Kami offline pikeun sababaraha menit (Hostgator offline)

Halo 🙂

Ieu mangrupikeun tulisan sanés anu kuring nyerat dinten ayeuna, tapi keukeuh henteu kedah.

Éta kajantenan sabab aya anu merhatoskeun, kami offline sababaraha menit (sakitar 20 menit).

Henteu ngan ukur urang, situs anu ramah sapertos Gabuntu.com aranjeunna ogé ngalaman 'blackout'.

Naha ieu kajantenan?

Éta kajadian yén kami, Gabuntu sareng jutaan situs web dina kamungkinan hosting anu pangsaéna ayeuna: Hostgator. Sareng hosting (Hostgator) gagal kami sababaraha menit.

Kuring nyobian ngirimkeun tikét (laporan), tapi kuring henteu tiasa ngaksés panel admin dina Hostgator, janten kuring nyobian ngahubungi aranjeunna ngalangkungan LiveChat, tapi aranjeunna nyandak SEVERAL menit pikeun ngalayanan kuring.

Teras hal ieu nembongan dina layar:

[Pertanyaan Awal]:
(4:59 pm) [Sistem] Palanggan parantos lebet ngobrol sareng ngantosan agén.
(5:05 pm) [ChatSnipedManually]: {«staffId»: »3708 ″}
(5:08 pm) [William A.] Wilujeng sumping di HostGator Live Chat! Nami abdi William.
(5:08 pm) [William A.] Hapunten anu kasulitan. Kami sadar masalah lega datacenter sareng kami damel pikeun ngabéréskeun. Ieu kedahna henteu panjang teuing, sabab urang parantos ningali jasa mulih.
(5:10 pm) [Sistem] Sesi obrolan ditutup kusabab kurangna réspon jaringan ti Alex saatos 300 detik.

Tarjamah saderhana nyaéta:

Kami nyungkeun hapunten anu kasuhun. Kami ngalaman sababaraha masalah sareng datacenter (Data Center) sareng kami damel pikeun méréskeun éta. Ieu henteu kedah teras-terasan langkung lami.

Pokokna, teu aya anu hariwang 😉

Kuring sorangan ngadamel cadangan blog unggal akhir bulan, janten kuring ngagaduhan klon FromLinux dugi ka dinten kamari 3 (leres, kuring rada telat wayah kieu haha), tapi kuring bakal ngadamel cadangan anu sanésna, sapertos kaayaan darurat 😉

Salam sareng leres…. Rébuan hampura pikeun ieu, kami sanés pelakuna, tapi tetep anjeun anu dirugikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Perancis cenahna

    Nya, tong hariwang, éta ogé henteu goréng.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Masih ... bangsat, naon pikasieuneunana haha

  2.   diego2737 cenahna

    disarankeun sapinuhna http://www.infranetworking.com/

  3.   diego2737 cenahna

    nganjang "ti linux" tina windows 😐 sareng anu langkung parah ku panjelajah internét! PANONNA KURING !!!

  4.   Perancis cenahna

    Di dieu anjeun nganjang ti linux ogé ti osx, janten kuring henteu ningali masalahna, sareng ie10 tiasa dianggo saé pisan, di sagigireun éta mangrupikeun hiji-hijina browser pikeun metro ayeuna xD

  5.   ergean cenahna

    Sareng naon deui anu janten masalah upami kuring nganjang ka wéb? Kuring salawasna ngalaksanakeunna tina Windows, sabab éta langkung raoseun pikeun kuring kusabab masalah gravatar sareng kecap akses kuring kalayan keepass ... masing-masing bébas nganjang kana wéb ieu sakumaha anu dipikahoyongna , nyarioskeun perkawis linux, android, windows atanapi osx.

    Masih, kuring hormat kana koméntar anjeun sareng ngartos kana sababaraha batas.

  6.   Carlos-Xfce cenahna

    Hai Gaara. Kami salah sahiji pamiarsa mimiti DesdeLinux. Sateuacan kuring sering masihan koméntar, ayeuna henteu seueur teuing, tapi kuring henteu kantos lirén maca éta. Naon anu anjeun carioskeun ngeunaan ngadamel salinan cadangan blog narik perhatian kuring. Kuring terang anjeun nganggo WordPress (.org) sareng dugi ka ayeuna kuring diajar ngeunaan hal éta. Ieu hiji pamundut ti sérver anu hina ieu: Naha anjeun tiasa ngadamel tutorial ngeunaan cara nyadangkeun WordPress?
    Hatur nuhun kana perhatosan sareng ucapan salamet pikeun gambar anyar DesdeLinux.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Halo kumaha damang 😀
      Leres hahaha kuring émut anjeun sobat sampurna.

      Kami nganggo WordPress CMS kusabab seueur alesan, pikeun ngadamel cadangan éta kami henteu nganggo plugin nanaon ... ngan saukur ngaliwatan cp urang nyalin file / folder, sareng ogé ngekspor databés.

      Kuring ngantunkeun skrip sababaraha waktos ka pengker anu ngagaduhan seueur paréntah kanggo cadangan sareng anu sapertos kitu, tapi upami anjeun parios éta anjeun bakal mendakan kumaha ngadamel salinan folder, kumaha ngekspor DB, sareng kumaha ngompres sadayana ieu - » https://blog.desdelinux.net/script-para-backups-automaticos-de-tu-servidor/

      Upami anjeun henteu ngartos, wartoskeun ka réréncangan 😉
      Salam sareng resep pisan maca deui.

  7.   Carlos-Xfce cenahna

    Hai Gaara.

    Hatur nuhun pisan kana waleran anjeun. Kaleresan nyaéta nalika ngeunaan ngadamel sareng ngaéksekusi naskah kuring henteu leres-leres buta huruf. Sigana mah kuring resep diajar kumaha ngagunakeun plugin. Aya plugin ManageWP anu ngamungkinkeun anjeun nyadangkeun kana Dropbox. Mungkin éta hal anu paling saé pikeun kuring.

    Bisi wae, hatur nuhun pisan. Sareng didieu kuring bakal neraskeun, sok maca anu satia sareng diajar naon deui anu kuring tiasa ... sanaos kuring moal ngagali hal-hal ngeunaan terminal, skrip, php sareng anu sanésna.

    Ati-ati ku blog. Hei, hiji patarosan terakhir: naon anu lumangsung ka Wani? Abdi parantos lami henteu ningali anjeunna di dieu.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      HAHA punten abdi teras rerencangan 😉
      Nya enya, aya sababaraha plugins tapi kuring henteu nganggo 🙁… di dinya kuring henteu tiasa ngabantosan anjeun 🙁

      Ti Coruage, muhun ... teu raos pisan di dieu dina blog.

      Wasalam