Kebangkitan: Crunchbang ++, Bunsen Labs sareng Bodhi Linux 3.0.0

Sababaraha dinten kaliwat saprak pengumuman tina lirén Crunchbang, dugi ka henteu hiji tapi dua usaha teraskeun nembongan: Dina hiji sisi pangguna anu namina computermouth anu nyarios "Ok, kuring damel damel sahenteuna nempatkeun babarengan crunchbang dumasar kana Jessie. Kanggo ayeuna kuring badé nyauran anjeunna Crunchbang ++ (#! ++) ». Parantos aya béta dumasar kana Debian netinstall ngan ukur 32 bit. Masih terang nami akhir sareng logo (seueur anu henteu resep yén aranjeunna teraskeun sareng nami éta, langkung-langkung aranjeunna nyaluyukeun sampul "God Save the Queen" tina Sex Pistols kalayan nyanghareupan corenominal).

poster_nyalametkeun_ratu

Di sisi anu sanésna Unia, sasarengan sareng pangguna sanés anu parantos nalungtik, nyiptakeun Bunsen Labs Linux sareng aranjeunna mastikeun yén ieu bakal janten distro komunitas penerus leres ka Crunchbang. Pikeun ayeuna mah aranjeunna henteu gaduh infrastruktur sareng koordinasi anu cekap tapi éta ogé éta dipelak salaku pilihan séjén.

Sareng kanggo Bodhi saatos 4 bulan pangsiun anu diciptakeun ku panyipta na Jeff Hoogland versi 3.0.0 tungtungna kaluar, dumasar kana Ubuntu 14.04 sareng Enlightenment E19.3, Terminology 0.8.0, ePad 0.9.0, kernel 3.16, Midori 0.5.9 sareng ikon Numix sacara standar.

budah 3

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Frank Yznardi Davila Arellano cenahna

    Sareng sadayana dumasar kana debian, naon anu nyeri sirah, naha éta aranjeunna henteu tiasa ngadamel bungkus sorangan sareng aslina?

    1.    yukiteru cenahna

      Nya, kuring resep yén aranjeunna gaduh .deb salaku paket dasar, ku cara éta aranjeunna parantos nganggo seueur bungkus kualitas anu disiapkeun sareng saé pikeun panggunaan, ngajantenkeun langkung gampang pikeun pangguna.

    2.    mario cenahna

      Nyeri sirah nyaéta gaduh bungkus anjeun nyalira sareng pangguna pikeun ngagaduhan gnu / linux semesta saluyu. Kurang langkung ku Repository RPM, DEB atanapi pacman, anjeun tiasa nyobian masang naon-naon.

    3.    elamornoesloquecount cenahna

      naha anjeun henteu ngadamel distribusi nyalira?
      teu karaos mampuh?

  2.   Gonzalo Emmanuel Giampietri cenahna

    Kuring curiga yén Crunchbang moal lami-lami maot

  3.   Cristianhcd cenahna

    ngantepkeun éta maot dina perdamaian, sareng ngan ukur nyalametkeun kustomisasi sareng skrip, upami anjeun badé ngalakukeun hiji hal, jantenkeun anu saé, sareng henteu usaha putus asa tanpa seueur bahan ... pikeun anjeun nyalin folder skrip sareng folder téma sareng parantos réngsé ...

  4.   Scrotchtch cenahna

    Pas hiji distro maot sareng dinten engké dua deui kaluar, komunitas linux anu saé sareng kreatif urang gaduh: ')
    Kuring miharep ieu teras-terasan sareng warisan urang henteu pernah dicandak ti kami.

    1.    Cristianhcd cenahna

      Saur aranjeunna aranjeunna ngan ukur nyoba ngamangpaatkeun anu kaku, atanapi meureun anu ngabenerkeun teraskeun sareng aranjeunna ... Kuring henteu ningali impian atanapi ideu saluareun #!

      1.    Scrotchtch cenahna

        haha tong teuing négatip, anu kuring nunjukkeun di dieu nyaéta aya rupa-rupa pangembang anu kalibet dina komunitas linux

  5.   Oscar cenahna

    Naon warta hébat! 🙂

  6.   Chaparral cenahna

    Abdi moal nyauran éta "kiamat" dugi ka kuring ningali éta jalan sareng jalan. Sakumaha seueur sebaran GNU / Linux anu parantos kami tingali hiber teras tumiba pisan anu teu kantos angkat deui? . Pakasaban anu teu aya gunana anu nyandak seueur impian sareng proyek. Hanjakal, éra pisan.

  7.   kerak cenahna

    Saha anu paduli Crunchbang ++? , seueur pisan stok di GNU / Linux sareng sadayana masih di popok (kalintang goréngna) kacuali 1 atanapi 3 distro anu pantes, sésana nyaéta systemd murni anu ngontrol sadayana sareng saluhureuna pinuh ku bug.

    1.    Cristianhcd cenahna

      Persis, sacara pribadi kuring resep distro ugly awon sareng sababaraha program tapi kalayan sadayana ngonpigurasi ogé, sareng kalayan basis perangkat lunak anu lega, anu tanpa kedah janten batu, lumayan mantep sapertos ubuntu gnome 14.04, eOS, atanapi KaOS nyalira
      upami stabilitas tingkat desktop henteu masihan anjeun pikagumbiraeun: seuri

      1.    Switcher cenahna

        Gentoo / Funtoo sareng turunan tiasa minuhan éta kalayan sampurna sareng nalika anjeun ngaliwat pamasangan awal, anjeun tiasa gaduh sadayana sakumaha saluyu sareng anu anjeun pikahoyong (kalebet kernel) sareng anjeun bahkan ngagaduhan pilihan masang versi anu stabil pikeun program atanapi anu langkung ayeuna tapi henteu kabuktosan sadayana (atanapi "henteu stabil").
        Sajauh ieu jalan anu saé pikeun kuring ti saprak kuring dipasang ampir sataun katukang, sanaos ku mecenghul (manajer paket) Kuring henteu yakin pisan upami éta tiasa ngatur kagumantungan terbalik (nyaéta uninstall perpustakaan tambahan atanapi bungkus anu anjeun pasang program bakal jalan pas anjeun uninstall aplikasi aslina) sareng kadang-kadang bentrok sareng sababaraha bungkus nembongan nalika kuring ngamutahirkeun (kuring masih henteu ngeluh, nalika aya anu muncul, biasana cukup pikeun ngalakukeun sakedik panalitian pikeun milarian solusina).

    2.    eliotime3000 cenahna

      Sareng éta naha kuring leumpang kalayan Debian Vanilla kalayan téma sareng konfigurasi kuring sorangan anu dilakukeun pikeun karesep kuring.

    3.    x11 tete11x cenahna

      Naha anjeun ngeluh ngeunaan kontrol Systemd tina Windows? ...

  8.   Martin cenahna

    mmm tapi kumaha goréngna kuring muragkeun berita éta ... kuring hadé pisan ... Kuring bakal milarian cakrawala anyar dina sababaraha sebaran cahaya sareng sakedik tuah

  9.   Miguel malaikat cenahna

    aya frasa anu rada wawuh ...
    maot pahlawan atanapi hirup cukup lami janten penjahat.

    naha éta bakal janten kasus crunch bang?
    kanggo ayeuna datang ka bumi kuring bakal nyobian bodhi 3.0