Server khusus: kaunggulan pikeun bisnis anjeun

server dedicated

Pasti anjeun parantos ningali seueur berita ngeunaan kasus dimana perusahaan parantos ngajual data pangguna na ka pihak katilu, atanapi dimana hukum perlindungan data Éropa henteu diperhatoskeun sabab aranjeunna panyadia asing. Kusabab kitu, proyék sapertos GAIA-X parantos muncul, kitu ogé jasa awan cool kalayan sérver sareng kaamanan khusus pikeun ngajagi konsumén anjeun.

Perusahaan-perusahaan ieu bakal nawarkeun sagala anu anjeun peryogikeun, naha anjeun hoyong jasa wéb saderhana sareng Server khusus Linux saolah-olah anjeun langkung seueur nungtut sareng peryogi kapasitas komputasi anu luhur pikeun Big Data, Deep Learning, sareng sajabana, tapi tanpa kedah gaduh biaya pusat data di properti.

Naon ari server khusus?

Un server dedicated, Mangrupikeun jinis server fisik anu tiasa anjeun garapan sapinuhna sareng éksklusif. Kalayan kecap séjén, éta sanés leyuran dibagi atanapi pecahan nganggo VPS (Virtual Private Server) pikeun ngadistribusikaeun sumber daya hardware fisik diantara sababaraha klien.

Naha milih pangladén khusus?

Jenis dédikasi ieu ngagaduhan kauntungan jelas pisan ngeunaan VPS:

  • Upami anjeun peryogi kapasitas anu luhur, jinis téknologi ieu langkung mirah dibandingkeun sareng VPS.
  • Kurangna lapisan virtualisasi, anjeun tiasa ngamanpaatkeun sumberdaya hardware sacara langsung sareng éksklusif, anu ningkatkeun kinerja.
  • Lebar lebar anu langkung luhur pikeun anu meryogikeun lalu lintas data anu langkung luhur, sareng ku TTFB gancang.
  • Kateguhan sareng stabilitas ku bakti.
  • Kalenturan sareng kamampuan pikeun skala sumber daya.

Maksud kuring kumaha gaduh pusat data anjeun nyalira, tapi tanpa biaya kéngingkeun jinis fasilitas ieu atanapi masalah manajemén sareng perawatan. Ngan ku Ngiring jasa sareng ngamimitian garapannana langsung.

Naon anu kuring tiasa lakukeun sareng anjeunna?

Aya seueur jasa sareng panyadia pangladén khusus, sapertos perusahaan Perancis OVHcloud. Sadaya panyadia jasa awan ieu ngagaduhan sababaraha tawaran pikeun palangganna, sareng tujuan anu béda pisan, sahingga nyugemakeun sadaya kabutuhan. Salaku conto:

  • Hasting: éta mangrupikeun jasa pangbasajanna, pikeun Pagawé Leupas atanapi perusahaan alit anu milari wéb hosting, naha pikeun halaman wéb pikeun karyana, blog, file server, webapps (sapertos aplikasi bisnis ERP, CRM, sareng sajabana), pikeun toko e-commerce, jsb.

  • panyimpenan: Ieu mangrupikeun jasa panyimpenan awan anu khusus kalayan kapasitas anu luhur pisan dina sababaraha kasus, sareng kamungkinan milih hard drive NVMe SSD ultra-gancang. Anjeun tiasa nganggo server panyimpenan khusus ieu pikeun nyimpen basis data, cadangan, hosting anu disebarkeun, jst.

  • kaulinan: Upami anjeun hoyong ngadamel sérver anjeun nyalira pikeun videogames atanapi streaming, anjeun tiasa ngandelkeun jinis ieu tina dedicated server, sareng sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun jinis utiliti anu biasa sapertos ayeuna. Salaku conto, pikeun tiasa nerapkeun server Minecraft.

  • infrastruktur: pangladén khusus anu kuat pikeun perusahaan ageung, paguron luhur, sareng éntitas sanés anu peryogi kapasitas komputasi tinggi, bandwidth, dukungan hardware pikeun virtualisasi, sareng kapasitas mémori anu luhur.

  • ItunganSababaraha server khusus dikuatkeun khusus pikeun nawiskeun kapasitas komputasi anu luhur. Ieu penting nalika nyobian ngajalankeun parangkat lunak sareng beban matématika anu luhur, sapertos simulasi ilmiah sareng itungan, Data ageung, Pembelajaran Mesin, jst.

Kumaha carana milih sérver khusus?

server dedicated

Milih sérver khusus anu cocog Éta henteu rumit teuing tugas, utamina ku solusi anu khusus sareng saderhana anu ditawarkeun ku panyadia ayeuna. Nanging, upami anjeun hoyong langkung seueur detil, anjeun kedah merhatoskeun hal-hal ieu:

  • CPU- Anjeun kedah salawasna mikirkeun kakuatan komputasi anu anjeun peryogikeun pikeun tujuan anjeun. Salaku conto, pikeun wéb hosting, henteu kedah ngagaduhan kapasitas anu ekstrim, tapi perlu pikeun aplikasi ilmiah anu tangtu.

  • Ram: sapertos CPU, kagancangan, latency sareng kapasitas na, kinerja sistem server khusus anjeun bakal gumantung.

  • neundeun- Anjeun bakal mendakan sababaraha solusi, sapertos HDD atanapi SSD pikeun sérver khusus anjeun. Penting pikeun milih téknologi anu paling cocog numutkeun kabutuhan anjeun, janten NMVe SSD anu panggancangna. Ogé anjeun kedah hilap kamampuanna sahingga éta cekap pikeun naon anu anjeun milari.

  • sistem operasiSistem GNU / Linux umumna dianggo pikeun kateguhan, kaamanan, sareng stabilitasna, salian ti lisénsi gratis na. Nanging, seueur VPS atanapi jasa server khusus ogé nawiskeun kamungkinan gaduh Windows Server upami anjeun kedah nganggo sababaraha aplikasi khusus.

  • Ancho de banda: anjeun kedah hariwang ngeunaan watesan mindahkeun data anu ditetepkeun ku jenis jasa ieu, kusabab upami anjeun gaduh lalu lintas anu luhur, anjeun panginten kedah nyéwa solusi kalayan lébar tanpa wates atanapi langkung luhur.

  • GDPR: Penting pisan pikeun dicatet yén panyadia Éropa, sapertos OVHcloud, tiasa janten alternatif anu saé upami anjeun badé nerapkeun hukum panyalindungan data Éropa, anu mangrupikeun jaminan ngalawan jasa awan sanés Éropa.

Salaku tambahan kana poin ieu, sababaraha layanan nawiskeun téknologi kaamanan tinangtu, cadangan otomatis, jst. Sadaya jenis ieu extras aranjeunna salawasna wilujeng sumping.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.