Kali Linux 2020.2 aya di dieu sareng téma énggal pikeun KDE Plasma

Una vérsi anyar Kali Linux sayogi pikeun diunduh sareng waktos ayeuna éta nyandak seueur paningkatan, kalebet cahaya sareng téma poék énggal pikeun KDE Plasma.

Sajaba ti éta, Kali Linux 2020.2 Éta ogé nyayogikeun layar login anu dipoles, sabab tim pangembangan parantos fokus kana ningkatkeun tata ruang sareng témplat.

Versi anyar ogé kalebet fitur-fitur anyar dina PowerShell, tim ngamajukeunana tina Repository jaringan dugi ka paket induk.

Salajengna, Kali Linux 2020.2 hadir sareng perangkat tambahan pikeun ARM, kalebet panyimpenan 16GB kanggo dipasang dina Kartu SD.

Sapertos rilis anu sanés, pembaruan ieu dibarengan ku bungkus énggal, kalebet GNOME 3.36 sareng Python 3.8, sanaos Python 2 masih ditawarkeun.

"Ayeuna, pikeun sababaraha alat anu masih peryogi, kami parantos ngalebetkeun deui python2-pip. Python 2 ayeuna parantos ngahontal tungtung loop na sareng teu ngamutahirkeun. Pamekar disarankeun pikeun ngirimkeun aplikasina ka Python 3. Pangguna didorong pikeun ngadorong pengembang hijrah, Python 2 bakal lami-lami teuing. "

Kali Linux ogé nyandak ikon anyar pikeun nyegerkeun desain sistem, janten anjeun bakal perhatoskeun seueur parobihan kana menu sareng program standar.

Gambar anyar siap diunduh sareng pangguna anu aya tiasa nganggo paréntah ieu pikeun masang pembaruan:

echo "deb http://http.kali.org/kali kali-rolling main non-free contrib" | sudo tee /etc/apt/source.list sudo apt update && sudo apt -y full-upgrade [-f / var / run / reboot-required] && sudo reboot -f

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.