Kami gaduh Calon Ngaleupaskeun (RC) tina Rosa Linux Marathon 2012

Nya, jalma-jalma ieu parantos damel seueur sareng dina waktos anu teu tiasa dicegah, ti saprak ayeuna, sabab kuring parantos ngumumkeun dina akun Twitter kuring, RC distribusi anu saé ieu parantos diluncurkeun, anu, terus terang, kuring parantos ngantosan seueur ngidam: P.

Dina siaran anyar ieu kami bakal mendakan parobihan ieu:

  • Kernel 3.0.28 LTS Desktop dina édisi anu béda (kalebet dukungan pikeun PAE, netbook sareng prosesor Intel modéren).
  • KDE 4.8.2 kalayan perbaikan sareng tambalan ku RosaLabs (SimpleWelcome, RocketBar, Dolphin 2.0).
  • Pamuter ROSA Media.
  • Klook.
  • Supir anu diénggalan tina chipset Intel, NVIDIA sareng AMD kalayan dukungan pikeun i3 / i5 / i7, GF6xxx sareng produk AMD pangénggalna.
  • Tabel 7.11.
  • Dukungan dasar pikeun téknologi NVIDIA Optimus sareng Bumblebee (henteu kalebetkeun kana DVD, tapi tiasa dipasang engké tina Repository utami).
  • Pangatur jaringan 0.9.2.
  • NetworkManager 0.9.
  • VPNPPTP 0.3.4.
  • Ngamutahirkeun sareng ningkatna Wizard Konéksi Windows Domain.
  • Dukungan LSB.
  • Perl / Anyarkeun Python.
  • Mozilla Firefox 10.0.2 LTS.
  • Mozilla Thunderbird 10.0.2 LTS.
  • Libre Office 3.4.5.
  • Amarok 2.5.0.

RC ROSA Marathon 2012 ieu sayogi dina dua édisi: Edisi Gratis (hungkul software gratis) sareng dipanjangan (kalayan aplikasi sareng komponén gratis anu distribusi na tiasa dibatesan di sababaraha nagara kusabab masalah patén). Éta ditarjamahkeun kana basa-basa ieu: Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Portugis, Romania, Rusia, Spanyol, Ukraina. Salaku catetan akhir, urang kedah vérsi ahir ROSA Marathon 2012 bakal ditepikeun dina 14 Méi 2012 ^. ^.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, distribusi ieu ngajangjikeun pisan, tapi kami tetep kedah ngantosan sakedik deui kanggo tiasa nikmati pinuh;). Pikeun bagian kuring, kuring ngan ukur bisa ngabagjakeun ka sadaya anggota ROSOS regu, kanggo dedikasi anu meri sareng padamel anu teu kaéléhkeun, kuring ngarepkeun anjeun anu paling sukses sareng HATUR NUHUN 🙂

sumber: Blog Resmi RosaLabs

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Uff jalan pisan ieu sigana mah henteu saé.

    Ngan kuring anu tiasa ngalakukeun hal anu saé sareng gancang dugi méja anu parantos terang ¬¬ hahahahaha XD

  2.   taragon cenahna

    Hayu urang tingali, hayu urang tingali ... Kernel 3.0.28 LTS? janten ROSA mangrupikeun «dukungan jangka panjang» = O sareng anu pangpentingna pikeun naon anu dipikaresep ku kuring: Supir ATI pikeun anu paling dipikaresep anu nganggo séri HD6850.

    1.    Perseus cenahna

      Éta leres, éta LTS 5 taun ^. ^

  3.   ngepung84 cenahna

    Kuring kantos maca perkawis KLook sareng katingalina pikaresepeun.

  4.   Yoyo Fernandez cenahna

    Dimana Rosario ieu asalna? Naha dumasar atanapi éta garpu Mandriva?

    1.    kawani cenahna

      Kuring pikir éta garpu, sanaos pikeun anjeun éta bakal tetep janten hal anu paling caket kana Windows sakumaha anu anjeun nyarios dina blog sanésna carcamal calvolandia haha

    2.    Perseus cenahna

      Nyatana, éta dumasar kana mandriva 2011, dikabarkan yén upami mandriva dinyatakeun bangkrut, jalma-jalma ti RosaLabs tiasa ngurus kontinuitas distribusi éta. Kami bakal mastikeun atanapi nolak berita éta 😉

    3.    Annubis cenahna

      Éta Mandriva 2011 babarengan diénggalan ku tim Rosa sareng MIB.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        MIB O_O… Lalaki Hideung? … WTF !! … NGABARAKATAK!!

        1.    mdrvro cenahna

          MIB = Mandriva International Backports, KZKG ^ Gaara anjeun nyarioskeun dina sindiran? atanapi henteu? Nya, éta bakal narik perhatian kuring upami anjeun henteu terang anjeunna ... Nya kuring resep kumaha téma Rosa datang tapi kuring resep langkung seueur prinsip Mageia. Kantun tahan sagala rupa ngeunaan Mandriva anu nyandak kuring ka dunya ieu sareng éta sababna landihan kuring. Langkung saé henteu nyarios ngeunaan maén bal hahaha (deui hehe)

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Sabenerna, réréncangan kuring, kuring henteu terang anjeunna, kuring henteu terang pisan ngeunaan Mandriva, bahkan ngeunaan distro sanés sapertos Gentoo, kusabab kuring henteu acan nganggo éta sareng éta sababna kuring teu acan nyéépkeun waktos pikeun terang seueur na detil 😉
            Kuring terang hayu urang nyarios dasar-dasar Mandriva, upami nganggo éta sigana henteu ngagaduhan masalah ageung, tapi MIB ngan saukur ngéléhkeun kuring haha, kuring henteu terang naon anu dimaksud akronim 😀

            Ngeunaan maén bal haha… Kuring henteu weruh tim mana anu anjeun gemar, tapi pikeun ayeuna kuring bakal nyandak kompetisi anu pangsaéna di Spanyol, liga, 😀… HILANG !!!

          2.    mdrvro cenahna

            Punten, punten, kuring kantos sering ngalawan para penggemar distro anu teu kasohor haha ​​(tapi tetep sareng hormat ka aranjeunna) sareng kuring parantos tingkah laku sareng butuh waktu pikeun ngagunakeun, ngonpigurasikeun sareng terang distro sacara tuntas.

            Ogé nyebatkeun yén kuring pangguna Chili ti kota Valparaíso sareng kuring penggemar tim lokal Santiago Wanderers lokal kuring. Dina liga Spanyol dina jangka waktu kuring kuring janten kipas Villarreal ... tapi henteu seueur deui sareng kuring nuturkeun pertandingan anu paling penting dina liga Spanyol ayeuna.

            Kuring salawasna nempatkeun sababaraha maén bal dina tungtung pesen, ogé kusabab kuring ngalakukeun seueur olahraga kuring nganggap diri kuring atlit pro-amatir kuring ngajalankeun langkung ti 6 kali saminggu sareng pikeun maén bal kuring parah deui haha ​​tapi kuring resep nonton éta sareng kuring ogé resep ka komputasi sareng sadayana anu aya hubunganana sareng éta. Saé, salam.

          3.    Bervariasi cenahna

            Upami teu lepat sigana mah singkatan tina Mandriva Italian Backports (sanés Internasional, sahenteuna anu kuring terang)

          4.    mdrvro cenahna

            Nya kuring ngarti yén ti mimiti situs éta disebut Mandriva Italia Backports teras engkéna dirobah kana nami ayeuna.

  5.   Yesus cenahna

    Anu dina warna pink henteu sami anu ngajantenkeun karya seni mandriva terakhir?

    1.    kawani cenahna

      Leres aranjeunna sami

  6.   Jaime cenahna

    Nuhun kana postinganna, alus pisan.
    Kusabab Mandriva macét, kuring ngantosan rilis distro Rusia ieu. Kuring parantos nyobian ALT, tapi kuring ngagaduhan masalah sareng Repository sareng ayeuna, ku ROSA kuring resep, kuring masangna tanpa mikir dua kali, sanaos kuring kedah ngumpulkeun sababaraha file sareng hal-hal pribadi. Kaleresan, distro ieu saé pisan, lingkungan grafis kahontal kalayan saé, Repositori anu cekap sareng kasaluyuan sareng Mandriva sareng Mageia, tanpa masalah kusabab supir perangkat keras.
    Sagalana jalan dina hiji waktos on Sony Vaio VGN-NR310FH. Abdi nyarankeun éta.
    Salam ti Kolombia

    1.    Perseus cenahna

      Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngabagi pangalaman anjeun, pastina langkung ti hiji bakal nguntungkeun :). Salam.

  7.   Bervariasi cenahna

    Kuring mangrupikeun pangguna Mandriva kanggo sababaraha waktos, sareng éta kuring dikenalkeun sareng diajar sacara praktis sagala anu kuring terang ngeunaan Linux ayeuna. Sanaos sakapeung kuring ngalaman sababaraha masalah (dina versi 2009 sistem sora na henteu jalan saé dina laptop kuring, dina 2008.1 éta nyeri huntu pikeun ngonpigurasikeun jaringan bahkan ngalangkungan Ethernet, sanaos kamungkinan yén ieu disababkeun ku kagok kuring, sareng ti saprak 2010 kuring henteu ningali jalan pikeun nyambung kana jaringan WiFi kuring ti pangurus jaringan Mandriva, dugi ka 2011 kuring ningali cahaya deui), kaleresan nyaéta sacara umum pangalaman éta pikaresepeun pisan sareng kuring henteu pernah sono kana pakét atanapi program.

    Kuring parantos nganggona dugi ka Désémber kamari, dina waktos éta kusabab stagnasi sareng kateupastian teu teras-terasan ngeunaan kontinuitas distro kuring mutuskeun pikeun masang OpenSUSE (anu kuring parantos nyobian sataun katukang sareng éta nyésa rasa anu saé pisan dina sungut kuring. ), sareng dina waktos ayeuna kuring bagja di OpenSUSE 🙂

  8.   Jaime cenahna

    Kuring béjakeun yén distro ieu ngagaduhan kuring cinta, saatos ngalangkungan Ubuntu saprak 8.04 nalika kuring ngamimitian, linux mint, debia, mandriva, mageia, fedora, opensuse 12.1 anu terakhir, kuring henteu mendakan distro anu lengkep sareng cocog. sareng sadayana, naon anu kuring lakukeun dinten ieu nyaéta masang virtualbox 4.1 sareng sadayana damel saé, kuring masang paket kanggo mandriva 2011.1 86 × 64 tina halaman resmi sareng sadayana anu mutahir, port usb, folder dibagi sareng sajabana
    Nah sakumaha blogna nyarios "urang gaduh pelepasan" bari.
    Wasalam
    Jaime ti Kolombia

  9.   thulzad cenahna

    Abdi badé nyobian, abdi milarian linux kanggo ngaleungitkeun win permanén tina laptop kuring ...

  10.   Jonathan cenahna

    Halo, naon ieu dumasar? Kuring resep pisan!

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Éta parantos kulawarga Mandriva.

  11.   platonov cenahna

    Kuring masang versi LXDE dipasang dina P 4 sareng anu leresna kuring lakukeun sacara saé pisan sareng éta mikawanoh sadayana anu munggaran, dipasang sasarengan sareng debian sareng turunanana sareng éta ngakuanana, distribusi anu saé pisan.
    Rada laun pikeun ngamimitian tapi éta gancang pisan, kuring henteu ngalaman masalah.
    Kuring henteu terang ngeunaan Mandriva sareng turunan, anjeun terang naha anjeun tiasa nganggo Repository Mandriva sareng Mageia?
    Dina ngalirkeunna kuring nyobian ningali naha halaman na ngenalkeun Rosa Linux.

  12.   platonov cenahna

    Rosa Linux parantos henteu terang kuring, kuring bakal noél agén Pamaké.

bool (leres)