Kasalahan saat ngaunduh kode font dina Linux Mint 13: Solusi

Dinten ayeuna kuring ngagaduhan bug pikeun ningali kode sumber paréntah "ls" dina GNU / Linux. Paréntah ieu kagolong kana paket "inti" sahingga pikeun kéngingkeun éta anjeun kedah ngaéksekusi

apt-get source coreutils

Kasalahan anu dialungkeun dina Linux Mint nyaéta

E: Unable to find a source package for coreutils

Masalahna dina Linux Mint, nyaéta aranjeunna henteu nambihan gudang anu ngandung kode sumber dimana paket anu kami pasang disusun.

Solusina saderhana, urang ngan ukur kedah nambihan Repository kana sumber.daptar

sudo pluma /etc/apt/sources.list

Dimana éta nyatakeun kalam diganti ku editor téks biasa anjeun pikaresep

Ayeuna pikeun unggal gudang «deb» urang kedah nambihan réncang na «deb-src» anu bakal janten Repository tina kode sumber

nuhun, src asalna tina kecap sumber

Misalna upami urang ngagaduhan Repository

deb http://packages.linuxmint.com/

Urang tambihan rakana

deb-src http://packages.linuxmint.com/

Sareng kitu sareng sadayana Repository, atanapi sahenteuna anu urang hoyong tiasa nampi kode sumber

Kami ngapdet

sudo apt-get update

Sareng ayeuna upami urang tiasa kéngingkeun kode sumber paket anu dipikahoyong

Kuring mendakan solusina ku maca lalaki apt dina sési narasumber

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.