Kantor Kingsoft di ArchLinux

Mimiti, kuring terang yén perpustakaan ieu bakal masihan anjeun masalah libpng12, solusi anu aranjeunna pasihkeun dina forum http://foro.desdelinux.net/viewtopic.php?id=2429 nya éta pikeun ngédit file ieu

nano /etc/pacman.conf

ieu anu aranjeunna mendakan nalika ngédit file éta

# Sacara standar, pacman nampi paket anu ditandatanganan ku tombol anu keyring lokal na

# kapercayaan (tingali pacman-key sareng halaman lalaki na), ogé bungkus anu teu ditandatanganan.
SigLevel = Diperlukan DatabaseOptional
#SigLevel = Teu pernah

Solusi pikeun éta nyaéta ngalakukeun ieu

# Sacara standar, pacman nampi paket anu ditandatanganan ku tombol anu keyring lokal na
# kapercayaan (tingali pacman-key sareng halaman lalaki na), ogé bungkus anu teu ditandatanganan.
SigLevel = Diperlukan DatabaseOptional
#SigLevel = Teu pernah

Kiridit kanggo solusi éta pikeun Leproso_Ivan

Sawatara waktos ka pengker, kuring nguping ngeunaan suite ieu, tapi kuring henteu kantos masang (panginten kusabab teu puguh), ogé dina Arch kuring mutuskeun pikeun nyobaan, kuring terang yén seueur "puritan" tina blog bakal nyarios, "tapi éta henteu gratis", " Sigana mah win2 ", muhun éta dunya bébas sareng sadayana milih sareng masihan pendapat, salaku titik anu dipikaresepna kuring tiasa nyarios yén éta ngagaduhan antar muka anu saé sareng ngamungkinkeun urang milih antara 3 gratis sareng anu sanésna diblokir (pelangi), titik anu sanés anu dipikaresepna nyaéta kasaluyuan hébat sareng file Microsoft Office, sanaos sanés alat OpenSource, upami gratis sareng mangrupikeun salah sahiji seueur alternatif pikeun suite kantor, iketna aya dina repositori AUR sareng paréntah masang ieu di handap:

yaourt -S aur/wps-office-split

Gambar Annex

masang kantor kingston1

masang kantor kingston6

masang kantor kingston2

masang kantor kingston3

masang kantor kingston4

masang kantor kingston5

Nya, ieu mangrupikeun sumbangan kuring anu sanés, kuring miharep anjeun resep, sareng kuring henteu hoyong TrollWar dina koméntar, sanés tanpa kedah nyarios heula yén kuring nganggo LibreOffice tapi henteu ngaraos gaduh alternatip sanés


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   INDX cenahna

    Tutorial anu saé, tapi kuring hoyong ngadamel catetan: nami na Kingsoft Office, sanés Kingston 😉

    1.    eliotime3000 cenahna

      Lapsus Calami, Lapsus Calami dimana-mana.

    2.    leonardopc1991 cenahna

      upami leres, kasalahan nyerat alit kuring bakal ngahubungi éditor pikeun koréksi

  2.   Annubis cenahna

    ieu anu aranjeunna mendakan nalika ngédit file éta

    # Sacara standar, pacman nampi paket anu ditandatanganan ku tombol anu keyring lokal na

    # kapercayaan (tingali pacman-key sareng halaman lalaki na), ogé bungkus anu teu ditandatanganan.
    SigLevel = Diperlukan DatabaseOptional
    #SigLevel = Teu pernah

    Solusi pikeun éta nyaéta ngalakukeun ieu

    # Sacara standar, pacman nampi paket anu ditandatanganan ku tombol anu keyring lokal na
    # kapercayaan (tingali pacman-key sareng halaman lalaki na), ogé bungkus anu teu ditandatanganan.
    SigLevel = Diperlukan DatabaseOptional
    #SigLevel = Teu pernah

    Sareng naon parobihanana? Kusabab hiji-hijina hal anu kuring tingali nyaéta anjeun ngahapus garis kosong ...

    1.    Chris CastleRock cenahna

      Éta henteu nandaan parobihanna, tapi garis "SigLevel = Required DatabaseOptional" kedah dikoméntaran sareng garisna sareng opsi Never kedah dirumuskeun ... Éta panginten kajantenan nalika nyalin / nempelkeun téks ...

      1.    leonardopc1991 cenahna

        Abdi hilap, nalika kuring nyalin téks tina file pacman.conf

    2.    urKh cenahna

      Anjeun kedah masihan variabel SigLevel nilai Never, tinggaleun SigLevel = Pernah, tapi saatos anjeun masangkeun bungkus ku masalah tanda tangan, anjeun balikkeun SigLevel kana nilai aslina.

      1.    leonardopc1991 cenahna

        Leres, kuring hilap, sabab numutkeun naon anu aranjeunna ngajelaskeun ka kuring dina forum éta bahaya pisan pikeun ngantepkeun sapertos kieu

  3.   Percaff_TI99 cenahna

    Jigana aya kasalahan ngetikkeun, anu disebatkeun ku panulis @ leonardopc1991 nyaéta kieu:

    [code] # Sacara standar, pacman nampi paket anu ditandatanganan ku tombol anu keyring lokalna
    # kapercayaan (tingali pacman-key sareng halaman lalaki na), ogé bungkus anu teu ditandatanganan.
    #SigLevel = Diperlukan DatabaseOptional
    SigLevel = Pernah [/ kode]

    Salam.

  4.   Chris CastleRock cenahna

    Sakumaha saé kasaluyuanna sareng perpanjangan Kantor? Salaku conto, sareng file téks kuring henteu ngagaduhan masalah dina LibreOffice, tapi nalika ngeunaan presentasi, hal-hal janten awon pisan ...

  5.   eliotime3000 cenahna

    Tutor na saé pisan. Naon deui, éta sampurna pikeun pamanah.

  6.   teu aya namina cenahna

    TROLLWAR !!!!
    Éta bakal nangis perang anyar kuring !!!

    NGABARAKATAK!

    Tapi kuring resep pisan kana kantor gratis, pangalaman kuring sareng kingoft saeutik, tapi sadayana goréng.

  7.   Eddy holliday cenahna

    Nalika kuring nempatkeun paréntah pikeun ngaunduh ti AUR éta ngawartosan kuring pikeun ngarobih PKGBUILD.
    Naha kuring kedah ngédit na? atanapi ngan ukur nyarios henteu.

    Eddy holliday
    GNU / Linuxero Novice
    OS: Manjaro Linux (XFCE)
    PC: Compaq Presario CQ40-325LA