab anjeunna aya kabébasan tapi kusabab anjeunna ogé yén di Linux aya seueur pisan pameget, nyarios yén aranjeunna henteu mésér AMD, bakal sapertos nyarios yén Ubuntu étah, ngan sabab, kuring henteu resep ideu bodo Canonical pikeun ngajantenkeun anjeun dikenal ku kapentingan masarakat sareng janten semi-proprietari.

    Kuring henteu ngubaran anjeun sacara parah tapi upami anjeun hoyong ngarékrut kuring atanapi jalmi, laksanakeun, anjeun dina hak anjeun pikeun ngutarakeun pikiran anjeun, kuring ngajak anjeun nalungtik sateuacan nyerat hal-hal anu henteu leres pisan.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Sawaréh, anjeunna leres, kumargi sareng PRISM, aranjeunna parantos tobat sareng satuju sareng RMS. Sedengkeun pikeun supir, kuring pikir éta langkung pikeun otonomi pikeun ngajawab masalah sareng henteu ngagaduhan perasaan anu janten korban tina usurer.

      Éta RMS leres, anjeunna leres, tapi sababaraha kali, anjeunna biasana paradoks dina hal kecap-kecap na.

      Kuring nganggo Debian janten kuring henteu tiasa biasa kana sistem paket Ubuntu anu lepat (ti Ubuntu, ceunah, sanés tina turunanana sapertos Kubuntu atanapi Xubuntu, anu saé pisan), sareng kuring nganggo Flash Player kanggo nonton pidéo kuring, Skype supados tiasa dilakukeun obrolan video sareng Opera pikeun nyinkronkeun paporit smartphone kuring.

      1.    Pablo cenahna

        Nyatana Ubuntu ngabobodo kuring sareng ngabijilkeun kuring, éta rapuh pisan, éta bakal langkung gampang tibatan windows 98 sareng éta ngan ukur pikeun éta. Kuring nyarios sareng ngajaga yén HUTANG anu pantes éta nyaéta Debian sareng mint ...

        Sigana mah ngagunakeun hal propriétari sapertos uap atanapi codecs henteu ngahianat kabébasan sabab kuring henteu terang naha kuring tiasa nganggo lampu kilat dina trisquel kuring henteu robih tapi pikeun kuring anu pangsaéna nyaéta Cakra, manjaro sareng Opensuse,

        Sedengkeun pikeun turunan ubuntu kuring nyarios TEU NILAI Teu nanaon

        Kubuntu sareng mint sami sareng bédana yén Mint langkung difokuskeun pikeun pangguna multimédia kalayan tambahan sapertos vlc gimp sareng minitube sareng alat mint nyalira sapertos backup mint, mint install mint, sourses dll.

        Janten seueur pisan turunan ubuntu gaduh latar tukang anu béda, screensaver sareng program anu béda ngalangkungan apt anu dina seueur distros nganggo program anu sami….

        Upami ubuntu henteu acan berpisah sareng rasa na, langkung gampang pikeun nawiskeun DVD anu kalebet Unity, gnome Xfce, LXDE sareng kde tapi kalayan asupna mir éta tiasa ngahubungkeun hubungan antara rasa na.

        Sami sareng mint nawiskeun dvd sareng KDE, CINNAMON, mate sareng Xfce
        sareng mint debian sareng kayu manis sareng pasangan, persis sapertos Opensuseuh, ieu bakal mempermudah damel pikeun programer sareng pangguna énggal, sahingga ngahindaran kabingungan sareng pamikiran yén persatuan ubuntu sareng gnone ubuntu sami, aranjeunna bahkan nyandak parangkat lunak anu sami sareng bédana lingkungan grafis .

        Nya alternatif séjén pikeun fungsi Gnome sareng XCFE sahingga upami anjeun badé nganggo XFCE anjeun tiasa ngarobihna ku klik atanapi ngagabungkeun ménu na alatna, dina kasus LXDE sareng Razor QT éta mangrupikeun gabungan tina kode terstruktur ti mimiti.

        Ieu bakal mempermudah yén aya kirang fragméntasi atanapi ngahiji contona
        OS PEAR + ELEMENTARY OS JEUNG DIPEEN LINUX yén tiluanana fokus kana niru mac os sareng sadayana 3 gaduh perangkat lunak nyalira bebas tina gnome tapi pear os sareng dipeen nganggo gnome salaku basa. Ayeuna ti SD kuring henteu terang naha éta ogé ngagunakeun gnome salaku pondasi.

        Ngeunaan RMS, anjeunna henteu resep nanaon sareng ideu na pikeun bébas pisan nyegah nawiskeun alternatif anu langkung saé anu tiasa gratis tapi kualitasna.

        Sajauh anu kuring terang Gnome dibiayaan ku redhat sareng ngagaduhan pondasi gnome na, dina diri kuring sigana yén gnome dianggap bagian tina GNU, tapi pikeun leres-leres bersaing sareng ui Modern atanapi Aqua pikeun mac aranjeunna kedah ngaleungitkeun parangkat lunak anu luntur sareng ningkatkeun fungsi program ogé kualitas grapik. KDE siga anu saé pikeun kuring bahkan didahar sacara grafis dina modeu ui sareng mac sareng gnome aya di tukangeun grafik sareng fungsi kana KDE.

    2.    pandev92 cenahna

      Anjeun salah pisan, i3 tuang kakuatan amd cpu, sakedik teu aya deui, tapi dina grafik, jauh pisan, kuring nangtang anjeun maénkeun medan perang 3 dina 1080p kalayan i3 éta tanpa grafik anu didedikasikan sanés, tibatan apu upami anjeun tiasa ngalakukeun éta (ngan ukur ningali gameplays di youtube).

    3.    pandev92 cenahna

      Ku jalan kitu, kuring hoyong nunjukkeun yén apu hargana 50 euro kirang tina phenom anjeun ... sareng rugi sakedik ..., kuring henteu ningali kauntungan anu luar biasa ieu! sabab ku fenom anjeun kedah mésér grafik anu didédikasikeun, anjeun mayar langkung, sareng tungtungna anjeun ogé kedah mésér grapik, sareng sahenteuna mésér hiji kanggo 70 euro…, anjeun bakal ngagaduhan fps anu sami sareng apu.

      1.    Pablo cenahna

        Nya anjeun henteu kedah peryogi grafik khusus upami anjeun tiasa ngajalankeun kaulinan nganggo 4250 atanapi chipset terintegrasi langkung luhur kalayan 1024mb atanapi langkung.

        Sugan siga kuring nyebatkeun éta sanés kasalahan grafis tapi anu duanana Amd sareng Nvidia kosong. Hiji-hijina hal anu saé dina linux nyaéta intel.

        Ngeunaan naon anu anjeun nyebatkeun, apu langkung saé tibatan intel hd, panginten anu diukur nyaéta intel HD 5000

  22.   Pablo cenahna

    Anggo supir linux gratis, anu kagungan ti nvidia boh amd mangrupikeun omong kosong kecuali Opensuse and Chakra….

  23.   eliotime3000 cenahna

    Anu matak, di Ubuntu, supir ATI / AMD tiasa dianggo sopan, tapi kuring henteu acan ngetéskeunana dina kaulinan.

    1.    pandev92 cenahna

      13.15:13.20 sareng XNUMX:XNUMX sigana henteu, tina naon anu kuring kantos baca, khususna dina apus aranjeunna nyababkeun seueur lags gim sareng kabocoran mémori! xD
      Langkung saé nganggo anu gratis, sareng kénca 4 maot 2 dina sadayana sedeng sareng sababaraha nilai tinggi, saur kuring gaduh stabil 30 fps (1600 x900).

  24.   tukang terakhir cenahna

    Nya kuring nuju hadé pisan sareng AMD, kubuntu 12.10 sareng supir proprietari, kuring nonton pilem, kuring maén dina uap (Sumber kontra-mogok, sareng pertandingan satengah hirup 2) sareng sadayana henteu kunanaon.

    CPU kuring: AMD Phenom II x6 1055t
    GPU: Radeon HD 7770
    4gb RAM

    1.    pandev92 cenahna

      Sigana mah ngan ukur séri 7xxx XD anu badé bin, dina supir proprietary kubuntu upami kuring nganggo openg salaku kaluaran vlc masihan kuring sababaraha masalah, sareng dilaporkeun ku langkung ti hiji pangguna dina phoronix.
      Tungtungna kuring saé di kubuntu 13.10 sareng supir gratis sareng tabel terakhir ..., kuring hasil ku flash sareng pidéo anu langkung parah kuring henteu tiasa ngaktipkeun uvd ..., kuring kedah terang kumaha nyusun tabel sareng nyiptakeun deb khusus sareng vdpau diaktipkeun.

  25.   Alejandro cenahna

    Kuring teu ngagaduhan masalah, kuring nganggo amd sareng éta tiasa dianggo saé, pastina éta kedah janten apu nyaéta, éta datang dina hiji CPU anu kedah peryogi waktos, upami urang sapertos kieu aya sababaraha hal anu henteu jalan.
    Abdi tiasa maénkeun satengah hirup 2 tanpa aya masalah, trine, bastion atanapi permainan sanés. Sacara pribadi, flashna saé kanggo kuring, naha éta 720 atanapi 1080p.
    cpu: amd phenom ii x4 955
    gpu radeon hd 7770
    8GB ram.

  26.   Abigail cenahna

    Nya kuring nganggo manjaro.

    Amd fx-6300
    PowerColor Radeon HD 7850 2GB 256-bit GDDR5
    16 GB Ram

    Sareng kuring maénkeun dota 2, bénténg tim, cs 1.6 uap sareng éta cocog sareng kuring, kuring gaduh supir gratis sareng kuring teu ngagaduhan masalah sareng aranjeunna, kuring masih henteu ningali gagal dina pamuter flash kuring sareng kuring nonton pilem dina warna biru. Sinar tanpa luncat.

    Wasalam

  27.   3 cenahna

    anjeun teu gaduh dual chanel diaktipkeun. pikeun ngaktipkeunana anjeun peryogi 2 modul ram sahenteuna 1866 sareng anjeun ngaktipkeunana dina bios. sareng bedana nyaéta naékkeun kinerja langkung ti 50%

    salah sahiji kakuatan tina apu amd ieu nyaéta dual chanel. ku modul anu hiji henteu diaktipkeun

    ngaktipkeun Xboost henteu cekap, anjeun kedah leres-leres lautan ...
    Éta bakal janten tutorial anu hadé ngeunaan kumaha ngalangkungan amd apu ... aya anu terang?

  28.   itachi cenahna

    Pandev tetep dina jandéla, sabab anéh pisan henteu dianggo pikeun anjeun, boh dina linux atanapi dina OSx. (entong salah jalan eh, éta banyolan)

    1.    pandev92 cenahna

      :OKÉ

    2.    eliotime3000 cenahna

      Pandev sigana henteu cocog sareng UNIX sareng turunanana.

      1.    pandev92 cenahna

        Kuring ngan ukur henteu cocog sareng supir garca eliotime3000, kuring pisan nungtut: =) sareng hanjakalna hiji-hijina anu minuhan sarat kuring nyaéta nvidia.

  29.   Erick cenahna

    ogé kuring kedah nyarios yén sahenteuna pikeun kuring, kuring ogé saé supir proprietari, kuring nganggo:
    ASUS DEWAN (P8B75-M)
    Intel (R) Core (TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHz (4 inti)
    KARTU VIDEO 1GB PCIE XFX RADEON HD 5640
    8GB RAM 1333

    Sareng éta saé pikeun kuring, kuring resep pisan maén lumba-lumba sareng pcsx2 sareng ampir sadaya pertandingan, duanana dina wii, gamecube ngajalankeun ampir 100%, ngan anu dina play2 gaduh waktos anu sesah, upami teu kitu, persatuan tiasa saé pisan, sanaos henteu anggo pisan kumargi kuring langkung resep kana gaya klasik sareng sanaos leres éta henteu jalan sakumaha dina windows saatos éta nyumponan kabutuh kuring, salaku detil terakhir kuring nganggo ubuntu 13.04 sareng sanés kuring sanés kipas tina ubuntu tapi ubuntu henteu kantos gagal sapertos linux mint, tapi sadayana dulur, Salam

    1.    pandev92 cenahna

      Sareng gim uapna? tinggaleun 4 maot2, serius sam bfe3? dota 2? jsb jsb

      1.    Erick cenahna

        Nya, kaleresan kuring henteu masihan tugas pikeun masang aranjeunna via uap sabab kuring gaduh wates unduhan sareng seueur gim anu anjeun koméntar langkung tina 5 gigs, éta bakal lami pisan pikeun ngaunduh tf2 contona, teras dugi ka kéngingkeun sinyal anu langkung saé kuring lulus , Surak

  30.   Andrelo cenahna

    Ngadamel kelompok mandiri, ATI, upami aranjeunna sanés AMD / ATI, supados aranjeunna mésér AMD / ATI kuring henteu terang naha aranjeunna masokis atanapi naon.

    1.    pandev92 cenahna

      Saderhana pisan sabab nalika anjeun maén dina windows sareng anjeun ngabandingkeun ati anjeun sareng nvidia anu sami hargana ..., nvidia sok éléh

  31.   gékko cenahna

    Hal anu anéh, kuring ngajalankeun LMDE sareng kayu manis sareng C-50 APU sareng kuring henteu ngalaporkeun masalah dina lampu kilat sakumaha anu parantos didadarkeun di luhur. Kuring henteu ngarti kumaha éta tiasa lumangsung ka jalma. u_u

  32.   Ben cenahna

    Kusabab kuring ngagaleuh mini lap ku amd e-300 dual core dina 1.1ghz kuring kuciwa pisan ka amd. Laptopna saé pisan, keyboard, layar, warna, sareng sajabana ... Nanging, prosesorna lambat sareng janten panas pisan bahkan dina windows ... di Ubuntu éta fume (henteu sacara harfiah jelas). Ayeuna kuring sareng generasi kahiji intel core i3 (380m) sareng Ubuntu 13.04 nuju lumayan saé sareng Unity.

  33.   Yuriy Istochnikov cenahna

    Screw kuring upami anjeun resep ...

    Katalis Xorg-Edgers leres-leres dianggo pikeun kuring dina HP Envy M6 (APU A10-4600M), sanaos kuring nyarios yén éta mangrupikeun butir anu hadé dina buntutna pikeun ngajantenkeun funkar, khususna Catalist anu Kubuntu dibawa "sacara standar "12.10 Aranjeunna henteu damel sareng PUÑETERO XORG 1.13 !!! Saatos wengi ngalahirkeun, kuring bahkan tiasa maén ngalangkungan Anggur… (Kuring henteu acan nyobian Program L4D2 sareng Kerbal Spasi dina basa asli). Masih, kuring henteu nganggo Linux pisan dina pangkalan ieu, kusabab remix anu kuring sasarengan (Ubuntu 12.10 ka 13.04 sareng KDE sareng Unity ... aranjeunna henteu akur sareng kuring teu males ngarobih sadayana. )

    Ayeuna kuring badé ngajantenkeun Winbugs 8 luncat kana «Velikaya Slava» (sakumaha pangkonan kuring disebat), tingali kumaha jalanna ... Nyaho yén Kubuntu 12.04.3 ampir dileupaskeun (sareng AMD ngadukung 12.04.2 sareng 13.04 , kalayan anu kuring yakin kuring bakal cicing sakedap), bakal pikaresepeun pikeun ngabandingkeun kinerja antara éta sareng Fedora 19 sareng Catalyst 13.8 ... Mudah-mudahan aranjeunna nyusun sareng kuring henteu "layar dilanggar (et) dugi ka maot."

    Di sisi anu sanésna: Free Drivers + APU = nempatkeun téstis dina kapal uap. Mudah-mudahan aranjeunna tiasa ningkatkeun aspek-aspek éta sanés, sabab kuring resep pisan AMD pikeun rasio harga / kauntungan.

  34.   Marcelo tamasi cenahna

    Masalah anu anjeun gaduh nyaéta Ubuntu, sanés mikro, supir, atanapi kartu grafik. Kuring gaduh mesin lami, nganggo AMD Sempron 3400+, 2 GB RAM, sareng monitor LCD 21 ′ anu kuring tiasa nonton pilem, televisi, video naon, bahkan layar pinuh.
    Kartu grafis mangrupikeun umur gua Nvidia Geoforce (256K), sareng kuring henteu nganggo éta sareng supir proprietari tapi anu gratis anu disertakeun ku sistem (Nouveau).
    Sistemna nyaéta Linux Mint Debian Edition (LMDE), anu dibarengan ku kernel 3.2.0.4.
    Kalayan éta sampurna. Kuring henteu terang kaulinan, sabab kuring henteu nganggo; tapi ku pidéo na, teu aya masalah. Mudah-mudahan ieu tiasa ngabantosan anjeun. Salam.

    1.    Yuriy Istochnikov cenahna

      Masalahna nyaéta ... yén aranjeunna henteu nyarioskeun prosesor ... éta ngeunaan APU. Kuring gaduh Athlon 64 sareng Phenom X4 anu parantos ngajalankeun linux sapertos sutra ... masalahna upami anjeun gaduh kartu vidéo AMD. Kuring parantos tiasa ngajalankeun gim sapertos CoD-MWX (kalayan X antara 1 sareng 2), Doom 3, anu pangsaéna Need for Speed ​​saga sareng ayeuna kuring masang Kerbal sareng L4D2 asli tanpa gelut (ti supir) di «Velikaya Slava» (HP kuring Envy M6 APU AMD A10-4600M). Tapi pikeun kaluar tina "Velikaya Slava" (Kamulyan ageung dina basa Rusia), kuring kedah ngalahirkeun Cina nganggo payung terbuka !!!

  35.   Yesus cenahna

    Kuring ngalaman masalah anu sami sareng anu pangsaéna anu kuring kahontal nyaéta nyaéta sistem RPM, Deb jerks nalika maénkeun pidéo sareng RPM ogé, tapi masalahna kirang tapi kuring tiasa hirup sareng éta, pilihan anu sanés nyaéta boot dual sareng sistem. Jandéla, kuring parantos condong ka PCLinux sareng dina komputer anu kuat nganggo PCLinux FullMonty tangtosna aya sababaraha deui anu ngagaduhan Fedora, Opensuse, sareng sajabana. Masalahna sanés ngan ukur AMD, masalahna muncul pikeun munggaran kalina ku komputer Intel anu lami kalayan pidéo terpadu sakitar 4 taun ka pengker sareng diuji sakitar 10 sistem ti ubuntu…. bahkan crunchbang sareng anak anjing, abdi henteu kantos nyobian sistem BSD, upami aya anu kantos ngalaman sareng BSD + AMD, punten mairan ... salam ka sadayana ...

  36.   Paolo cenahna

    Eureun nganggo linux .... anjeun hoyong ngahesekeun hirup anjeun.

  37.   Gosip cenahna

    Kumisan ti naon anu anjeun carioskeun, anu kuring henteu nolak leres, anjeun kedah pisan balik ka sakola dasar pikeun diajar basa Spanyol anu henteu pernah anjeun pelajari nalika anjeun kedah gaduh, eh, budak? Sakitu seueur kecap sareng najong kamus dina sababaraha baris! Budak lalaki, pikir yén ratusan atanapi rébuan jalma badé maca anjeun, kumaha anjeun mikir nunjukkeun diri anjeun anu buta huruf, manusa?

    1.    pandev92 cenahna

      Nuhun, ku koméntar anjeun kuring ngabersihan burit kuring. 😛 sareng anu kadua, kuring ageung nyarios basa Italia, janten, kuring terhormat nalika nyerat Spanyol. Ala, kanggo bobo anaking.

  38.   Sbroker cenahna

    Masalah anjeun nyaéta anjeun henteu nganggo debian (ubuntu, kubuntu, mint, jst .. éta sadayana dumasar kana debian sanés debian). Sadaya aplikasi, fungsionalitas, plug-in sareng aplikasi anu parantos anjeun sebatkeun ku kuring dianggo ku Phenom II 955 X4 BE + ASUS ATI HD 5670 1 G DDR5 sareng sadayana tiasa dianggo sapertos sutra. Coba debian 7.6 ku backports sareng anjeun panginten bakal reuwas.

  39.   David cenahna

    Entong percanten yén Ati tiasa dianggo saé pisan di Windows, kuring ngagaduhan AMD Athlon 64 3500+ kalayan 2GB ram, sareng ati X300 pci express sareng dina windows 7, clan tv badé ngaganggu kuring, sareng sistemna kadang-kadang rada lambat , dina GNU / Linux kuring henteu nyaritakeun nanaon, AMD mangrupikeun sampah murni, kalayan intel core 2 duo tina macbook abdi hal-hal ieu henteu kajantenan
    Wasalam