Sae pisan Kubuntu KDM pikeun cocog sareng KSplash

Kamari kamari kuring nyandak anjeun a KSplash keur Kubuntu anu leres-leres saé... muhun, ayeuna kuring ninggalkeun téma pikeun KDM cocog sareng éta KSplash 🙂… Abdi nyésakeun screenshot:

Naon anu tiis? 😀

Pikeun masangna, kuring ninggalkeun léngkahna:

1. Buka terminal, di jerona nyerat ieu sareng pencét [Lebetkeun]:

cd $HOME/ && wget http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2011/220/a/e/kubuntu_minimalistic_kdm_by_thales_img-d45x6io.rar && unrar x kubuntu_minimalistic_kdm_by_thales_img-d45x6io.rar && sudo cp -R KubuntuLight/ /usr/share/kde4/apps/kdm/themes/

2. Aranjeunna bakal dipenta pikeun kecap aksesna, aranjeunna nempatkeun éta sareng éta waé.

3. Buka éta Kahoyong sistem sareng lebet Layar Login.

4. Sakali aya, urang angkat ka palang luhur anu nyebatkeun "poko".

5. Kami milih anu anyar anu urang gaduh (KubuntuCahaya) teras pencét aplicar.

6. Kami bakal dipénta password sakali deui sareng éta that's

 Abdi resep ... saderhana, fungsional, anu jelas hahaha ... Abdi robih logo pikeun distro anu sanés ... Abdi nambihan ieu kana daptar «to do» LOL !!!

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   azavenom cenahna

    desain lucu pisan 😀