Kumaha ngonpigurasikeun SOCKS proxy dina KDE

Dina vérsi anu langkung handap tina 4.7 tina kdelibs nempatkeun proxy global SOCKS en KDE éta tétéla teu mungkin (Maksad abdi tétéla, sabab kuring henteu leres-leres ngalakukeun tés). Ayeuna sareng kdelibs versi 4.7 (atanapi langkung luhur nalika aranjeunna kaluar) anjeun parantos tiasa gaduh jinis proksi ieu 🙂

Pikeun ieu urang kedah ngédit file: ~ / .kde4 / share / config / kioslaverc (upami kosong, cobian:

1. Pikeun ieu kami pencét [Alt] + [F2] sareng urang nyerat «Kate ~ / .kde4 / share / config / kioslaverc » (tanpa tanda petik) teras pencét [Lebetkeun].

2. Di dinya urang kedah nempatkeun: kaos kakiProxy = kaos kaki: // "HOST": "PORT"

  • Kami ngarobih "HOST" ku server proxy kami sareng «Palabuan» ngaliwatan palabuhan urang. Dina kasus kuring éta bakal - » kaos kakiProxy = kaos kaki: //10.10.0.15: 8010

3. Sakali ieu réngsé, disarankeun pikeun buka setélan sistem, khususna ka bagian anu didédikasikeun kana jaringan sareng di dinya anjeun tiasa ngonpigurasikeun proxy pikeun HTTP, HTTPS sareng FTP ... tapi !!! aranjeunna henteu kedah pencét tombol pikeun ngonpigurasikeun parobihan ieu sacara global (nyaéta, lega sistem).

Sareng voila, ieu bakal cekap. 🙂


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Kuring ngarti yén di Kuba aranjeunna ngawatesan halaman, kuring miharep éta proksi tiasa ngabantosan anjeun

    1.    elav <° Linux cenahna

      Di Kuba, sakumna dunya ngaluncurkeun proxy, tapi sanés jinis anu anjeun bayangkeun, tapi anu ngatur dimana sareng kumaha anjeun nganapigasi.