Kasempetan atanapi nyalin?

Abdi aya di Barber sababaraha dinten ka pengker sareng nalika ngantosan giliran kuring mimiti maca sababaraha Majalah anu aya.

Teras kuring mendakan iklan anu narik perhatian kuring, sanés kusabab inpormasi éta nyalira, tapi kusabab naon anu anjeun tiasa tingali dina gambar anu kuring nempatkeun di handap.

Guguritan1

Guguritan2

Naha anjeun ningali aya kamiripan sareng logo sebaran tangtu anu urang terang? Henteu? Nya, kumaha upami gambar ieu?

Vortex

Leres, éta Majalah Vortice nganggo spiral dina logo anjeun. Sareng kuring heran, Kasempetan atanapi Salin?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

45 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raptor cenahna

    Salinan teu isin kuring bakal nyarios XD ..

  2.   diazepan cenahna

    Numutkeun kana logo Debian, logo spiral gratis dianggo
    https://www.debian.org/logos/

    1.    elav cenahna

      Kanyataan yén logo Debian gratis henteu hartosna yén aranjeunna tiasa langkung kreatif. Ogé, numutkeun kana situs anu sami anu anjeun kaitkeun:

      Logo ieu atanapi versi anu dirobih tiasa dianggo ku saha waé pikeun ngarujuk kana proyék Debian, tapi henteu nunjukkeun dukungan ku proyék éta.

      Catetan: kami bakal ngahargaan lamun anjeun tiasa numbu dina gambar ka http://www.debian.org/ upami anjeun nganggo dina halaman wéb.

      Nyaéta, da kuring ngarti éta bisa dipaké pikeun ngarujuk kana proyék Debian, sanés proyék sanés. Atanapi upami?

    2.    peuting cenahna

      Éta naon anu dipimilikna, yén énjing batur bakal kaluar nyebarkeun sebaran kalayan mérek sareng logo Debian tanpa éta, Debian henteu tiasa membela dirina tina serangan anu diduga dina produk na. Kuring satuju sareng panggunaan sareng distribusi perangkat lunak gratis, sanés mérek atanapi logo, sanaos seuseueurna urang hormat, panginten aya jalma anu henteu ngalakukeun éta, atanapi upami aranjeunna ngalakukeun éta, éta tiasa pikeun tujuan anu goréng.

    3.    TeuTiBrooklyn cenahna

      Béjakeun ka jalma tanglu, aranjeunna hoyong nganggo logo Debian direplikasi dua kali sareng dua salinanna diranté. Anu debian pencét aranjeunna. Janten upami ditingali pananganna siga dua huntu.

  3.   Carlos-Xfce cenahna

    Sanés kasempetan atanapi nyontoan. Anu disebut PLAGIARISME, plagiarisme anu jahat!

  4.   vidagnu cenahna

    Jelas éta salinan !!!

  5.   Nebukadnesar cenahna

    Ieu disebut gaduh sérver Debian sareng henteu ngagaduhan rasa humor.

  6.   toteisla cenahna

    Di dieu anjeun ngagaduhan kasus anu sanés tapi nganggo logo Arch Linux

    1.    toteisla cenahna
      1.    eliotime3000 cenahna

        Éta langkung atra. Éta memang plagiarismeu.

        1.    Porfirio cenahna

          Hiji conto deui, tapi waktos ieu ...

          http://i.imgur.com/q4rVeq1.jpg

      2.    O_Pixote_O cenahna

        Anjeunna ngagaduhan bal anu nyebat dirina "Inventive" Arts xD

        1.    Zironida cenahna

          NGABARAKATAK

  7.   DanielC cenahna

    Ketat, salinan na asalna tina gado Buzz Lightyear.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Nya, hayu urang tingali naha Disney sadar éta.

  8.   Baron ashler cenahna

    Éta perampokan jahat; @

  9.   Yefb cenahna

    Situs anjeun damel di Joomla.
    Atanapi aranjeunna moal terang naon anu disebat Linux.

  10.   beny_hm cenahna

    Omong kosong naon ieu? .. 1 kaduana logo béda-béda warna, gaduh mérek anu béda sareng tungtungna béda-béda, anu ngan ukur dimimitian dina tempat anu sami ngajantenkeun kabeneran, 2. Éta sanés plagiarismeu sareng sanés ideu alit, éta disebat Vortex sareng ngémutan yén gambar nyaéta. hal saderhana henteu milari ngalakukeun hal anu réa kusabab éta sanés akal. aranjeunna pasti katingalna sami, aranjeunna henteu sami sareng aranjeunna henteu pikeun hal anu sami.
    janten catetan ieu sigana kuring ngan saukur salaku catetan konéng. supaya urang ngobrol sareng taman.
    Nyolong naon-naon anu nyata, taroskeun ka Cina aranjeunna nyolong sadayana, persis sami sareng anu aslina.

    1.    elav cenahna

      Anjeun gaduh 41 koméntar anu disatujuan dina TiLinux Sareng di salah sahiji aranjeunna kuring émut parantos teu hormat ka anjeun. Naon pikeun anjeun mangrupikeun "omong kosong", pikeun kuring nyaéta "pendapat abdi" sareng tangtosna tulisan ieu dimaksudkeun pikeun nyiptakeun perdebatan ngeunaan poko anu dibahas.

      Kanyataan yén palét warna robih, kanyataan yén posisi dimana gambar réngsé atanapi dimimitian béda, sanés hartosna aranjeunna parantos nyalin logo Debian.

      1.    Robert cenahna

        "[…] Sanés hartosna aranjeunna nyalin logo Debian."

        Ieu henteu saé sapertos opini.

        Satuju pisan sareng koméntar anjeun ngeunaan nada Beny, tapi satuju pisan sareng koméntar anjeun. Mangrupikeun spiral, simbol anu umurna jutaan taun. Henteu ngan ukur tungtungna sareng mimitian di tempat anu béda, tapi bentukna béda, sedengkeun logo Debian bunder, logo majalah bunder, sareng corakna béda.

        Hiji-hijina hal anu sami pikeun dua logo, anu ngan ukur hiji-hijina, nyaéta pangaruh tina ujung anu henteu teratur. Sareng nalika dina logo Debian aranjeunna jelas ngagambarkeun sikat stroke, dina majalah éta nganggo tékstur anu paling murah anu dipendakan dina Photoshop.

        Kaluar agul Occam anjeun, purun.

        1.    eliotime3000 cenahna

          Ambiguitas, ambiguitas eveeywhere. Sareng ieu berkat jenis jéntré ieu yén patén sareng merek dagang troll ngamangpaatkeun éta.

          Nyatana, aranjeunna bakal nempatkeun langkung seueur deui pikeun henteu ngagaduhan masalah sareng "spiral" Debian.

          1.    Robert cenahna

            "Nyatana, aranjeunna bakal nempatkeun deui kana éta ngarah teu ngagaduhan masalah sareng Debian" spiral "."

            Nya, aranjeunna henteu sami gentos. Debian mangrupikeun loop anu lengkep sareng sakedik pondok pikeun anu kadua. Logo majalah aya dua puteran lengkep sareng lengkep. Éta mangrupikeun dua puteran anu pasti nunjukkeun desain anu goréng (sapertos anu kuring sacara implisit disebatkeun dina koméntar aslina kuring) sareng persisna pikeun alesan éta kuring bakal kaget pisan upami éta salinan. Tapi masihan langkung seueur gilirannana bakal janten desain anu langkung goréng, anjeun tiasa masihan puteran anu anjeun pikahoyong, tapi dina hal ieu spiral henteu ngan ukur ngajantenkeun logo, tapi hurup di tengah téks. Sakali deui giliran bakal ngaleungitkeun kakuatan logo sareng katingalina teuing "dimuat." Upami dina dirina, logo majalah parantos katingalina langkung dimuat tibatan anu Debian kanggo babak pamungkas anu ditutup.

        2.    elav cenahna

          "[...] henteu hartosna yén aranjeunna parantos nyalin logo Debian."

          Ieu henteu saé sapertos opini.

          Entong nyandak koméntar kuring dina kontéks Robert. Sareng leres, spiralna umurna jutaan taun, tapi wartoskeun, naha anjeun tiasa nunjukkeun kuring anu mirip sareng Debian dina produk atanapi jasa anu sanés?

          Detil dina spiral sanés ngan ukur kumaha buleudna, atanapi dina warna, tapi dina bentukna. Éta tiasa nganggo spiral bahkan stroke atanapi naon. Éta anu kuring pikir.

      2.    DanielC cenahna

        "Kanyataan yén palét warna robih, kanyataan yén posisi dimana gambarna réngsé atanapi dimimitian sanés, sanés hartosna aranjeunna parantos nyalin logo Debian."
        Henteu, muhun, upami urang angkat ka anu éta maka moal aya logo spiral anu gampang, sabab anjeun bakal nyarios anu sami, elav.

        Sareng kuring malikan deui, logo na TEU DEBIAN, éta Buzz Lightyear. 😛

        1.    elav cenahna

          Maksad abdi anu kuring sebatkeun ka Robert di luhur, sacara rinci ngeunaan spiral, garis sareng bentukna.

      3.    O_Pixote_O cenahna

        Elav, pastina upami anjeun ngémutan naon anu dicarioskeun ku beny_hm, anjeun tiasa tumut kana panyeluk anu kedah dicocogkeun dina seueur aspek deui. Upami anjeun ningali logo debian éta janten langkung ageung nalika dina vortex éta narik bunderan homogen, sajaba warna sareng bérés anu dina debian, kuring henteu terang kumaha ngahartikeunana, "dikupas" sedengkeun anu sanésna ngan ukur ngagaduhan hiji sapertos kieu di kénca luhur. Jigana éta sanés plagiarismeu sareng kami ngan nyarioskeun hal anu mirip dua minggu ka tukang. Kami nyarioskeun yén upami kuring nyetél tukang sayur anu disebut apel sareng logo apel kalayan leres-leres, moal aya plagiarisme kumargi aranjeunna henteu aya di pasar anu sami, ayeuna upami éta toko komputer enya. Paguneman éta mangrupikeun kanyataan yén sababaraha jalma pinter nempatkeun perusahaan anu disebat twitter.com atanapi anu sapertos kitu di pasar saham nalika dikabarkan yén Twitter badé kaluar taranjang sareng seueur dulur misan anu murag kana jebakan.
        Pondokna, éta tiasa janten plagiarism upami contona vortex mangrupikeun garpu atanapi sistem operasi anu sanés sabab éta bakal bentrok sabab aya dina bidang anu sami (élmu komputer), sapertos anu kajantenan sareng windows sareng lindows (atanapi lindowsOS) kuring henteu émut muhun tina namina.

    2.    O_Pixote_O cenahna

      Kuring satuju sareng anjeun dina sababaraha bagian tapi henteu dina nada anu anjeun anggo pikeun nyatakeunana

  11.   Leo cenahna

    Éta panginten janten fanatisme. Sugan desainer grafis majalah nganggo Debian sareng hoyong nempatkeun éta touch kanggo judulna ngan ukur pikeun senang (kuring panginten tiasa ngalakukeun hal anu sami, sanés tina niat jahat, tapi pikeun rasa pribadi). Kuring pikir upami aranjeunna leres-leres hoyong nyalin sahenteuna aranjeunna bakal ngarobah warna sakedik atanapi ngeunteung (Éta pendapat kuring anu hina)

  12.   marianogaudix cenahna

    Hiji-hijina hal anu leungit ayeuna nyaéta yén sadayana aya tungtungna gugatan hak cipta, sareng yén DEBIAN kaleungitan kaputusan kaadilan sareng kedah ngarobah LOGO na.

    Didinya upami balapan DEBIANITAS badé gélo.

  13.   gerno cenahna

    saatos hal firefox .. kuring sora ngajenan!

  14.   vinsuk cenahna

    Kuring milih kabeneran, upami anjeun perhatoskeun namina vortex sareng O anu siga debian mangrupikeun gambar tina pusaran iklim. Debian katingalina langkung mirip gelombang pikeun kuring tibatan pusaran, tapi katingalina sami.

  15.   narapidana cenahna

    Kabeneran anu sami sareng logo Manjaro:

    http://forum.manjaro.org/index.php?topic=21.0

    1.    eliotime3000 cenahna

      Plagiarismeu ka liga.

  16.   hayu urang nganggo linux cenahna

    Punten ... tapi kuring ningali bédana ... aranjeunna nempatkeun aksen, sanés? NGABARAKATAK!
    Ieu plagiarisme ti sadaya sisi.
    Peluk! Paul.

  17.   nurdiana (@nurdiana) cenahna

    Kuring pikeun bagian kuring bakal nyandak majalah, sareng dina sababaraha ngobrol sareng batur anu henteu "hoyong ngupingkeun" kuring bakal nyarios ... katingali bahkan jalma-jalma vortex terang naon anu saé, aranjeunna nganggo dina halaman na tapi aya anu henteu terang ... ogé ayeuna anjeun terang éta sadar yén jauhna perangkat lunak gratis parantos sumping …… ..

    Mungkin jalma éta bakal nyarios…. oh, serius anjeun parantos ngayakinkeun kuring, kuring ngiringan kakuatan kabébasan ..... !!!!

    CANGKUR HIRUP SUMBER SUMBER .... !!!!

  18.   Eduardo Madinah cenahna

    Sanés plagiarismeu, ieu di handap.

  19.   izkalotl cenahna

    Kasus séjén laboratorium ieu http://www.bioclon.com.mx/bioclon/html/ventas.html éta tanpa ado salajengna, kuring nyandak logo Debian sareng nganggo dina pangobatan. Sanaos salinan anu jahat, éta moal tiasa dianggap plagiarism sabab nganggo logo gratis pikeun dianggo. Sanaos ieu tiasa nunjukkeun kurangna kreativitas pikeun nyiptakeun logo aslina, panginten saha waé di perusahaan mangrupikeun pangguna sareng promoter Debian, dina naon waé, logo na dileupaskeun. Jalan anu mana waé, ideu na nyaéta pikeun dibagikeun, tapi kuring pikir yén upami aya anu mutuskeun nganggo gambar gratis sahenteuna aranjeunna kedah ngagaduhan catetan ngeunaan asal usul logo.

    Wasalam

  20.   Sephiroth cenahna

    Teras aranjeunna ngadu'a yén logo firefox mangrupikeun mérek dagang…: /

  21.   Anachronistic cenahna

    Salin, tangtosna. Aranjeunna bahkan henteu ngaganggu detail sapertos warna.

  22.   Blackneto cenahna

    Hayu atuh nyarios ti akademi. Téks henteu kedah kecap anu sami pikeun kecap pikeun dianggap plagiarism inteléktual, cukup yén sumber téks aslina henteu acan dicirikeun. Tina pandangan kuring, éta sami dina produk, maksudna nipu konsumén ku dua cara: anu kahiji nyaéta ku niron produk tibatan anu aslina, sareng anu kadua pikeun ngembangkeun produk dumasar kana desain anu sanés. Dina pamanggih kuring, Debian diciplak sabab tiasa ngalieurkeun pangguna anu aya kaitanana sareng produk, hayu urang anggap yén jalma anu henteu tiasa maca tapi ngakuan logo na tiasa lieur ... Buzz Diney henteu Sedengkeun pikeun éta Debian ngakuan ti mana anjeunna nyandak éta….

    Hapunten ka para purist ... Abdi nyerat tina iPad anu diinjeum….

  23.   Esteban Laguerre cenahna

    Bah murni kasempetan

  24.   guzman6001 cenahna

    Salaku kanyataan anu panasaran, logo Debian nembongan dina sababaraha program anu kuring parantos anggo pikeun desain logo (contona Logo AAA), éta sampurna dimungkinkeun pikeun dianggo pikeun nyiptakeun logo anu sanés.

    Najan kumaha. Logo majalah Sanés logo debian ... Upami anjeun perhatoskeun logo Debian nuturkeun spiral emas (atanapi spiral emas), babandingan spiral majalah langkung bunder ... Kalayan kecap séjén, éta nyaéta spiral anu langkung bunderan. saderhana.

  25.   Debianistrowler cenahna

    Nya, kuring resep logo majalah, éta ngingetan kuring ngeunaan Debian, anu kuring ogé resep.