KeePassX 0.4.3 - Sadaya kecap akses dina hiji tempat

Versi anyar (0.4.3) tina KeePassX, aplikasi idéal pikeun sadayana anu ngagunakeun sajumlah ageung kecap akses atanapi kecap akses dina halaman wéb atanapi di mail mail kusabab éta ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen sadayana kecap akses dina database anu énkripsi nganggo algoritma AES atanapi Twofish, janten kami ngan ukur kedah émutan kata sandi KeePassX atanapi lebetkeun konci-disk anu didamel sateuacanna pikeun ngaksés databés.


Éta ogé ngagaduhan generator sandi anu saé, tiasa disesuaikan sareng gampang dianggo.

Anjeun tiasa ningali daptar parobihan di link ieu.

Éta aya dina Repositories Ubuntu, tapi upami anjeun hoyong masang vérsi anu pangénggalna ieu, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku milih paket deb anu cocog ti PPA anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.