Audacity sareng TBRGs

Janten kandel

Umum pisan yén kuring sok ngalaman masalah dina milarian naon anu kedah ditulis dina blog ieu dibatesan watesan téknis kuring ngeunaan parangkat lunak gratis, tapi sigana kuring yén ngalaksanakeun kabébasan parangkat lunak bébas -sareng anu henteu gratis sami- nyaéta naon anu anjeun lakukeun.

Dina diskusi ngeunaan manpaat parangkat lunak gratis, sok aya perdebatan ngeunaan kaunggulan anu dipiboga ku parangkat lunak proprietari sabab ngamungkinkeun saha waé anu terang kumaha ngalaksanakeunana, nalungtik jero kode, mastikeun éta sareng, tungtungna, ngarobih upami aranjeunna karaos kitu. Abdi henteu terang kumaha ngalakukeun éta. Tapi éta henteu ngahalangan kuring tina ngagunakeun parangkat lunak gratis pikeun mangaruhan, atanapi sahenteuna coba pikeun ngalakukeunana, masarakat di sakuriling kuring. Sareng kuring henteu nyarioskeun kota dimana kuring cicing atanapi tatangga. Henteu, hartosna kontéks sosial kuring, anu dinten ieu berkat internét, ngalangkungan komunitas dimana kuring cicing.

Sababaraha taun ka pengker sakumpulan penggemar anu faktor umumna nyaéta kekaguman pikeun hasil karya Beatlenuhun, kami mutuskeun pikeun ngabentuk grup anu kami nganuhunkeun Grup Beatles Remixers. Jujur motivasi urang dina awalna sanés nyanghareupan sareng nangtang ka perusahaan rékor, dina hal ieu EMI / Capitol / Apple Co / Parlphone, tapi saderhana sareng saderhana ngadamel campuran sareng lagu ti band karesep urang sareng silih tukeurkeun éta antara urang, ngan ukur pikeun pelesir murni. Hal éta pikeun senang-senang. Nanging, urang pas terang yén, tanpa hoyong, kami parantos ngagaduhan legéni penggemar anu nyungkeun kami nyusun sareng ngédit sahenteuna hiji albeum kalayan padamelan anu parantos kami laksanakeun. Sareng kitu, teu dihaja, gelut dimimitian.

Mimitina damel urang henteu diperhatoskeun ku perusahaan internasional anu ngagambarkeun henteu The Beatles nyalira, tapi anu ngagaduhan hak kana lagu na, nanging, nalika karya kami janten langkung kasohor sareng siaran kami janten langkung populér sareng dipénta ku komunitas Beatlemania anu hébat, masalah urang dimimitian. Mimitina éta ngan ukur serat pikeun lirén tina padamelan urang, maka panutupan rohangan kami dina WEB sareng tungtungna pelecehan anu diunduh bahan kami.

Sanaos sadayana ieu, urang teraskeun sareng tugas urang ... sareng urang teras-terasan nanem modal waktos sareng artos ku ngalaksanakeunana, sabab penting pisan disebatkeun yén urang henteu pernah ngeusi batre sapérak kanggo padamelan urang sareng enya, sabalikna, urang ngagaduhan pikeun terang ti vivales anu ngaduruk rékor kami sareng ngajualna sacara clandestinely.

Kiwari, ku sababaraha alesan, grup parantos bubar. Sanés kusabab ancaman hukum ngaheureuykeun kami, tapi kusabab kagunaan alami tina waktos sabab masing-masing urang mendakan yén unggal dinten urang kirang gaduh waktos kanggo ngahaturanan kana padamelan ieu. DJ. Henteu salah sahiji urang, sahenteuna anu kuring terang, ngagaduhan hubungan fisik sareng anggota kelompok anu sanés kumargi jarakna ngahalangan: hiji nyaéta basa Inggris, anu sanésna nyaéta Ukraina, hiji urang Méksiko, dua urang Yankee, hiji urang Bélgia ...

Naon anu bakal kajadian énjing sareng rorompok? Kuring henteu weruh ... ogé ceuk aranjeunna The Beatles yén énjing anjeun moal terang, tapi kuring tetep nyimpen senjata DJ anu dipikacinta: AudaCity anu dimuat dina vérsi na 2.0.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sengit cenahna

    Tulisan anu saé 🙂

    Aya anu kontradiktif? Labél catetan sareng perusahaan sanésna salawasna nangtoskeun hakna nyatakeun yén aranjeunna ngajagi inovasi sareng kreativitas, sanaos seringna sabalikna Conto kumaha undang-undang anu pikaseurieun nyaéta Happy Birthday henteu aya dina domain publik sareng ngagaduhan hak cipta (kagungan warner) sanaos didamel langkung ti 100 taun ka pengker. Upami anjeun hoyong nyanyi lagu na sacara hukum sacara umum anjeun kedah mayar sajumlah 700 dolar.

    1.    elav <° Linux cenahna

      WTF? Nya, kuring nyanyikeunana dina basa Spanyol sareng kuring hoyong ningali salah sahiji Warner sumping pikeun ngeusian kuring .. ¬¬

      1.    Tina Toledo cenahna

        Ngomong-ngomong Elav Anjeun gaduh kado anu sanés dina folder FTP kuring. Nyaéta namina Kimia Sapopoé. Disarankeun pisan.

      2.    sengit cenahna

        Yap, di nagara sanés hak cipta kadaluarsana dina 1985. Sarua anu pikaseurieun kumargi 93 taun parantos kalangkung ti saprak lagu didamel taun 1893. Di Amérika Serikat kadaluarsana dina 2030, 137 taun engké: /.

  2.   pandev92 cenahna

    Audacity saé pisan pikeun lagu tunggal, pikeun rékaman konperénsi, ngaleungitkeun sora sareng sajabina, sanaos kuring sering ngabingungkeun nalika sareng grup ex kuring kedah ngiringan lagu anu sanés, kuring henteu kantos berhasil diajar sadayana anu kuring kedah.

    1.    Tina Toledo cenahna

      Nya, kuring junun ngasingkeun sora sareng instrumen pikeun diréviasi AudaCity, Abdi berhasil ngarobih jalur monaural ka stereo nganggo téknik anu sami. Penting pisan pikeun terang saringan sareng cara ngagunakeunana, leres.

      1.    Carlos-Xfce cenahna

        Tina, sapertos biasa, tulisan anjeun éndah. Anjeun ngamimitian ku nyarioskeun perkawis parangkat lunak gratis sareng watesan anjeun (sami sareng kuring: henteu terang kumaha ngarobih kode). Teras, anjeun ngajelaskeun sakabeh karep, karya komunitas antara jalma-jalma anu henteu kenal silih sareng tungtungna, lelang anjeun: sadayana berkat program komputer gratis.

        Tapi kuring parantos hoyong anu langkung. Punten! Tutorial tentang kumaha ngagunakeun Audacity sareng sagala hal anu anjeun sebatkeun dina koméntar anu kuring bales, aranjeunna moal salah. FromLinux mangrupikeun rohangan anu luar biasa pikeun anjeun pikeun ngabagi naon anu anjeun terang kumaha carana dilakukeun sareng Audacity, ogé panulis anu sanés parantos ngadamel tutorial sareng program anu sanés.

        Hatur nuhun kana perhatosanna sareng, sapertos biasa: ngantosan maca anjeun deui dina hiji artikel kahareup.

  3.   67 cenahna

    Leres, kuring bakal janten anu mimitina nyobian diajar anu nganggo tutorial.

    Tapi anu anjeunna henteu nyarioskeun nyaéta salian ti campuran anu saé sareng Audacity (kuring ngagaduhan bir), teras anjeunna nyiptakeun sababaraha sampul anu luar biasa: kalayan El Gimp?, Ngeunaan méwah anu leres, anu kedah nyababkeun dengki anu hébat pikeun désainer EMI sareng Capitol .

    Nyatana, kuring terang yén dua belas kahiji sareng nomer 18 milikna ... Sareng éta nunjukkeun! sésana, keur saé, jauh pisan.

  4.   67 cenahna

    Abdi henteu kéngingkeun gambar na kaluar janten kuring nambihan alamatna:

    http://img696.imageshack.us/img696/3574/overvieuw.jpg

    sanaos kuring nyobian deui:

    1.    67 cenahna