Kaulinan pesawat anu pangsaéna pikeun Android

Sababaraha anu bakal ngadéngé séri Langit Gamblers, tapi ieu mangrupikeun séri gim pesawat anu pangsaéna pikeun Android sareng iSO.



Sky Gamblers gaduh dua kaulinan pesawat, Rise of Glory sareng Air Supremacy. Dina Rise of Glory kami ngatur pesawat WWI sareng persenjataan kami ngan ukur dugi ka sababaraha senapan mesin, sapertos éta dina kahirupan nyata.




Nalika unggal misi lulus, pesawat anu langkung saé bakal dikonci, tapi anu pangsaéna tina sudut pandang kuring nyaéta baron beureum. Grafik sareng midangkeun anu saé pisan, kuring henteu kantos ningali gim sapertos ieu pikeun Smartphone, tapi anu pangsaéna nyaéta mode multi-pamuter na, dimana anjeun tiasa maén ngalawan ratusan pamaén di sakumna dunya dina sababaraha jinis kaulinan.


Kaulinan anu kadua nyaéta Air Supremacy, dina ieu anjeun ngatur pesawat tempur modéren, éta hartosna anjeun bakal ngagaduhan misil dina gudang senjata. Gim na langkung saé tibatan anu tiheula, éta aya dina sababaraha tingkatan anu tiasa dibandingkeun sareng gim Ace Combat anu munggaran.  




Dina Air Supremacy anjeun tiasa milih pesawat tempur anu parantos anjeun terang, sapertos F-16, F-18 sareng F-22, ogé pesawat Rusia sapertos Su-27, Mig-31 sareng karesep kuring, T-50, aya ogé pesawat ti nagara sanés anu sayogi sapertos Cina J-10 sareng J-20, anu Eurofighter sareng anu sanésna.

Upami anjeun nganggo anjeun bakal ngagaduhan 2 jinis misil sareng senapan mesin, modeu gimna sami sareng dina Rise of Glory sareng sapertos anu sateuacanna, anu pikaresepeun nyaéta dina modeu multiplayer


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)