Kalayan terminal: Newsbeuter maos RSS anjeun ku konsol

Sanaos ku naon anu kuring lakukeun nyaéta nyiptakeun deui roda, kuring tetep Kuring teraskeun sareng ideu ngadamel a RSS maca ku konsol pikeun TiLinux.

Nanging, upami anjeun hoyong anu parantos dianggo pikeun tugas ieu, kuring nampilkeun ka anjeun Newsbeuter, anu maca RSS hal paling keren. Masang dina Debian urang muka terminal teras nyimpen:

$ sudo aptitude install newsbeuter

Teras we laksanakeun sahingga éta nyiptakeun folder konfigurasi di ~ / .newsbeuter. Kalayan konci na [Q] urang kaluar tina aplikasi teras urang nempatkeun URL Naon anu urang hoyong muatkeun RSS maca. Pikeun ieu kami ngadamel file ~ / .newsbeuter / urls sareng urang nempatkeun sapertos kieu di jerona:

https://blog.desdelinux.net/feed/
http://feeds.feedburner.com/120linuxfeed
http://www.alcancelibre.org/backend/index.rss
http://feeds.feedburner.com/BeLinuxMyFriend
http://bulma.net/xml.php
http://www.com-sl.org/feed
http://crysol.org/es/node/feed
http://diariolinux.com/feed/

Ieu sababaraha, anjeun tiasa nempatkeun saloba anu anjeun pikahoyong. Kami ngaluncurkeun aplikasi deui di terminal kalayan paréntah:

$ newsbeuter

Sareng urang kedah kéngingkeun sapertos kieu.

Pikeun ngamutahirkeun sadaya saluran, kami nganggo kombinasi konci [Shift] + [Urang Sunda]Urang tiasa ningali sadaya jalan pintas anu aya di handap.

Upami urang hoyong ningali eusi saluran, urang ngalih sareng konci [luhur jeung ka handap] sareng urang pencét [Lebetkeun], kéngingkeun sapertos kieu:

Pikeun nandaan sadayana sakumaha anu parantos dibaca, kami nganggo kombinasi éta [Shift] + [A]. Sareng upami urang hoyong ningali tulisan khusus, urang sami waé:

Pikeun balik ka tingkat anu langkung luhur urang lakukeun ku konci [Q].

Hiji-hijina hal anu goréng ngeunaan ieu RSS maca, nyaéta urang kedah nambihan alamat URL sacara manual tapi henteu masalah, éta jalan sampurna sareng gancang pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ngagoreng cenahna

    Saé pisan, hatur nuhun jalanna sareng opml sareng ékspor kanggo txt éta ogé, hatur nuhun.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Persis naon ari pas? 😀