Kantor WPS 2019: Alternatip Modern anu Hadé pikeun LibreOffice

Kantor WPS 2019: Alternatip Modern anu Hadé pikeun LibreOffice

Kantor WPS 2019: Alternatip Modern anu Hadé pikeun LibreOffice

«WPS Office» sok janten lawan anu kuat «LibreOffice» ngeunaan «Sistemas Operativos Linux» nalika ngatur pormat tina «MS Office». Di sagigireun janten paket perangkat lunak gratis sareng fungsional tina «Aplicaciones Ofimáticas» anu ngatur pikeun ningkatkeun produktivitas dina proyék kalayan anggaran murah.

Ku alatan éta «WPS Office» mangrupikeun pakét parangkat lunak modéren, sanaos propriétari sareng katutup, anu kagungan «Aplicaciones Ofimáticas» kalebet program anu inovatif sareng praktis pikeun seueur format padamelan umum, sapertos téks, spreadsheet sareng lambaran presentasi, tanpa gaduh masing-masing «Visor de PDF». Nami na asalna tina akronim tina nami-nami, dina basa Inggris, tina aplikasi na anu ngawangun, nyaéta, «WPS = Writer, Presentation y Spreadsheets».

Peryogi diperhatoskeun éta «WPS Office» mangrupikeun suite produktivitas anu seueur dianggo ogé lintas platform (Windows, Linux, Android sareng ios), nyaéta, éta pikeun komputer sareng alat sélulér. Ayeuna gaduh +/- 1.200 juta pamasangan.

«WPS Office» éta tiasa dianggap salaku solusi performa tinggi, sanaos kamampuanana, sareng dina jangkungna anu tiasa dipikaterang batur sapertos Microsoft Office, anu éta cocog pisan sareng sarimbag. «Writer, Presentation y Spreadsheets» sami mantap siga «Microsoft PowerPoint, Excel y Word».

Kantor WPS 2019: Format anu Didukung

Kantor WPS 2019: Format anu Didukung

Suite kantor «WPS Office» dihasilkeun ku «WPS Office Software» anu mangrupakeun anak perusahaan tina «Kingsoft Corporation», anu mangrupikeun perusahaan jasa Internet sareng perangkat lunak terkemuka di Cina, didirikeun taun 1989, tapi ayeuna gaduh Kantor di Amérika Serikat, Cina sareng Hong Kong, ngagaduhan langkung ti 900 padamel sareng gaduh 6 Pusat P&P. D.

Sajaba ti éta, «Kingsoft Corporation» mangrupikeun pamekar global solusi parangkat lunak kantor utama, ngembangkeun aplikasi produktivitas pikeun pasar konsumén sareng bisnis. Ayeuna gaduh langkung ti 1 milyar pangguna anu kadaptar di panjuru dunya.

Sadayana ngeunaan Kantor WPS

Wéb

«WPS Office» ayeuna gaduh situs resmi dina basa Spanyol anu ngagaduhan dukungan multibasa. Éta ogé ngagaduhan manpaat pisan komunitas resmi dina basa inggris, ti mana anjeun tiasa ngaunduh file pamasangan, interfaces (mui) sareng kamus multiling (dicts)ües, fon (font), sababaraha alat (tool) sareng lisénsi. ayeuna, «WPS Office» mana pikeun na «versión 11.2.0.8893» pikeun Windows sareng «versión 11.1.0.8722» pikeun Linux.

Kantor WPS 2019: Loka Unduhan

Kantor WPS 2019: Loka Unduhan

Sanaos sanés mangrupikeun situs resmi, halaman wéb na «Arch Linux» ngagaduhan unggulan Bagéan ngeunaan WPS. ti mana anjeun ogé tiasa ngaunduh file pamasangan, interfaces (mui) sareng kamus multibasa (dicts)ües, sareng sababaraha ekstensi anu didamel aya.

Berita, Fitur sareng fungsina

Naon nu anyar

Diantara seueur anu sanésna, ieu sapertos kieu:

  • Ditambahkeun komponén PDF pikeun ngadukung ngabuka dokumén PDF (Kingsoft PDF Reader)
  • Ditambahkeun dukungan pikeun masang sareng ngajalankeun dina Centos7.
  • Ngalereskeun sababaraha masalah aksés kana akun dokumen awan.
  • Ngalereskeun bug ku tag WPS, anu bakal kedip-kedip, leungit, atanapi macét.
  • Optimisasi prosés pamasangan, muka sareng nyetak dokumén.
  • Ngalereskeun bug ku ngalebetkeun karakter dina kotak input tina panyungsi internal.
  • Ditambahkeun pangrojong pikeun pangaluyuan margin halaman nalika nyetak.
  • Ditambahkeun dukungan pikeun mémori konfigurasi atribut cetak.
  • Ngalereskeun masalah sareng kulit khusus WPS nalika muka sareng nutup aplikasi.
  • Ngalereskeun masalah perbatasan dina sababaraha kotak dialog.
  • Ditambahkeun fungsi pangaturan lébar karakter.
  • Ditambahkeun dukungan pikeun maca objék tinta.
  • Ditambahkeun dukungan pikeun ngimpor file téks dina format sapertos csv / prn / txt.
  • Ngalereskeun kasalahan nalika nyimpen buku kerja OOXML anu dibagikeun.
  • Bug tetep dina édisi buku gawé dibagikeun dina server dibagikeun.
  • Ditambahkeun dukungan kanggo ngadukung ngarobah presentasi kana format pidéo.
  • Ditambahkeun fungsi ngarékam sora, aktipkeun rékaman eusi nalika presentasi.

Diantara anu paling unggul, mendakan yén ayeuna saur Office Suite henteu ngadukung versi 32-bit.

Kantor WPS 2019: Naon Anyar, Fitur sareng Fungsi

Kantor WPS 2019: Naon Anyar, Fitur sareng Fungsi

Umum

  • Cocog sareng DEBIAN, Fedora, CentOS, OpenSUSE, Ubuntu, Mint, Knoppix sareng seueur deui anu sanés.
  • Sapinuhna cocog sareng Microsoft Office.
  • Éta ngagaduhan Spell Checker anu sayogi dina langkung ti 10 basa anu béda.
  • Pangrojong ti komunitas ageung pangguna sumber terbuka.

nu nulis

  • Sapinuhna cocog sareng Microsoft Office (.DOC sareng .DOCX).
  • Ngidinan sisipan poto, grafik, sareng diagram dina dokumén.
  • Narima fitur téks anu euyeub, ditambah halaman sareng alinea.
  • Tambahkeun parobahan lagu sareng koméntar.
  • Ngajalankeun bubuka sababaraha dokumén nganggo tab.
  • Ngawengku alat pangaturan paragrap pikeun gampang ngarobih format halaman.

ngawakilan

  • Sapinuhna cocog sareng Microsoft PowerPoint (.PPT sareng .PPTX).
  • Éta ngamungkinkeun ngalebetkeun poto, video, animasi anu dipersonalisasi sareng seueur deui.
  • Nampi kreasi grafik, grafik sareng tabel.
  • Ngajalankeun bubuka sababaraha presentasi nganggo tab.

Spreadsheets

  • Sapinuhna cocog sareng Microsoft Excel (.XLS sareng .XLSX).
  • Ngarojong fungsi pikeun kauangan, statistik, IT, rékayasa, sareng seueur deui.
  • Éta ngamungkinkeun ngalebetkeun poto, grafik, bagan sareng tabel.
  • Ngawengku pas otomatis sél pikeun eusina.
  • Ngawengku ratusan fungsi sareng formula anu umum.

Pamasangan sareng konfigurasi

Ngundeur, masang sareng ngonpigurasi «WPS Office» (dina basa Spanyol) gampang teuing. Dasar file installer diunduh ti bagian unduhan situs komunitas resmi dina basa Inggris, sareng engké la panganteur dina basa Spanyol (es_ES.7z) jeung Kamus Spanyol (es_ES.zip), tina bagian AUR tina halaman wéb ArchLinux. Teras teh WPS Office Suite ngagunakeun dieksekusi ku paréntah «dpkg» sareng unzip file interface sareng kamus dina folder masing-masing nyaéta:

  • Path Interface (MUI):
/opt/kingsoft/wps-office/office6/mui/
  • Jalur Kamus (Dict):
/opt/kingsoft/wps-office/office6/dicts/spellcheck/

Éta ngan ukur pikeun ngabalikan sareng nguji operasi sareng konfigurasi dina basa Spanyol.

nyatet: The fon, antarmuka dina basa Spanyol sareng kamus dina basa Spanyol ogé tiasa kahontal sareng kanggo ayeuna, siga file ".deb" Dina salajengna link. Pikeun pamasangan anu langkung saé sareng konfigurasi anu langkung gampang.

Ngundeur file

WPS Office 2019: Unduhan File

WPS Office 2019: Unduhan File

Ngajalankeun aplikasi

Validasi Antarmuka dina basa Spanyol

Kamus Spanyol Mariksa

Pariksa vérsi anu dipasang

Paneuri tapi sanés panutup, Perlu dicatet yén WPS Office ogé nyayogikeun sababaraha alat PDF online Henteu kedah ngaunduh perangkat lunak naon waé pikeun ngarobah dokumén anjeun kana PDF atanapi sabalikna. anjeun Pakakas PDF aranjeunna mangrupikeun solusi gratis 100% pikeun masalah urang file PDF sapertos kitu.

kalemahan

  • Mangrupikeun pakét parangkat lunak propriétari sareng tertutup, sanaos modéren pisan sareng fungsional.
  • Éta henteu ngadukung Format Dokumén LibreOffice Open atanapi Standar (ODP / ODF).
  • Henteu ngahijikeun pangrojong multibasaüéta pikeun basa sanés Cina sareng Inggris. Dukungan kedah dilebetkeun sacara manual ku cara nyalin file kana jalur anu ditangtayungan ku pangguna normal, dina Linux.
  • Integrasi sareng MS Office Documents saé pisan tapi éta kedah dipoles pikeun ningkatkeunna.
  • Integrasi sareng awan, nyaéta, tiasa lebet online pisan mangpaat, tapi padamel kedah dilakukeun pikeun ningkatkeun éta pikeun mastikeun konéktipitas sareng sinkronisasi sareng jasa mail anu dianggo sapertos Google.
  • Aranjeunna teu ngagaduhan dukungan resmi dina basa Spanyol sareng basa sanés.
  • Biasana nyéépkeun sakitar 200 MB RAM nalika ngamimitian, janten dina komputer anu langkung lami sareng / atanapi sumberdaya rendah tiasa sakedik beurat pikeun dianggo.

kacindekan

Sakumaha anjeun tiasa tingali «WPS Office» mangrupikeun suite kantor proprietari anu hadé sareng lengkep, anu disayogikeun sareng versi gratis sareng versi berbayar, sareng dukungan anu saé, dina basa Inggris sareng Cina, ku komunitas pangguna anu seueur sareng eusi online anu saé pikeun sosialisasi sareng masifisasi éta. Upami anjeun milih ngagunakeunana, kami nyarankeun yén anjeun périodik janten waspada kana naon anu dibagi ku komunitas anjeun atanapi anjeun Blog.

Pondokna, «WPS Office» éta ngan ukur unggulan «alternativa privativa» a «LibreOffice», Kanggo anu resep program anu tiasa dipasang dina «Linux», yén aranjeunna matuh atanapi henteu, sareng filsafat tina «Software Libre», tapi éta sacara épéktip sareng épisién nyumponan kabutuhan anjeun.

Nyaéta, bari «LibreOffice» nyaéta anu pangsaéna «Suite Ofimática» de «Software Libre» on «Linux», «WPS Office» ngagambarkeun ukur anu saé «alternativa privativa» on «Linux», diantara sababaraha batur, sapertos «FreeOffice», ngeunaan manajemén file otomatisasi kantor «MS Office» eta hartina.  «WPS Office» Éta henteu ngagentos sawaréh atanapi lengkep «LibreOffice» tapi pikeun ngalengkepan éta dina padamelan padamelan ku file tina «MS Office».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

29 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Arg0s cenahna

    Nya, kuring resep pangarang resep suite ieu. Mangrupikeun solusi anu hadé, sampurna fungsina, murah atanapi gratis sareng bérés pisan. Naon kuring hayang ngomong éta kajujuran karasaeun langkung kawas infomersial tibatan hiji artikel. Sahenteuna kedah aya sababaraha kritik, leres? Abdi henteu terang .. naon leyuran proprietariat? Éta henteu 100% cocog sareng Office kusabab masalah anu disiapkeun ku Microsoft? (makro henteu cocog sareng 100%, contona.) Kuring anggap éta kasalahan panarjamahan, tapi kuring khusus ngahibur ku kanyataan yén aya langkung ti samilyar pangguna anu kadaptar di dunya. Pikeun ngahontal éta jumlah pangguna peryogi sahenteuna 200 dunya sapertos Bumi xD.

    1.    mikelete cenahna

      Sadayana anu parantos anjeun carioskeun, ditambah sareng naha éta henteu cocog sareng dokumén ODT?

      1.    Pasang Masang Linux cenahna

        Salam Mikelete. Aranjeunna pastina moal tahan sareng teu gaduh rencana pikeun éta. Pernyataan resmi ieu nyatakeun: http://wps-community.org/forum/viewtopic.php?f=4&t=26&p=96

      2.    Cesar de los RABOS cenahna

        Nya, tetep diémutan kapadetan penduduk di Cina; ditambah jalma-jalma ti sakumna dunya, anu henteu lirén gaduh kuota, SANGGIH pamasangan dina telepon Android… akun pamasangan pasti akurat, sanaos éta langsung dicabut!

        1.    Pasang Masang Linux cenahna

          Salam, Kaisar. Seueur pamasangan éta sigana moal aktip deui. Sapertos program anu sanés.

    2.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Argo. Artikel nyatakeun: "Ayeuna +/- 1.200 milyar dipasang." Upami anjeun nambihan yén Office Suite nyaéta Cina, sareng éta dianggo dina Android, iOS, Windows sareng Linux. Pasti ngan di Cina angka-angka ieu tiasa dihontal, kusabab aya 1.400 juta jiwa, dugi ka taun 2018, sareng aranjeunna tuwuh dina laju +/- 2.500.000 jalma dina sataun. Sareng leres, anjeunna yakin yén anu paling parah anu dipiboga nyaéta non-dukungan standar ODF ayeuna sareng anu bakal datang. Sareng tangtosna, éta kasaluyuan sareng MS Windows sigana moal pernah ngahontal 100%, tapi éta dipikahartos, sabab duanana proprietary.

  2.   rasnol cenahna

    Upami basa Spanyol diintegrasikeun sacara standar, sadayana bakal langkung saderhana.
    Upami teu kitu éta mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun pikeun LibreOffice

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Tangtu!

  3.   Alexandros cenahna

    Kuring ngajempolan yén anjeun nyarioskeun suite proprietary sabab ieu angkat tina prinsip parangkat lunak gratis. Kuring mendakan Libreoffice janten solusi anu pangsaéna pikeun panyokong sumber terbuka.
    Ku teu kéngingkeun format Libreoffice, anjeun ngajantenkeun jelas naon maksud anjeun.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Alexandro. WPS ngan ukur alternatif anu saé pikeun anu resep program anu tiasa dipasang dina Linux, naha éta patuh kana filsafat Perangkat Lunak Gratis atanapi henteu. Sareng leres, LibreOffice mangrupikeun Suite Free Software Office anu pangsaéna di Linux, tapi WPS mangrupikeun alternatif propriétari anu saé dina Linux. Hiji hal henteu ngaluarkeun atanapi ngaleutikan anu sanés.

  4.   Victor guerrero cenahna

    "Kantos janten lawan anu kuat pikeun" LibreOffice "dina" Sistem Operasi Linux ". Kusabab éta sok janten solusi alternatif anu hadé pikeun éta »…. Oo "pikeun janten set bébas": O Kuring sanés salah sahiji anu disebat murni tina filsafat Perangkat Lunak Gratis tapi sigana kuring yén dina kecap ieu Panulis ngalaporkeun ide yén tujuan Perangkat Lunak Linux nyaéta janten Bébas…. (Éta bakal iklan pikeun mayar biaya operasi halaman)

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Koswara. Waleran abdi sami sareng anu kuring pasihkeun Alexandro: LibreOffice mangrupikeun Free Software Office Suite anu pangsaéna di Linux, tapi WPS mangrupikeun alternatif propriétari anu hadé dina Linux. Hiji hal henteu ngaluarkeun atanapi ngaleutikan anu sanés.

  5.   Wismell cenahna

    Aplikasi anu hadé, kuring nganggo dina telepon sélulér sareng salaku guru kuring sok nyarankeun ka murid kuring salaku alternatip otomatis kantor

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Leres, éta mangrupikeun alternatif éksklusif anu hadé pikeun nyarankeun, langkung-langkung upami éta dianggo dina alat sélulér kusabab cara ieu konvergénsi otomatisasi kantor kahontal sakedik.

  6.   Perang Ivan cenahna

    Kuring gaduh versi 2019 tina App ieu dipasang dina Windows 10 Enterprise anu ngan ukur ngagabungkeun MS Office online, sareng kuring hoyong dipasang anu langkung pribadi dina Laptop kuring. Kuring sangsara sareng versi WPS 2016 anu hartosna nyeri sirah kusabab jumlah kasalahan, kuring komunikasi sareng pamekar, sapertos jalma sanésna sareng pikeun versi 2019 parantos ningkat pisan.
    Nanging, sababaraha kasalahan tetep aya, sareng ieu nyaéta: Salawasna nyerat hurup ageung saatos tiap titik saolah-olah tiap titik singkatan mangrupikeun titik lengkep, dina Android éta sami, contona: ... jsb. Aranjeunna tacan ngumbar éta ..., sakumaha anjeun tiasa tingali dina conto ieu, aya huruf kapital saatos jaman sareng anu lepat.
    Éta ogé ngalakukeun hal anu sami nalika ngarobah tina hiji halaman ka halaman anu sanés, nalika anjeun nyerat téks panjang sababaraha halaman, teras dina halaman salajengna nyerat huruf kapital.
    Éta ogé ngagaduhan kamampuan lebet online, tapi boro-boro waé mikawanoh akun Google kuring, dina sababaraha waktos kuring kedah ngonfigurasikeun deui.
    Éta ogé nawiskeun jasa panyimpenan awan, tapi (hahaha!), Kuring henteu kantos tiasa ngunggah file naon waé, éta mangrupikeun hal anu paling caket kana awan anu saéstuna.
    Éta ogé nawiskeun panggunaan lambaran anu tos dirancang online, tapi ieu baheula pisan, éta siga gambar iklan ti Cina dina taun 70an. Dina waktos anu sasarengan, ieu beurat pisan sareng nyayogikeun sumberdaya sareng ngajantenkeun alat anjeun lambat pisan.
    Kuring ngahubungi pamekar deui sareng aranjeunna ngaréspon dina basa Inggris, sareng tétéla aranjeunna henteu ngartos sakedik dina basa Spanyol.
    Di sisi anu sanésna, panggunaan LibreOffice sigana rada rumit nalika ngeunaan kasaluyuan sareng Windows. Aya anjeun, cheers!

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Ivan. Hatur nuhun pikeun masukan anjeun. Kuring parantos ngalebetkeun bagian alit ngeunaan "Kalemahan" sareng ngarobih "Kacindekan" kanggo nyorot masalah kaistimewaanana.

  7.   Teu cenahna

    Sigana kuring hiji artikel anu saé pikeun nyebarkeun yén kantor WPS gaduh versi anyar.

    Tapi pikeun kuring sabab anjeun henteu gaduh naon anuansa dina bagian "1.3 Instalasi sareng Konfigurasi"

    Kusabab anjeun ngan nunjukkeun program anu parantos nganggo konfigurasi dina basa Spanyol, kalayan kamus anu saluyu na ditambihan. Tapi anjeun henteu nyebatkeun dimana anjeun ngaunduh antarbeungeut sareng kamus sareng kirang langkung kumaha anjeun nambihan kana sistem atanapi di bumi pangguna -_- «» »

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Doest. Hatur nuhun kana panineungan anjeun. Abdi parantos nambihan langkung seueur detil di ditu.

      1.    sebastianovzky cenahna

        Abdi ogé hoyong terang éta, dina kasus kuring kuring ngan dipasang Debian teras dipasang wps, tapi asalna dina basa Inggris, naha anjeun ngatur nempatkeun dina basa Spanyol?

  8.   Murdok cenahna

    Nya, pikeun langkung léngkah kuring atos teu mendakan file antar muka dina basa Spanyol
    Anu paling caket kuring nyaéta:

    http://wps-community.org/download/mui
    Ukuran File Name File Terakhir Dirobih SHA1
    .. - - -

    Éta di tempat sanés? atanapi naha aranjeunna parantos ngaleungitkeunana?

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Unduh éta tina halaman Arch Linux. Di dieu kuring tinggalkeun tautan: https://aur.archlinux.org/packages/wps-office-mui-es-es/

  9.   Juan Valdes cenahna

    Abdi henteu resep pisan tapi hatur nuhun ka anu parantos nyéépkeun waktos nyerat téksna

  10.   Leo Jiménez cenahna

    Éta museur kana format tertutup anu henteu standar, salian ti suite ditutup. Kalayan kecap séjén, éta henteu bersaing sareng LibreOffice, suite terbuka anu ngadukung standar kabuka sapertos ODF atanapi PDF anu ngabébaskeun urang tina lisénsi anu katutup sareng ngarobih. Éta bersaing sareng Microsoft Office, suite anu ditutup sareng format tertutup anu teu cocog bahkan sareng versi Office anu béda.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Leo! Pastina, sanaos dina tulisan éta parantos jelas-jelas negeskeun yén "" Kantor WPS "ngan ukur nunjukkeun" alternatif propriétik "anu hadé tibatan" Linux ", diantarana, sapertos" FreeOffice ", ngeunaan manajemén file kantor" MS Office " . "hartosna. "WPS Office" sanés sabagéan atanapi sapinuhna ngagentos "LibreOffice" tapi pikeun ngalengkepan éta dina tugas padamelan ku file "MS Office". " Éta patut penguatan dina titik. Ogé, dina bagian karugian, hal goréng ngeunaan éta parantos disebatkeun. Tapi, sanaos poin négatipna, éta mangrupikeun Office Suite anu saé pisan anu pantes ditilik pikeun élmu umum sadayana. Dina kasimpulan, hatur nuhun kana koméntar sareng kontribusina.

  11.   Irving Barrera cenahna

    WPS henteu pernah ngawakilan suite anu hirup pikeun kuring, ku sabab kitu, éta henteu ngagaduhan fungsi anu nyata pikeun cutatan sareng bibliografi ogé henteu ngadukung prosesor rujukan sapertos Zotero atanapi Mendeley, fitur penting anu ngajantenkeun pangalaman kuring dina parangkat lunak sapertos henteu ngahasilkeun.

  12.   Jose Manuel Postigo cenahna

    Halaman na http://wps-community.org/downloads éta lebet kana loop pangalihan sareng sahenteuna Kaula ayeuna teu diaksés.

    Abdi mendakan link https://github.com/wps-community/wps_i18n.git dimana éta gampang ngahijikeun bungkus Spanyol.

    Ngan lumpat:

    git klon https://github.com/wps-community/wps_i18n.git
    cd es_ES
    make install

    Upami anjeun hoyong éta mangaruhan sadayana pangguna, samemehna angkat hak istimewa pikeun administrator atanapi ngajalankeun sudo make install

    1.    sebastianovzky cenahna

      Punten, kuring nembé masang Debian sareng maca tulisan ieu, kuring parantos masang wps, pro sanés dina basa Spanyol.

      ngajalankeun naon anu anjeun carioskeun di terminal, tapi éta ngabalikeun ieu ka kuring:

      root @ Alpha: / home / sebastianovzky # git clone https://github.com/wps-community/wps_i18n.git
      bash: git: paréntah teu kapendak

      Naon anu kuring tiasa lakukeun? Mimiti, Nuhun.

      1.    Pasang Masang Linux cenahna

        Salam, Sebastianovzky. Kuring parantos atos ngamutahirkeun bagian Instalasi sareng Konfigurasi kalayan tautan énggal ti mana anjeun tiasa langkung gampang ngaunduh file anu dikomprés tina interface sareng kamus dina basa Spanyol. Sareng sakedik ngajauhan anjeun bakal mendakan catetan anu aya tautan pikeun aranjeunna ditambah font dina format ".deb", supados langkung gampang. Kuring réngsé hasil masang sareng nguji sadayana dina basa Spanyol, nganggo file ".deb".

  13.   IsaacVVVVV cenahna

    Abdi henteu mendakan kumaha ngatur éta dina basa Spanyol, tautan aur rusak.