Kali Linux 2018.3 aya di dieu kalayan berita

Kali Linux tukang

Sadaya jalma anu aya dina dunya kaamanan komputer sareng langkung khusus anu ngalaksanakeun tés penetrasi, pastina aranjeunna bakal terang ngeunaan Sebaran Kali Linux, Anu sanés ngan ukur pikeun niva ieu, tapi éta anu paling dikenal sareng paling dianggo. Sakumaha seueur anjeun panginten, éta distro anu ogé janten populer dina layar berkat séri Mr. Robot. Janten mangrupikeun warta anu saé unggal-unggal ngumumkeun pelepasan distro anyar ieu sapertos kasus ayeuna.

Ti ayeuna urang tiasa ngadistribusikaeun ti distro Kali Linux 2018.3 que anjeun tiasa ngaunduh ngagunakeun gambar ISO tina halaman wéb resmi proyek, naha anjeun badé nganggo éta dina modeu Langsung, pasangkeun kana mesin virtual atanapi pasang kana komputer anjeun pikeun dianggo, ngagunakeun sababaraha alat pikeun ngalaksanakeun tés kaamanan anu éta ngandung jadi standar distro ieu. Ogé, ayeuna vérsi anyar ieu nyandak pamutahiran anu menarik ...

Komunitas pangembangan di balik distro ieu parantos ngusahakeun pisan pikeun ngaluncurkeun versi Kali Linux 2018.3 ieu, dina jenis rilis ieu anjeun tiasa ngarepkeun bungkusan na parantos diénggalan kana vérsi anu langkung énggal sareng sababaraha bug parantos dilereskeun atanapi kernel énggal ditambihan langkung modéren, tapi dina rilis khusus ieu kami ogé bakal ngagaduhan alat-alat anyar anu sayogi pikeun nganalisis kaamanan sistem operasi seluler Apple, nyaéta, pikeun ios.

Kali se dumasar kana Debian, sakumaha anjeun terang, sareng éta asalna tina lebu BackTrack Linux. Ayeuna, anjeun tiasa nganggo kernel Linux 4.17 dina vérsi énggal ieu, kalayan tambalan pikeun kerentanan Spékter sareng Meltdown salian ti varianna, manajemén kakuatan anu langkung saé, paningkatan dina supir, alat kaamanan anu diénggalan, sareng alat-alat éta pikeun ios sapertos Kuring parantos nyarios, sapertos idb. Kitu ogé, alat-alat anyar sanés sapertos GDB-PEDA (Python Exploit Development Assistance for GDB) dilebetkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alfredo Alvarado cenahna

    Halo tim. Tina Linux anjeun tiasa ngajelaskeun tutorial atanapi tulisan ngeunaan cara masangna dina Mesin Virtual sapertos VBox atanapi VMware, kumargi kuring parantos ningali seueur tutorial sareng kuring henteu tiasa leres ngamutahirkeun gudang, kernel, Java, nodejs, jst. Kusabab kuring henteu ngamutahirkeun aranjeunna atanapi Dina versi spésifik na pikeun ngajalankeun program, éta nyegah kuring tina ngamimitian program dina antarbeungeut grafis na. Ogé antipirus kuring ngadeteksi file anu tangtu salaku virus sareng ngaleungitkeun pikeun kuring. Abdi resep pisan, kuring énggal di dieu sareng kuring resep blog anjeun, kuring ngalanggan!