KDE sareng Xfce Desktop pang populerna di LinuxQuestion

Survey anu dilakukeun ku situs populér patarosan linux ka pangguna na anjeunna ngungkabkeun inohong anu menarik ngeunaan éta Lingkungan Desktop aranjeunna resep sami.

Hasilna langkung jelas. KDE rengking kahiji sareng 33.01% tina sora. Xfce aya dina tempat kadua ku 27.59% y Cangkang gnome di tempat katilu sareng anjeunna 19.14%. Teras aranjeunna nuturkeun LXDE, persatuanmate, kayu manis, Trinity y RazorQT aranjeunna dihijikeun sareng tungtungna, Rox.

Jigana alesanna parantos dipikaterang, KDE nawarkeun Lingkungan Desktop anu paling lengkep sareng kuat di Lisénsi / Linux Ubuntuwaktu Xfce saung gelombang hébat pangguna disenchanted sareng Cangkang gnome anu dina gilirannana, asak saeutik demi saeutik. persatuan Nya, sakumaha urang terang, éta sacara standar dina sebaran anu paling sering dianggo dugi ka éta sababna sigana kuring, éta diposisikan di tempat kalima.

Jelas, survey ieu mangrupikeun hal anu henteu kedah diperhatoskeun pisan, kumargi ngan ukur ngan ukur sakedik pangguna, tapi kuring yakin, upami éta dilakukeun langkung global, hasilna moal robih pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

28 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tavo cenahna

    Sigana mah ieu mangrupikeun polling munggaran anu kuring bagi ... sahenteuna kuring mangrupikeun bagian tina grup pangguna tina dua anu munggaran. Kuring parantos nganggo KDE saprak nembé pisan sareng kuring bogoh ka lingkungan sareng sanaos henteu nganggo Xfce, nanging kuring nganggo seueur aplikasi na sareng Openbox.
    Pokokna kuring teu tiasa mairan kana GnomeShell atanapi Unity kumargi kuring henteu kantos nganggona

  2.   rangkulan0 cenahna

    Xfce anu pangsaéna saprak Gnome 2, turun tangan

  3.   pandev92 cenahna

    Lol sababaraha urang nganggo persatuan dina halaman wéb éta ehehe. Nya hal kde normal, éta téh kaunggulan tara desktop klasik sareng kuat, xcfe ogé serbaguna pisan.

  4.   diazepam cenahna

    Koréksi: LXDE aya di tempat ka 4 sareng Unity aya 5

    1.    elav <° Linux cenahna

      Leres, hatur nuhun pisan. Dibereskeun 😀

  5.   William Abrego cenahna

    Kuring nganggo xfce saatos gagal ngahijikeun sareng cangkang gnome ... sareng anjeun leres, éta mangrupikeun panyumputan pikeun urang anu hoyong lingkungan anu caket kana gnome 2

  6.   sengit cenahna

    Slakeware némbongan salaku salah sahiji distribusi anu paling populér, éta sababna kde ngumpulkeun seueur sora.

  7.   Perseus cenahna

    Nubruk margina béda antara tempat kadua sareng katilu O_O ', antara anu kahiji sareng anu kadua henteu seueur bédana. Saé kanggo KDE sareng XFCE.

  8.   Droid cenahna

    saatos Unity sareng cangkang gnome kaluar, kuring mimiti nganggo XFCE sareng kanggo kuring éta langkung saé tibatan gnome 2x .. sagala hal anu kuring tiasa lakukeun sateuacan kuring masih ngalakukeun ayeuna kuring masih gaduh desktop anu saé sareng teras gancang!

  9.   ngagoreng cenahna

    Grafikna lepat, kahiji Xfce teras anu sanésna hehe.

  10.   Elp1692 cenahna

    KDE sakumaha biasana, mimitina, nyaéta turunkeun lingkungan anu pangsaéna 😛

  11.   Maxwell cenahna

    Kuring rumaos katinggaleun, pangguna pangatur jandela mangrupikeun minoritas. Saé pikeun duanana, tapi langkung saé, tahan iceWM!.

    Salam.

    1.    Abel cenahna

      Kami karaos katinggaleun. T_T

      Kalayan seueur manajer jandela di dieu aranjeunna condong debat pisan antara KDE sareng XFCE. -___-

      Salam.

      1.    taragon cenahna

        Oh oh… tong hilap 'dwm' oO

        1.    pandev92 cenahna

          pangalusna Heboh XD LOOOL

          1.    Abel cenahna

            Antara dwm sareng hebat pisan kuring tetep sareng dwm, anu kuring anggo ayeuna, kuring nyobian lami pisan sareng kuring ngantunkeun, sanés kusabab éta goréng tapi kusabab saeutik kanyaho kuring sareng lua. xP

            Salam.

  12.   ajag cenahna

    Éta sigana kuring tiasa diduga hasilna, ningali kumaha panorama ayeuna. KDE mangrupikeun proyek konsolidasi, anu bet dina desktop klasik, tapi ku seueur eyecandy sareng sababaraha panemuanna nyalira (kagiatan, contona). XFCE mangrupikeun setting anu hadé, tempat perlindungan idéal pikeun anu resep gaya Gnome 2.

    Nyatana nyaéta kuring hoyong masang XFCE salah sahiji dinten ieu, sareng janten kuring gaduh dua padamelan anu saling berdampingan. Hal anu pangsaéna ngeunaan Linux nyaéta pilihan henteu wates ieu;).

  13.   Jamin samuel cenahna

    KDE mangrupakeun lingkungan anu saé .. kaleresan kuring parantos nyobian sababaraha kali tapi leres-leres henteu terang .. éta sanés hal kuring !! Dina hal épék sareng aliran panutupna spektakuler, anu saé na éta ogé tiasa dipasang dina Gnome Shell, aliran sampulna for .. saheulaanan kuring resep ku cangkang gnome

  14.   ren434 cenahna

    Urra pikeun KDE sareng Xfce xD

  15.   lain ngaran cenahna

    hiji-hijina hal anu kakurangan xfce nyaéta kumaha éndahna gnome 2 éta, sacara visual éta masihan xfce sarébu péngkolan

    xfce upami dibandingkeun dina pendapat abdi leres-leres awon dina sababaraha hal

    1.    ngepung84 cenahna

      Nya sacara visual kuring resep xfce, [sigana mah éta gumantung kana tingkat kustomisasi] tapi gnome 2.x ogé "awon" nembé dipasang atanapi standar.

      install xubuntu pikeun uji xfce sareng kuring gaduh sapertos kieu: http://i.imgur.com/0gcKa.png sareng kaleresan kuring henteu ningali éta awon.

      naon anu kuring henteu resep [atanapi kuring kedah biasa] nyaéta nembongkeun sadaya partisi anu dipasang sareng henteu dipasang dina desktop sareng pikeun anu teu resep ikon dina desktop éta henteu tiasa dianggo [enya kuring tinggalkeun 2 ikon pikeun ngabijilkeun].

      pamaké KDE4.

  16.   TDE cenahna

    Sareng kuring sumpah yén Kayu manis bakal naksir anu sanés dina polling sapertos kieu, atanapi sahenteuna éta bakal ngéléhkeun Unity ... Perséntase Unity sareng Kayu Manis henteu goréng. Moal lami deui aranjeunna bakal tumuh sareng bakal janten diantara anu resep linuxeros, dina tingkat anu gedé: KDE, Xfce sareng Gnome.

    Abdi resep pisan hasilna. KDE kanggo kuring lingkungan desktop anu pangsaéna kuring terang.

  17.   éléktron222 cenahna

    Saé Kanggo KDE, tapi sakumaha anu kuring tingali sadayana parantos saé pisan, damel anu saé sareng ogé gaduh seueur kapribadian.

    1.    lolopolooza cenahna

      Pasti KDE anu pangsaéna ... ole pikeun KDE

      1.    lolopolooza cenahna

        didieu pangguna Kubuntu 12.4 maot

  18.   Tina Toledo cenahna

    Hiji patarosan Elav: Éta survey antara tanggal-tanggal naon éta dilakukeun? Dina situs anu anjeun lakukeun salaku tautan, kuring ningali koméntar ti 21 Désémber 2011 dugi ka 09 Maret 2012 ... naha éta période sora atanapi éta dibuka sareng ditutup sateuacan tanggal-tanggal éta?

  19.   dongéng cenahna

    Nya, kuring nyobian parobihan kana xfce, tapi kuring balik deui kana cangkang gnome, kalayan panyambungna, sareng tina gnome kuring henteu ngalih

  20.   Tina Toledo cenahna

    Sigana kuring yén survey henteu seueur dianggo upami data henteu dibandingkeun, kanyataanna survey khusus ieu sigana pikaresepeun pisan pikeun kuring sareng kuring bakal nyobian janten obyektif anu mungkin dina kacindekan kuring:

    KDE Tabel ieu ditingalikeun salaku raja desktop anu henteu dibantah, nanging perbandingan sareng survey anu dilaksanakeun, dina situs anu sami, dina 7 Januari 2010 -http://www.linuxquestions.org/questions/2011-linuxquestions-org-members-choice-awards-95/desktop-environment-of-the-year-919888/- Éta nunjukkeun yén kami henteu gaduh sateuacanna kumargi murag tina 40% kana 33%, sigana kusabab dispersi disababkeun ku ayana usulan méja anu sanés.
    GNOME nyaéta anu éléh gedé. Survei anu dilakukeun dina Januari 2010 nunjukkeun hubungan anu téknis antara GNOME y KDE di tempat munggaran. Titik perséntase leres-leres henteu aya anu ngémutan yén unggal survey kedah dipertimbangkeun sareng +/- 2% dina margin error na. Kaleungitan jelas ieu langkung ti 21 poin disababkeun ku GNOME3, anu hartosna diaspora kawéntar kana méja sanés sapertos Xfce éta tina 11% némbak dugi ka 27%. Sanaos kanyataan na LXDE teu maju langkung ti 3 poin persentase.
    persatuan nyaéta kuciwa. Kumaha mungkin pamekaran langkung ti sataun sareng kalayan liputan média anu ageung bieu 2 poin persentase di luhur anu sanés anu bahkan henteu acan dilakukeun publik nalika survey dimimitian? Ieu nunjukkeun yén Ubuntu populer pisan ... tapi persatuan no.
    kayu manis Éta mangrupikeun data anu teu aya gunana tina survey sareng sajujurna, upami ditilik kalayan ketat, citakanna bakal ngaleungitkeun kaseriusan masalah: survey dimimitian hiji dinten sateuacan peluncuran resmi kayu manis… Dina tahap uji coba na! Kumaha éta tiasa dianggap dina survey anu bakal dipilih salaku méja taun upami éta henteu acan kaluar sareng jelas samplingna parantos dimimitian?

    Kanyataan sanés anu narik perhatian kuring nyaéta sajarahna éta jajak pendapat kalayan jumlah sora pangageungna ti saprak éta dimimitian dina situs éta di 2006. Hal ieu ngajadikeun rada sesah pikeun napsirkeun jumlah absolut sareng ngandelkeun sakedik deui kana jumlah relatif, tapi éta tetep olahraga pikaresepeun.

bool (leres)